• FrenchMontana
    695
    Imamo hrpu ozlijedenih, ali jedna stvar se zaboravlja. Mi kad smo bili nakrcani na svim pozicijama, igrali smo očajno, sporo, negledljivo. Pa valjda ce onda ovi decki koji su dobivali manje prilika nešto i izvuči sutra.

Vjerujem u pobjedu!
  • E46
    811
    Pricas kao da smo desetkovani a zapravo po meni je to nase pojacanje. Ristovski je nemjerljivo losiji od Pierre Gabriela pogotovo u obrani spor je i tu je prici kraj, i ne ne trebamo mi imat nekog kretena kao oni sto ih imaju 6, 7 samo moramo imat kvalitetniju ekipu od njih, sada cemo zapravo prvi put bit jaci u obrani nego inace jer ce desnog beka igrati onaj tko treba. Sutra Ogi-Raul-KTC-RPG deru guzove jebenom kaliku, livaji i trecem tko god to bio. I jos jedan plus ce bit ako ne bude bilo ademija a umjesto njega bude igrao Pavic. I protiv Rijeke je trebao igrat Pavic isti bi ishod bio a ne Ademi koji vise ne moze ni za trnje igrat.
  • Paggini
    29k

Ima Marić pametnijeg posla od postanja na Zoni brijem, imamo tribinu za dva tjedna, sigurno će tamo biti prostora za pitati i ovo pitanje
  • E46
    811
    Vrlo vrlo optimisticno s obzirom na kvalitetu nase ekipe.
  • Crni86
    6.4k
    pa ja i pricam o clanskom danu te sam kolegi uputio post da ovo posalje kao pitanja za taj dan. Koliko sam skuzio bit ce nazocni predsjednik i clanovi uprave.
  • Paggini
    29k

Aha, sorry sorry, nisam skuzio. Ali da, tribina će biti podijeljena na dijelove - sportski sektor, financijski, itd. Bit će prostora za pitanja u sportskog sektoru sigurno
  • Crni86
    6.4k
    isao sam pogledat poziv, prisutni ce biti samo predsjednik,dopredsjednik i clanovi uprave. Sportskog direktora nema.

I znam sad ce netko rec da su uprava i predsjednik upoznati u rad sportskog direktora, ali plan je njegov i bilo bi korektno da se on pojavi i odgovori na pitamja vezana za sportsku politiku. Na kraju on ce najbolje i najsmislenije moc odgovorit na pojedina pitanja, ako ce odgovarat na pitanja netko kome sportski sektor nije prva tematika izlaze se riziku da se za nesto krivo izrazi pa ce krenut halabuka od strane medija i sl.

Ugl osli smo debelo u off topic, tak da stajem :smile:
  • Blueshadow86
    2k
    Ne, nismo desetkovani. Osim što fale Nevistić, Perković, Moharrami, Ristovski, Perić, Bočkaj, Sučić, Ademi, Mišić, Cordoba, Petković...svi ostali su zdravi i spremni. :rofl:
  • E46
    811
    Ja uopće ne zalim sto fali Ristovski, Nevistic takoder jer svakako nije bio u formi zadnje utakmice a Zagi je u top formi, jedino ce nam od svih ovih tvojih nabrojanih falit Sucic i mozda Petko. Kako bi nam cordoba to falio nije nista pokazao na terenu praktički? Perica i Bockaja brojis nisu godinu dana imali dodirnih tocaka s Dinamom. Misic tu i tamo nekad moze bit dobro sto ga nema a moze bit i lose pa da nam bas on fali, Moha se tek vratio isto nije god dana bio tu kako ce nam on tocno falit u Splitu? Nama u Splitu fali jedino Sucic.
  • Blueshadow86
    2k
    Nisam nabrojao sve ozlijeđene da bi rekao s time da će faliti za derbi.
    Ja se slažem da Ristovski nije u formi itd...njega sam spomenuo zbog karaktera i fajta da će faliti, a i u krajnjem slučaju, mislim da je za ovu tekmu bolje igrati s Riletom desno, a RPG lijevo nego da Ogiwara igra lijevo koji je pogubljen u fazi obrane, a i prema naprijed nema neke posebne koristi.
  • FrenchMontana
    695
    nadam se da ce biti rešetanja na toj tribini. I naravno kvalitetnih odgovora s druge strane, bez floskula i politickih izvlacenja.
  • Sven
    51
    A kakvog tocno fajta? idemo igrati nogomet. Tko god da bude igrao ce bit motiviran i svjestan vaznosti utakmice, nama nikako ne pase da nas uvuku u nervozu i taj odvratni zabarski nogomet zbog kojeg je derbi redovito negledljiv. Nervozom i "fajtom" su oni koji vise dobivaju
  • Jos-Optimus
    3.2k
    stavi Stojketa, Kača i Roga pa ćeš vidjeti šore
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Uzimamo 3 boda, dominantno
  • don
    8.2k
    Sutra Ogi-Raul-KTC-RPG deru guzove jebenom kaliku, livaji i trecem tko god to bio.E46

Vrlo vrlo optimisticno s obzirom na kvalitetu nase ekipe.E46

:chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.