• Blueshadow86
    2k
    Jel može netko iz kluba objasniti malo šta se događa jer ja ne razumijem ništa više.

Prije 10 dana trebali smo igrati utakmicu protiv Bjelovara, na toj utakmici Nevistić je u zapisniku kao prvi golman. Utakmica se nije odigrala, a u sljedeće 3 utakmice Nevistića nema ni na mapi.

Perković i Perić su kao zdravi i treniraju već mjesec dana, ali ni jednog nema ni na klupi. Moharami je zdrav već 2 mjeseca, odigrao je onu prijateljsku utakmicu u predzadnjem reprezentativnom prozoru, nema ga ni na mapi od onda.

I sada se mi kao izvlačimo da nemamo sreće, e pa dobro je stručni stožer znao koliko utakmica se igra u koliko dana, da igrači imaju reprezentacije itd. ali dok su svi bili zdravi raubali se se konstantno isti igrači iz dana u dan a da stvar bude gora igra i rezultati su bili katastrofa. I sada po starom dobrom Dinamovog receptu, bacamo u vatru ove koji nisu 300 minuta skupili u sezoni i očekujemo čuda od njih. I uvijek netko od njih ispliva, ali povlači se pitanje struke i zašto ti igrači koji imaju kapacitete provode vrijeme na klupi i moraju čekati ozljede da bi dobili ikakvu priliku?

Petkovića nema valjda već preko mjesec dana, kao možda se vrati sutra a možda ga nema pola godine. Pa malo ne igra, pa ga malo stavimo protiv Gorice na onom karambolu od terena jer eto zašto ne.
    hardek

Jako dobar post. Sve ne mjestu napisano, objašnjeno i s postavljenim pitanjima. Samo se bojim da odgovore nećemo dobiti.
  • Dani Olmić
    588
    Prvo udaramo „idemo ih pobijedit“ itd a sad bi vecini kao bod bio ok … na sta smo spali… necemo zamjeravat nikome ako ne budu 3 boda??… a kad mi mislimo onda pocet zamjeravat? Kad bude pre kasno ili kad? Ovdje X tamo X … mislim treba polako i pocet pobijedivat, a ne stalno remizirat.

Vrijeme je da i dinamo opet pobijedi neku vaznu tekmu u HNL-u … ne pamtim kad se to desilo prosli put (Rijeka, Osijek, Hajduk: 1 bod od 9 mogucih)

Jos pogotovo nakon uzasnih kikseva … nema opravdavanja, pa makar i juniori igrali
  • DiddyGuela
    2.5k

Iskrivljujes cinjenice, namjerno ili ne, ne znam.

- Baturina ove sezone nije zavrsio NITI JEDNU utakmicu u HNL. Kako kod Jakira tako kod Bjelice.
    - Baturina ove sezone nije zavrsio NITI JEDNU utakmicu u skupini LP. Kako kod Jakira tako kod
    Bjelice.
    - Baturina JE odigrao 90. minuta ove sezone protiv Qarabaga i Portugala.

Znaci nije istina da ga je Jakir drzao 90 minuta svaku tekmu a Bjelica ga stalno vadi iz igre. Mene također zanima zasto decko od svojih skoro 22 godine ne moze pratiti tempo HNL - LP. Ne kazem da svaku tekmu mora rokat 90 minuta...ali on prakticki svaku tekmu izađe a svejedno je nakon 60 minuta HNLa mrtav umoran. Kako to?
  • NitkoBitan
    20.6k
    vadi se zbog priče oko transfera koji je sve bliže(ako je ono sa podcasta istina).Maxova dijagonala

Dajte ljudi prestanite po ozbiljnom forumu sirit ovakve teorije zavjere. Kakvo vadenje iz igre zbog transfera... Istrosi se tijekom utakmice i procjena trenera je takva da bi bilo dobro da ga netko zamjeni, cijela filozofija.

A prodat ga se sigurno nece u zimksom prijelaznom roku, ne znam otkud vam je to uopce palo na pamet. I vise smo nego financijski stabilni da bi trenutno ovisili o prodajama, a moguc je i direktan plasman u LP iduce sezone.
  • don
    8.2k
    vadi se zbog priče oko transfera koji je sve bliže(ako je ono sa podcasta istina).Maxova dijagonala

ne pišite gluposti.
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Uostalom, cijeli taj narativ koji ovdje nastojiš plasirati o iscrpljenosti na račun minuta pada u vodu u samome startu jer je Baturina od početka sezone redovito vađen prije kraja. Koji je razlog da ga se u prvih par mjeseci sezone redovito vadi nakon 60-70 minuta? Zašto u utakmicama u kojima imamo nepovoljan rezultat redovito izlazi van?Daliban

Frende ja ne pišem da je umoran nit guram ikakav narativ o tome, apsolutno nigdje nisam napisao to. Samo pobijam taj vas narativ i kazem da nije istina da ne može igrati 90 minuta, nego ga Bjelica vadi iz razloga ili da ga sačuva ili da sebi bilda status. Kod Jakira je prošlu sezonu uredno igrao 90, isto tako i početkom ove sezone sve bitnije tekme vise manje igrao 80-90. A protuv Bayerna na 9-2 nirmalno da ćeš izac van, na 5:0 protiv Istre i Šibenika, također normalno da ćeš van da odmoris i zato nema puno tekmi od 90 min i na početku sezone. A sad kod Bjelice ne znam zašto, ali kazen mislim da je do toga da Bjelica želi pokazat da je on glavni, a i da da šansu Stojkovicu, Kacavendi i ostalima.
  • Krizy
    48.6k
    Kakav iks, idemo po tri boda i prvo mjesto već do kraja polusezone.
  • don
    8.2k
    ili da sebi bilda statusMiro Vugrinec

meni je nevjerovatno da ti kao stariji lik, čovik, možeš ovako nešto ozbiljno napisati.

Nenad Bjelica "igra" u Dinamu za svoju premiju, plaću, bonuse, za svoju trenersku karijeru i naravno sami klub. Kakav jebeni ego ako znaš da radiš nešto šta bi moglo bit pogubno jer eto, da pokažeš da si glavni. Uozbiljite se, pričamo o tovarima i mitovima a nisu nešto puno iznad nas po tom pitanju.
  • Daliban
    3k
    Miro, razumijem da ti je Bati miljenik. Meni je također, ali tu nešto ne štima. Zabrinut sam za malog, iskreno.
  • Blueshadow86
    2k
    Budući da igramo tamo protiv Livaje, Šarlije, Kalika, Uremovića i ostale žgadije, jedini koji bi se mogao potući s njima je Ristovski, a najvjerojatnije i on otpada. Nadam se da ćemo usprkos svemu odigrati muški pa šta bude. Vjerujem u pobjedu.
  • Nousername
    732
    Oce bit pive na stadionu?Pretpostavljam da nece
  • Krizy
    48.6k
    Baturina je prošle sezone odigrao 4590 minuta za Dinamo i (mladu) reprezentaciju.
    Po tome je 73. igrač (bez golmana) u europskim ligama po broju odigranih minuta u prošloj sezoni.
  • Crni86
    6.4k
    imas clanski dan, fino ovaj post prekopiraj i postavi pitanje ljudima u klubu. Pitanja su odlicna i sva su na mjestu. Ja se iskreno nadam da ce clanskom danu sudjelovat i sportski direktor uz predsjednika i clanove uprave.

Htjeli smo transparentni klub, sada ga imamo. Ajmo to iskoristiti maksimalno moguce. A ne da se stvaraju teorije zavjere po podcastima i slicno. Mozda su ljudima u klubu neke stvari logicne i ne vide kako vidimo mi koji smo izvan kluba. Ajmo im nasim djelovanjem u tome pomoci.
  • Eduardo
    21.7k
    Jako dobar post. Sve ne mjestu napisano, objašnjeno i s postavljenim pitanjima. Samo se bojim da odgovore nećemo dobiti.Blueshadow86

A tko bi vam trebao dati odgovor na ova pitanja? Jedino da se Bjelica osobno prijavi na forum jer to su pitanja za njega i nikog drugog.
  • Crni86
    6.4k
    za zdravstveno stanje igraca bi valjda trebao znati i sportski direktor? Ne bi li trebao sportski nadgledati rad trenera? Biti upucen u pojedino stanje igraca? Zasto neki igrac uopce ne konkurira? Da li se na nekog ozbiljno racuna? Sta je sa misterioznom ozlijedom perica koji je vani vec godinu dana? Koji je plan s Menalom? Bas zato bi radi pitanja na temu sportske politike nazocan trebao biti i onaj koji ju kroji.

Na kraju sd je iznio plan na ljeto, pa bilo bi lijepo cut nakon 6 mjeseci da isprica clanovima kako napreduje taj plan. Da se napravi update po pojedinim tockama. Da li smo si u sportskom sektoru zadali jos koje dodatne ciljeve, mozda od nekih odustali i sl. Ili se mislilo da na pitanja o sportskoj politici odgovara clan uprave za financije ili mozda prodaje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.