Ja bi volio da mi netko objasni zašto Baturina ne može izdržati 90 minuta — Daliban
Ma ovo se nikad nije dogodilo prije da su nam je 7/11 prvotimaca ozljeđeno — Mihaljević
Mislim da je ovo apsolutno mit koji je neko proširio na zoni. Prvenstveno on igra već dvije godine skoro svaka 3 dana tekmu i vadi ga se nekad van u 75. i onda ljudi zaključe da ne može igrati 90. — Miro Vugrinec
Ove sezone nijednu HNL utakmicu nije završio kada je startao. Isto tako i u LP. U cijeloj sezoni je punu minutažu odigrao u samo DVIJE utakmice. — Daliban
On je odigrao 1341 minutu za Dinamo i 334 za repku di dolazimo do brojke od 1675 minuta, a polusezona nije ni gotova. To je gotovo 19 punih tekmi, a 11 mjesec nije ni završio. Doslovce da je odigrao vise to bi bilo bolesno puno. A uz to sve je zdrav i bez ozljeda sto također govori o nekoj fizičkoj spremi. — Miro Vugrinec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.