• Daliban
    3k
    Ja bi volio da mi netko objasni zašto Baturina ne može izdržati 90 minuta.
  • hardek
    3.4k
    Mislim da je to jednostavno zbog toga što je odigrao 1700 minuta nogometa u 3 mjeseca i očito postoji strah da se i on ne ozljedi.

Možda da je tu i tamo krenuo neku Goricu ili Istru s klupe a Stojković u prvoj bi mogao u bitnijim utakmicama odraditi cijelu utakmicu.
  • Droljo
    9.7k

Postoje kapaciteti. Odgovor ti se nalazi u činjenici da je još u dinamu. Nadam se da griješim ali bojim se da ne.
  • ElDorado
    717
    Zakaj Perković nije unutra? Prije mjesec dana je receno da secoporavio i od druge ozljede.
  • Mihaljević
    10.7k
    Ma ovo se nikad nije dogodilo prije da su nam je 7/11 prvotimaca ozljeđeno, ne očekujem ništa od derbija, a bod bi potpisao iste sekunde.
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Ja bi volio da mi netko objasni zašto Baturina ne može izdržati 90 minutaDaliban

Mislim da je ovo apsolutno mit koji je neko proširio na zoni. Prvenstveno on igra već dvije godine skoro svaka 3 dana tekmu i vadi ga se nekad van u 75. i onda ljudi zaključe da ne može igrati 90. Kod Jakira je bome svaku igrao 90 i letio terenom. Sad ga Bjelica vadi često, ali bas mislim da ga vadi jer to je Bjelica i on želi pokazat kako on i najveću zvijezdu može izvadit i tim sebi bilda neki status nedodirljivog. Evo npr. prva činjenica koja razbija taj mit je 90 min protiv qarabaga di Baturina iza 75 min asistencijama, driblinzima, solo sprintevima razbija Qarabag. Dakle pričamo o europski jakoj tekmi, punoj intenziteta. Odigrao 90 min, a pogotovo je drugo pol letio. Druga tekma koja također razbija taj mit je tekma s Portugalom di igra 90 min i bez problema do kraja se nosi u duelima i trkački.. Pričamo o samom svjetskom vrhu nogometa. To sto ga je Bjelica počeo vaditi u 70 i nekoj minuti ne znaci da ne može igrati 90, nego ili da ga odmara ili da sebi dize imidž unutar svlačionice
  • NORTE
    12.8k
    Ma ovo se nikad nije dogodilo prije da su nam je 7/11 prvotimaca ozljeđenoMihaljević

Četiri, ne sedam.
    Nevistić, Mišić, Sučić i Petković.
  • ElDorado
    717
    Kod Bjelice i Ademi je prvotimac
  • Daliban
    3k
    Mislim da je ovo apsolutno mit koji je neko proširio na zoni. Prvenstveno on igra već dvije godine skoro svaka 3 dana tekmu i vadi ga se nekad van u 75. i onda ljudi zaključe da ne može igrati 90.Miro Vugrinec

Ove sezone nijednu HNL utakmicu nije završio kada je startao. Isto tako i u LP. U cijeloj sezoni je punu minutažu odigrao u samo DVIJE utakmice.

Ono što je mit je da je Baturina izrauban i iscijeđen.
  • NORTE
    12.8k
    Za Petka nisam siguran, ali Mišića i Ademija očekujem barem na klupi.
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Ove sezone nijednu HNL utakmicu nije završio kada je startao. Isto tako i u LP. U cijeloj sezoni je punu minutažu odigrao u samo DVIJE utakmice.Daliban

On je odigrao 1341 minutu za Dinamo i 334 za repku di dolazimo do brojke od 1675 minuta, a polusezona nije ni gotova. To je gotovo 19 punih tekmi, a 11 mjesec nije ni završio. Doslovce da je odigrao vise to bi bilo bolesno puno. A uz to sve je zdrav i bez ozljeda sto također govori o nekoj fizičkoj spremi. Npr Suciceva ozljeda 99 posto da je došla zbog umora jer nikakvog kontakta nije bilo. Mišić ima 1391 minutu, Petar Sucic ima 1242+236=1468. Ristovski ima 1531 minutu. Dakle Baturina je uvjerljivo prvi po broju minuta. A nije imao skoro ništa slobodnih dana zbog eura. A prošle godine također nije imao ništa slobodno zbog eura u21. Definitivno mit o tome da ne može 90 min
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Ne znam,meni bati djeluje fizički moćan obzirom na njegovu konstituciju.
    Baturina ulazi u puno solo prodora i duela po utakmici i to potroši igrača puno više od alibi igre.
    Puno veća je potrošnja u jednom martinovom trku kao protiv Rijeke na rujevici u finalu kupa nego kad netko trčkara kilometar i to je jasno svima koji su ikad igrali neki sport.
    Također,mislim da ima tu i do čuvanja njegovog zdravlja zbog potencijalnog transfera koji je očito sve bliže...samo pogledajte šta se dogodilo Sučiću zbog raubanja svaka 3 dana po 90 minuta.
  • NORTE
    12.8k
    Kod Bjelice i Ademi je prvotimacElDorado

To nije točno, Ademija koristi kad igra s tri zadnja vezna ili odmara / fali netko od zadnjih veznih.

Ademi nije počeo protiv Varaždina, Osijeka i Slovana.
  • Daliban
    3k
    On je odigrao 1341 minutu za Dinamo i 334 za repku di dolazimo do brojke od 1675 minuta, a polusezona nije ni gotova. To je gotovo 19 punih tekmi, a 11 mjesec nije ni završio. Doslovce da je odigrao vise to bi bilo bolesno puno. A uz to sve je zdrav i bez ozljeda sto također govori o nekoj fizičkoj spremi.Miro Vugrinec

Nije bolesno puno, na najvišoj razini udarni igrači igraju mnogo više po polusezoni. Jedini razlog zbog kojeg mogu skupiti manje su utakmice propuštene zbog ozljeda. Sam kažeš da Baturina nema ozljeda. Baturina više nije klinac, nije tinejdžer. On polako ulazi u svoje najbolje godine, kroz godinu i pol je tamo.

Uostalom, cijeli taj narativ koji ovdje nastojiš plasirati o iscrpljenosti na račun minuta pada u vodu u samome startu jer je Baturina od početka sezone redovito vađen prije kraja. Koji je razlog da ga se u prvih par mjeseci sezone redovito vadi nakon 60-70 minuta? Zašto u utakmicama u kojima imamo nepovoljan rezultat redovito izlazi van?
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    vadi se zbog priče oko transfera koji je sve bliže(ako je ono sa podcasta istina).
    Puno nam više znači zdravi Martin kojeg ćemo prodat za 25 milijuna nego dva boda u gorici u 11,12 kolu prvenstva gdje nam konkurenti gube od Olimpije i Ružomberoka.
    Ponavljam,pogledajte di je završio Pero sa tim bolesnim tempom...ne možemo uspoređivat Batija sa npr Kovačićem ili Brunom Fernandesom koji su u ligama petice godinama i imaju bolje kondicijske trenere,nutricioniste,uvjete i sve ostalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.