Mislio sam da smo prerasli spominjanje HNL trenera … — nemapredaje
nogomet "oku bitan" je nebitan — don
dobro i? Sta mi imamo od lijepog nogometa? Nas ne zanima lijep nogomet, nego trofeji i europski rezulzati, na treneru je to da isporuci s ruznim ili lijepim nogometom, meni sasvim svejedno — Zg123
ovoliko histericnih zena pratilo plave. — Žan
Kako onda jedan Belupo može dobiti Istru? Kad nemaju Petkovića? — dinon7
stvarno morao, ali bas morao igrati svaku? — dinon7
Jel Mišić stvarno morao igrati svaku? — dinon7
Zašto on ne odmori koji tekmu i RPG odigra na svojoj poziciji? — dinon7
očito da je. — don
Po čemu je očito da je ako mi možeš molim te objasniti? — dinon7
Ja znam da ćeš ti sada napisati da ne mogu dati ništa ako ne igraju, ali naivno je misliti da trener ignorira igrače koji su vrhunski zbog nekog svoh hira. On uostalom ako ništa radi za sebe i za svoje premije i sigurno su mu u interesu dobri rezultati — marcio amoroso
Kažem ti. Trener koji radi za svoj novac odlučuje tko će igrati. Ja i ti imamo neke svoje preference i želje, ali se nas ne pita.
Ispred Stojkovića je Baturina, također i Sučić jer igramo sa te dvije osmice. Jednostavno čeka na red kao što su čekali mnogi prije njega.
Mbuku vjerojatno može pomoći, ali Bjelica generalno više vjeruje krilima koja pomažu beku. Zato igra Špikić i ima više minuta od njega. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.