• Ali
    2.3k
    Možda ovo može i u rubriku "napopularna mišljenja".

Ako u nedjelju 01.12.24. ne pobjedi hajduk, Bjelica bi se mogao početi susresti sa negudnim pitanjima i sumnjama.
    Matematički bo to značilo da je više bodova izgubio nego osvojio u prvih 12 tekmi, a to rijetki na klupi Dinama izdrže dugo...
  • NitkoBitan
    19.4k
    Inace smo znani po tome da pobjedujemo dolje pa bi eventualni x bilo nesto novo i sokantno. Uz duplo tezi raspored da budemo na kraju polusezone u 2,3 boda i puna saka brade.
  • Tongo Doumbia
    4.8k
    Baciti ga pod vlak bi bilo nešto najgluplje. Trošenje trenera nije nekakva floskula koje se kvartovski kreteni uzimaju kad stignu, to je kod nas očiti problem. Četvrti u godinu ipo dana. Četvrti!

Ne mislim da on nije mogao u ova dva mjeseca usaditi što je htio, nego čvrsto mislim da je to nekakav limit koji trenutno momčad dostiže, a na to sam upozoravao i nakon Bayerna. Znam da glupo zvuči ta priča da sedam bodova u LP može zavarati, ali može, jebi ga. Uvjeren sam da i Neno to zna.

Naravno da se ovdje forsirala ona teza da mu je prethodnik rekao da u LP ide samo uživati. To je jednostvno izvučeno iz konteksta. Kako mi vrag ne da mira, našao sam komentar ždrijeba, a S.J je naglasio da će se bodovi tražiti,odnosno tekme 50-50 biti protiv Salzburga, Celtica i Slovana, uz vrlo vjerojatno i Monaco kući. Nije li tako bilo na kraju?

Dakle, nisu treneri idioti koji su pali s marsa i rade protiv sebe i kluba. Mi smo jednostavno životinje koje očekuju da će se ova ekipa fajtati ravnopravno s finalistom LP, jer smo eto slavili u Bratislavi? Sve te postavke, faze obrane i napada, formacije, pa u nekih pet deka su. Sirova kvaliteta ispliva na kraju, onako kao večeras, ili ako hoćete, kao u Bratislavi, i tu je najmanje do trenera.

Otkaz? Dajte me nemojte….
  • Daliban
    2.5k
    Meni njegov posao ovisi o Celticu. Ako to dobijemo i praktički osiguramo PO, onda možemo graditi dalje s njim za HNL i ostatak LP. Ako to izgubimo, ne vidim smisao Bjelice. Tada smo izgledno ispali iz LP, a Bjelica je prenegativan trener samo za HNL. Bolje je dovesti progresivnijeg trenera koji ima kapaciteta uvjerljivo gaziti lošije supranike. Dovesti mu prava pojačanja, dati pripreme i da osigurmo naslov i LP za sljedeću godinu.

Pričekati rasplet situacije do zimske pauze i onda donijeti odluku.
  • jakov1
    271
    Bolje je dovesti progresivnijeg treneraDaliban

Npr.?

Nije Bjelica doveden slučajno, nego zato što je bio najbolji koji je htio doći. Ugovor mu je do kraja iduće sezone, minimalno što je zaslužio prošlim mandatom i ovim nizom u LP je da ga odradi do kraja jer očito puno bolje od ovog ne ide. Ako tada zbog nedostatka dominacije treba bude trebalo ići u veliku rekonstrukciju (u prijevodu senatori hvala i doviđenja), onda Bjelica više nije taj.
  • Daliban
    2.5k
    Npr.?jakov1

Kovačević. Možda preofenzivan za LP, pogotovo s ovom obranom, ali vjerujem da HNL može pregaziti s našom tehničkom kvalitetom.

On i Šafa su meni ozbiljni treneri koje možemo povući iz HNL-a. Šafa pragmatičniji, ali ako pričamo samo o HNL-u onda nam ne treba pragmatik.

Možda sam u krivu, ali Bjelica za sada jako loše hendla HNL i to se ne komentira previše čisto zbog dobrih rezultata u LP. Ako ta LP nestane sa stola, a u HNL-u se nastavi aktualni trend, postavljaju se pitanja. Mislim da je tada greška davati mu pripreme i prijelazni rok.
  • jakov1
    271

Misliš da je Jakir gori trener od njih dvojice?

Male ekipe su sasvim drugi sport u usporedbi s Dinamom, ne vjerujem da je itko s takvim iskustvom u stanju napraviti bilo kakvu pozitivnu razliku. Kad Varaždin i Slaven 4 puta u sezoni dobiju Istru, Goricu i takve ekipe, onda ću vjerovati u njihove trenere, ali dok god oni ne mogu dominirati sebi ravne ekipe i skupljaju 12-13 pobjeda u sezoni, ništa od toga.
  • Zg123
    519
    Boze sacuvaj sta sve ljudima nece pasti pa Jakir za ove gore navedene je doktor nauka kakav crni Safaric i Kovacevic. Dobro da jos neko nije Toplaka predlozio, taman je slobodan nakon Rudesa a i uklapa se u nasu racunicu mijenjanja i otpustanja trenera
  • Danko
    1.2k
    "Borimo se sa stvarima s kojima se nikad nisam borio u karijeri, ali vjerujem da ćemo izaći jači i iz ovoga."

Na što li je mislio? Nije da nije svašta prošao u karijeri....
  • masacusec
    4k
    Čemu jebeno spominjanje drugih (polu)trenera na temi Nenad Bjelica???
  • Mali Zeus
    14.5k
    Dati mu nogu ako ne pobijedimo Celtic..
    Svašta internet trpi.

I da ga zamijene HNL treneri...

Čak i da ne pobijedi Celtic treba mu dati pune pripreme i zimski prijelazni rok.

Al ne, Šafarić bi bio dobar odmah na zimu.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Matematički bo to značilo da je više bodova izgubio nego osvojio u prvih 12 tekmi, a to rijetki na klupi Dinama izdrže dugo...Ali

Baš 12 tekmi?
  • nemapredaje
    3.8k
    Mislio sam da smo prerasli spominjanje HNL trenera …
  • Jaro
    7.8k
    "Borimo se sa stvarima s kojima se nikad nisam borio u karijeri, ali vjerujem da ćemo izaći jači i iz ovoga."

Na što li je mislio? Nije da nije svašta prošao u karijeri....
    Danko

"Ispred PSG-a smo i Reala, a molimo Boga da ne padne kiša da možemo trenirati. Nikad se nisam u karijeri borio s nekim stvarima s kojima se sad moramo boriti. Svaka čast momčadi na svemu što radi u LP i prvenstvu. Uvjeren sam da ćemo biti u 24 u LP i prebroditi probleme u prvenstvu,"

očito je sretan uvjetima na pomoćnim terenima...
  • NKDZ86
    2.2k
    kaže trener da ima 1 napadača samo i da mu se to još nije dogodilo ,sorry ali imaš ono šta imaš, to si prihvatio, mogao si Pjacu ili Mbuku stavit, nije da imaš samo obrambene napadače...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.