• Praskaton
    2.6k
    Jakire oprosti im!Maksim Maksimirski

Zasto ici samo toliko unazad.Kopicu oprosti im
  • Izet Hajrović
    2.5k
    Bjelicu od pozitivnih stvari jedino Liga prvaka održava na životu, ali ovakvi nema šanse sa dobijemo Celtica i onda. U tom slučaju se ništa pozitivno ne može istaknuti za Bjelicu u ovome mandatu. Što prije se rastanemo, to bolje za nas.
  • DiddyGuela
    2.3k

Kakav Celtic brate... pa jel vam nije konacno jasno da smo imali vise srece nego pameti sto smo izvukli RBS i Slovan u LP.

Jebemu LP i svih 7 bodova koji maskiraju ovaj horor koji gledamo od Dinama ove sezone.
  • sebenico
    968

Tko je bio prvi izbor?
  • Markelo
    2.9k
    Eto batalili smo utakmicu sa Bvb-om da bi bili spremni za poljud pa smo došli i skinuli gaće u derbiju. Nek bar skupljaju pare u Europi da imamo koju keku za pojačanja na zimu
  • Mandelinho
    427
    Vruće ste glave, sto bi se reklo zabrijali ste…

Pozdrav svima vrućima koji ste mislii da je Jakir problem
    jakir.jpg
  • hardek
    3.2k
    Jakir je bio problem, ali Bjelica nije bio riješenje. Nekolicina nas tu je to i govorila al eto romanticizam na neka stara vremena nas je dovela u ovu situaciju.

Čak ni sam SD po svim informacijama nije bio za Bjelicu
  • brile86
    55
    SD sa svojim konkretnim odlukama nije očito mjerilo za odlučivanje koji trener je dobar za Dinamo a koji loš.
    U ovoj situaciji s rasporedom i ozljedama mi bi se jednako mučili bili na klupi Jakir, Bjelica ili Mourinho.
  • San Lorenzo
    17.1k
    Čak ni sam SD po svim informacijama nije bio za Bjelicuhardek

Za kog je on mogao biti jadan ne bio? Vjerojatno nekog pomoćnog trenera limača Grenoble Foot 38.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    ma bio je i Jakir problem samo nije bio jedini, vise je tu problema u pitanju.
  • hardek
    3.2k
    :lol:
    Više sam ciljao na to da je i on mislio da nebi bio dobar fit trenutno ali da, vjerovatno...
  • Georg Koch
    5k
    Samo bih volio da Bjelkan, (po meni) ne sramoti se konstantnim izvlacenjem na ozljede, kako nikada nije imao takvu situaciju u karijeri i slicno.
    Ok, od ovog tjedna smo bas pokoseni sa ozljedama (Neva, Petko, Misic, Sucic, Ademi - od bitnijih igraca treneru govorim), ali mi u HNL-u ocajno igramo i kad smo imali sve osim Petka i ajde golmana.
    Pa cek sad, nase rezerve bi u svim ostalim klubovima bili jedni od nositelja igre.
    Nasa rezerva nije Saško Pandev, nasa rezerva je Luka stojkovic.
    X 11.
  • Ali
    2.3k
    Hvala doviđenja, isplatite mu odmah otpremninu dok jos stignemo osvojiti prvenstvo.

Momčad izgleda bez glave i repa, dinamo nije seoska močad koja ima 12-15 igrača pa da se vadiš na ozljede!

Nema borbenosti, nema duela, nema žara, nema teama. Jednostavno rasulo, kao u košarkaškoj reprezentaciji.

Prošli tjedan nas je loša Rijeka razbila i samo Zagi i sreća su nam dala bod, danas Zagi nije mogao iščupati.

Max je drag i dobar dečko, ali jel naša struka zna što znači pozicija 6 u modernom nogometu ??? Pa taj bi izgubio duele u ŽHNL. No isprika njemu, nije on kriv , nego struka koja to radi vec nekoliko kola.

Višemjesečne Rekovalescente i to 2x u derbiju da imaju debi? To je pljuska zdravim igračima i znak da im se nevjeruje. Ogiwara, Špikić, Pavić..da ne spominjem mlade snage...Mikić, Baković ili Ćutuk... su morali biti na klupi, ili otkaz kompletnoj školi nogometa. Osihek ima svako kolo 2-3 , Hajduk isto 2-3 u18 na rerenu, a mi izmisljamo stopera koji nije igrao godinu dana u špicu ???
  • sebenico
    968

Pa tko? Nije se realizirano, može se znati. Nesposobnost je i neuspjeti dovesti onoga koga želiš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.