• Zg123
    519
    dobro i? Sta mi imamo od lijepog nogometa? Nas ne zanima lijep nogomet, nego trofeji i europski rezulzati, na treneru je to da isporuci s ruznim ili lijepim nogometom, meni sasvim svejedno
  • Daliban
    2.5k
    Mislio sam da smo prerasli spominjanje HNL trenera …nemapredaje

Možda je trenirao vani, ali Bjelica je 1/1 HNL trener. Negativan nogomet bez neke opće ideje.

nogomet "oku bitan" je nebitandon

Između lijepog i dobrog nema suštinske razlike, to su sinonimi. Estetika je odraz kvalitete i obrnuto.
  • don
    7.6k
    dobro zapažanje s obzirom da je sjeo na klupu u kuršlusu i di je najbolji igrač Dinama Petković pod njim odigra 2 utakmice od 90 minuta zbog ozljede, da ne spominjem ostale.

pitanje, je li tebi Gattuso hnl trener?
  • Daliban
    2.5k
    dobro i? Sta mi imamo od lijepog nogometa? Nas ne zanima lijep nogomet, nego trofeji i europski rezulzati, na treneru je to da isporuci s ruznim ili lijepim nogometom, meni sasvim svejednoZg123

Ergo ovaj razgovor. Nisam komentirao Bjelicu dok je plasman u PO djelovao izgledno, unatoč HNL rezultatima ispod svake razine. Ako pragmatično odradi i Celtic, neka nastavi dalje.

Potpisom Bjelice ja sam donio odluku da neću komentirati igru jer kod njega igre nema. Međutim, ako rezultat (ono što Bjeličino ime "garantira") izostane, vrijeme je za promjenu.
  • Peškaman
    5.1k
    Kao što sam već pisao,prestanite prozivati trenere.
    Moguće je da Jakirović ne valja ali nije moguće da ne valjaju Jakirović,Bjelica,Bišćan,Čačić.
    Vrijeme je da sportski sektor unutar kluba pođe objašnjavati svoje ideje i zamisli.
    Dinamo se u odnosu na prošlu godinu uopće nije pojačao.
  • mlinchica
    2.1k
    ovoliko histericnih zena pratilo plave.Žan

A žene najsmirenije, pffff :flower:

Trener je jučer čuvao one bitne i donekle zdrave za nedjelju, dao je priliku mladcima koje svi skupa zazivamo već neko vrijeme. Nisu nas unakazili jer nismo nekaj ni željeli previše prema naprijed, sve se priprema i čuva za nedjelju.

Žao mi je da ih nije i prije uvodio jer Stojke i Kača trebaju igrati svaku tekmu po 20ak min. Treba početi uvoditi Perkovića i Mohu, Mbukua, više rotacija nakon 60. min. da se uigravaju jer u HNLu stvari ne štimaju i tu treba nekaj poduzimati.
    On se malo bahati na presicama, malo trenira (javno) strogoću nad igračima ali to nije ništa novo, to uz njega dobiješ.

U slučaju da i ne dobijemo u nedjelju, nije još ništa izgubljeno po pitanju sezone ali nama je bitnije pobijedit da preokrenemo ovu negativu koja se uvlači sve više i u svlačionicu, a samim time će početi i sve češća propitkivanja trenera.
    Poznavajući Bjelicu, to će voditi ka sve većim greškama u koracima i “šakama u glavu”. Netko bu završio kao Pep prije dva dana..
  • Marley
    2.1k
    bas htjedoh reci, sta su zene sad skrivile ovdje :halo:
    Doduse ajde ne mogu reci da sam ono skroz skulirana, ima tu par briga, ali daleko od histerije :smile:
  • Jurki
    12.9k
    to je islo uvrijeđene primadone kojima nist ne pase i koji bi valjda najrađe polijali sve benzinom i vuzgali.
    I koji u bas svemu vide problem.
    Ne velim da je sve bajka, al da bas nist ne valja, ni to nije tocno.

Kad ruknemo cigane u nedjelju.. bila bu opet euforija.. i opet ce procvasti cvece u nase preduzece.
  • nemapredaje
    3.8k

Tebi je dakle Mourinho HNL trener
  • Mali Zeus
    14.5k
    Nemojte da se ovo pretvori u razgovor s Dalibanom.
  • dinon7
    1.2k

Kako onda jedan Belupo može dobiti Istru? Kad nemaju Petkovića?
    Do kada ćemo gledati Dinamo kroz prizmu jednog igrača?
    Shvacam za ligu prvaka. Tu dajemo svoj maksimum i po meni smo bolji od onoga što sam ja osobno očekivao.
    Sam si je kriv za situaciju u koju se doveo u HNL-u. Imaš klupu od 10-15 igrača koje si mogao rotirati, nisi. Sad kada imaš bolnicu u momčadi i hrpu nezadovoljnih tražiš alibije.
    Ne trebaš alibije u ozlijedama nego trebaš shvatiti da griješiš.
    Baturina je od 1.9 odigrao 19 utakmica. 19 utakmica. Jel stvarno morao, ali bas morao igrati svaku?
    Jel Mišić stvarno morao igrati svaku? Jel Petković stvarno morao ulaziti ozlijeđen u igru? Ristovski je samo protiv Osijeka bio na tribini radi suspenzije. Sve drugo je odradio 90 minuta. Zašto on ne odmori koji tekmu i RPG odigra na svojoj poziciji?
    Kada shvati da grijesi, kada stavi ego po strani doci će i rezultati. Nemojte mi reci da s jednom Goricom mi nismo mogli početi s Stojkovicem i Kacavendom ili Hoxhom i Mbukuom.
    I dalje tvrdim da imamo najbolji i najjači kadar u HNL-u. Ma za koplje smo ispred svih drugih. Koji je razlog tomu sto se ne vjeruje velikoj većini igrača ja neznam. Ali Neno treba i mora imati rjesenje za situaciju u koju se sam doveo.
  • don
    7.6k
    Kako onda jedan Belupo može dobiti Istru? Kad nemaju Petkovića?dinon7

ne možeš uspoređivat igrače Dinamo koji su individualno klase za hnl i igrače Belupa koji skoro pa svi mogu jednako nadomjestit odsutnost nekog važnijeg igrača trkom i obranom... zašto se desija nagli pad posli kraja prošlog ljetnog prijelaznog roka kada su otišli oni igrači? Jer je otišla okosnica ekipe. Najbolje da tadašnji igrači nisu bili za koplje iznad ostalih u ligi.

stvarno morao, ali bas morao igrati svaku?dinon7

očito da je.

Jel Mišić stvarno morao igrati svaku?dinon7

u zadnje vrime se dokazuje da je mora igrat.

Zašto on ne odmori koji tekmu i RPG odigra na svojoj poziciji?dinon7

možda jer profesionalci kojima je to posao vide neke stvari drugačije od nas navijača? Ko će ga znat..
  • dinon7
    1.2k
    očito da je.don

Po čemu je očito da je ako mi možeš molim te objasniti?
    I za njega i za Misica i za Ristovskog.
    Bez floskula trener je profesionalac i vidi sto mi ne vidimo bla bla bla bla.
    Ništa od ovog sto piše, nije osobno protiv tebe. Samo želim, ako mi netko može racionalno objasniti da to shvatim. Jer ja to sam shvatiti nemogu.
    Zašto Luka nije mogao odigrati niti jednu utakmicu umjesto Martina? Zašto Lukas to nije mogao?
    A za tog istog Baturinu na zadnjoj presici priča kako ga treba dozirati jer je odigrao previše utakmica i kako su to ogromni napori.
  • BBB ROHOLT
    25
    Jednostavno trener nema prava na kiks u hnl i zbog toga stalno igraju po njemu najbolji igrači..da imamo 10 bodova prednosti budite sigurni da bi dozirao Baturinu a i ostale igrače,ali kad nemaš pravo kiksa nemaš ni taj luksuz..sreća nam je samo što i magarci prosipaju bodove pa smo jos u utrci za naslov...zamisli te da su kmecavci pobijedili zadnje tri sta bi sad bilo
  • don
    7.6k
    Po čemu je očito da je ako mi možeš molim te objasniti?dinon7

pa ako ga ni jedan trener ne odmara, izbornik ga stavlja par dana nakon klupske utakmice u prvi sastav reprezentacije u važnoj utakmici, isto tako i za 3 dana, zar nije očito da to nije bez razloga?
    Dinamovi rezultati di Martin nije nastupa prošle sezone: 0:2 L, 1-0 (Rudeš, W), 2:3 L 3:3 (D). Nije velik uzorak ali svejedno.

shvaćam šta želiš reć ali treninzi i ostalo nisu floskule.

lipo je to kolega @marcio amoroso objasnia;

Ja znam da ćeš ti sada napisati da ne mogu dati ništa ako ne igraju, ali naivno je misliti da trener ignorira igrače koji su vrhunski zbog nekog svoh hira. On uostalom ako ništa radi za sebe i za svoje premije i sigurno su mu u interesu dobri rezultatimarcio amoroso

Kažem ti. Trener koji radi za svoj novac odlučuje tko će igrati. Ja i ti imamo neke svoje preference i želje, ali se nas ne pita.

Ispred Stojkovića je Baturina, također i Sučić jer igramo sa te dvije osmice. Jednostavno čeka na red kao što su čekali mnogi prije njega.

Mbuku vjerojatno može pomoći, ali Bjelica generalno više vjeruje krilima koja pomažu beku. Zato igra Špikić i ima više minuta od njega.
    marcio amoroso
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.