• Dr Hofmann
    1.7k
    Slabo je ovo bilo, nismo puknuli po golu kako treba, ne treba sad skrivat neke stvari, baš je loše, nije problem kiksat u prvenstvu, ali ovo je baš jako slabo, nemoguće loša utakmica, nadam se da će u Splitu pokazat neki kurac od nogometa
  • MasniBrkMarkaViduke
    6
    mislim da ništa od maloga,šteta jer mi djeluje motorički jedan od mocnijih od seniora,takticki ce stasat sa utakmicama bez sumnje. Kažem ništa jer za mj dana može gdje oce,ne sumnjam da ce bit slično kao u slučaju šotiček.
    lakše dovest besplatnog francuza za 300k godišnje,upitne kvalitete,nego uložit u budućnost(takva je praksa zadnjih godina).
    Nisam jos vidio u zadnje vrijeme da je netko sa 16 godina u hrvatskoj pokazao na pripremama i u zimi i u ljeti takvu igračku kvalitetu. Očito ne dovoljno za ljude u klubu.
  • Felip
    216
    Antiutakmica sezone.

Sramota je da mi opet tražimo neki penal protiv Rijeke jer iz kurca od igre ne možemo zabiti.

Sramota.
  • NKDZ86
    2.1k
    Počinje mi na živce ići igra Baturine. U lp je messi, u hnl ga nema.
    Bolje bi igrali sa drugom momčadi, nego sa prvom u hnlu. Također s 2 napadača moramo igrat!
    Još platiš kartu 80kn, ej, za kaj, strašno.
    Samo lova i strani igrači i kvizovi, tak mi izgleda politika kluba u grubo.
    Svaka čast svima koji griju klupu na strpljenju i trpe veterane i zvijezdice
    Najrađe bi prodao kartu za Borussiju...
    ...
    Da dinamo nema navijače kakve ima, propao bi odavno. Bio bi privatiziran s nekim krimosom na čelu.
    Kaj bi trebali šutit jer je naš klub?
  • Crusades1986
    13.5k
    Dobro još mi i guramo s obzirom kakve navijače imamo.
  • Jurki
    12.7k
    Nakon onakve predstave jucer... jedino kaj mi je preostalo da se otidem nalokati do kraja.
    Jedino kaj je vrijedno spomena je nazalost opet samo tribina.
    Ne znam al me vise boli glava od igre Dinama, pive ili pelina.
    Isto tak pozdrav svima kojima je jucer bilo zima, a u srijedu budu dosli na utakmicu.
    Ocito se biraju utakmice, kak i nasi nogometasi. Jebo ih/vas Dortmund..
    ovo jucer kurca nije valjalo.. i treba poceti postavljati pitanja svima u klubu koji je ovo kurac od nogometa?.. i dal taj nogomet vrijedi te novce koje dajemo mi obicni ljudi?
    Ovo kaj mi igramo ne vredi ni 10 kuraca, a kamoli 10 eura.
  • IceMan
    2.3k
    Ja bi krivio upravu isključivo kad bi igrali i dobili šansu neki drugi igrači u odnosu na Jakirovića, rekao bi okej, kadar nije dobar, sve se probalo i jednostavno smo u banani.

Al ovaj način pripreme utakmice, odabir momčadi, zatim izmjene i forsiranje istih igrača mi daje za pravo reći da je najveći problem jučer bio (osim u samim igračima) u treneru.

Kak bi rekao @facke , ja sam absolutne šokeran.
  • ZgDLions
    508
    Rijeka je imala manje problema sa nama nego sa ostatkom lige.
    Akcije su im bile smislenije i opasnije, visoki presing učinkovit, posjed i izlazak od golmana bez problema, još da su koji zicer pospremili bila bi im to jedna od lakših tekmi u prvenstvu.
    To je zbilja velika sramota na Maximiru za Bjelicu i igrače.
    Klub se kao približio navijačima i mi dolazimo u većem broju, obilazimo stadion, idemo na dinamovo, učlanjujemo familiju, kupujemo tu lošu Castore kolekciju… , a klub i igrači se odnose prema nama ko da smo mi dužni to raditi.
    Želim za svoju lovu i odanost određenu dozu poštovanja.
    Prvi moramo znati šta se događa sa izgradnjom, gdje su nestale karte i zašto pobogu igrači biraju tekme na kojima će se truditi, a za koje ih zaboli.
    Nemojte o pojačanjima, ova jadna liga se toliko pojačala u odnosu na nas da zbilja zaostajemo i trebaju nam još tri do pet vrhunskih igrača da ih stignemo.
    Pa svaki naš sa klupe bi bio veliko pojačanje u bilo kojem klubu hnl-a.
  • Teofil Kateran
    1.4k
    Igra nam je bila očajna, ponovno.

Ne razumijem zašto je sramota i zašto se unatoč takvoj igri ne smije spomenuti situacija gdje igrač Rijeke rukom izbija u korner u svojih 11 metara... Pa kakva god je igra bila to se trebalo sudit, pa s razlogom stoperi drže ruke na leđima u svojih 11 metara. Ovo su teške gluposti s opravdanjima "Nismo ni zaslužili da nam sudi", "Slučajno je" itd.

Nije mi jasno zašto Ademi igra 80 minuta, zašto moramo imati prosjek godina skoro 30 što je meni još najtužnije od svega. Pa daj minute Paviću, daj više Kačavendi i Stojkoviću. Normalno da će Pavić pogriješit, pa pogriješi i Mišić, i Ademi, al kako će napredovat ako ne igra i ako ne griješi... Lakše bi podnio vidjeti da on pogriješi nego Ademija koji diše na škrge i igra 80 minuta ovako bitnu utakmicu.

Ademi je kapetan, legenda kluba, ali mislim da mu se ipak mora dosta smanjit minutaža jer trenutno u veznom redu imamo i boljih i mlađih opcija s kojima bi definitivno imali bolju igru, Ademi u 90% utakmica koje starta diše na škrge nakon 20 minuta i uopće ne pridonosi u veznom redu nego se praktički samo čekaju njegova ubacivanja u napad koja uspiju u možda 20% tih utakmica...
  • Kepec
    6.7k
    Da se odmah razumijemo jučer smo apsolutno mi sami krivi za rezultat i ne igru, sudci nemaju veze s tim da smo imali svega jednu stativu na utakmici.
    Samo bih htio izdvojiti dvije situacije vezane za glavnog i pomoćnog sudca kad smo već obradili i igrače i trenera i upravu.
    Prva kod mogućeg penala, okej po nekim pravilima nije penal i Strukan nije vidio jer su mu bili okrenuti leđima, ali mi nije jasno kako je uspio svirati gol-aut ako je bio perfektno pozicioniran točno iza Hoxhe i Majstorovića i vidio da lopta mijenja smjer i odlazi u korner, a on svira gol-aut.
    Drugo je zaleđe Rijeke od jedno 3 metra, Strukan gleda prema pomoćnom hoće li dići zastavicu, ovaj ništa i onda Strukan mora sam prvi dizati ruku i svirati zaleđe i tek onda pomoćni podiže zastavicu. Ponavljam to nije bilo milimetarsko zaleđe koje se ne vidi, nego zaleđe koje je vidio glavni sudac i koje se vidjelo s tribine, jedino ga pomoćni nije vidio. Pomoćni sudci su dolaskom var-a postali jako labavi i u 90% situacija im treba jako dugo da donesu odluku, očito svi radije skroz čekaju kraj akcije pa onda označe zaleđe, što je naravno dobro ako nisi siguran, ali ako s ovakvim ogromnim zaleđima nisi siguran onda nekaj ne valja.
  • Mr Anderson
    8.8k
    Ne kužim taj narativ da je na derbi došlo malo ljudi jer je zima. Kakva zima? Kaj je onda bilo protiv PAOK-a i Olympiacosa? Gore je protiv Monaca kad lijeva nego malo hladnoće i to bez vjetra. Malo vrtim komentare za vrijeme tekme. Sad se više ni ne ljutim, nego su mi smiješni svi ti kaj sve znaju, pametniji od svih dok doma na toplom se čohaju po jajima i seru po svemu. I naazivaju se navijačima Dinama. Vratite onom Gaijiu politiku jer tip je toliko iritantan, dosadan sa svojim komentarima o nogometu kojeg kurca ne kuži.
  • Kruno
    444
    Sreca pa sam morao ici sinoc pa nisam gledao drugo poluvrijeme. S ovakvim nacinom strah me poljzda.
  • Kristijan992
    312
    Mene najviše ovdje smeta ta anemičnost u igri. Zatim, u vezi nam igraju izraubani igrači (Mišić poluozlijeđen, Baturina iscjeđen, Ademi diše na škrge već u 40.minuti) i što se dogodi? Ademi i Mišić igraju dok ne obnove ozljedu, a Baturina dok se skroz ne iscjedi, a mi pizdimo jer nam igra bude kao ispuhani balon. A dolazi paklen ritam s teškim protivnicima. Koji je smisao stavljati igrače nespremne u takvim utakmicama gdje ti neće dati ni blizu što trebaš, a samo riskiraš da ih ne izgubiš na duži period?!

Okej, razumijem da mi neke stvari ne vidimo kao stožer jer nismo na treningu, ali kaj nije da baš u takvim situacijama trebaš posebnuti za drugim igračima?!
  • serbus
    4.3k
    Počinje mi na živce ići igra Baturine. U lp je messi, u hnl ga nema.NKDZ86

Zato kaj u lp mi čekamo iza da dobijemo loptu pa se napada prostor u trku na nepostavljenu obranu, doma svi čekaju nas postavljeni pa nema prostora.
  • austrijanac
    4.3k

Jučer je bilo prostora, pa nije baš da se Rijeka zatvorila.
    Blizu 20ak udaraca ako se ne varam, i neki dojam da je posjed bio 50/50.

Bilo je prostora, samo se on uklopio u anemičnost cijele ekipe, s naglaskom na mrtvi vezni red.

Naš tercet u sredini je trebao bit zamjenjen na poluvremenu vec, no ovo što su odigrali su izgubili 24 lopti gdje je Bati apsolutni prvak sa 15.

O duelima neću ni govorit, tu smo još gori.

Nažalost, veza nikakva, a bilo je prostora te se onda vidi rezultat toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.