• Jos-Optimus
    2.9k
    Ja cu vam ponoviti ono sto vec dugo govorim kao papagaj, jedan je razlog ovakvih igara u HNL, nema Petka. Bit cemo dobri i bez njega, ali to je proces, a jbg ostanes i bez Sucica i Baturina poluozlijeđen...a onda još i to forsanje Ademija i jbg...Petko, Petko, Petko
  • Gradjanski Dinamo
    383
    Long story short. Jedna od najlošijih tekmi ove sezone. Užasno smo odigrali.

Iskreno, uopće me ne zanima LP. Daj mi te Lokomotive, Belupa, Gorice...

Ovo je za zaborav bilo. Ajmo dalje.
  • Ivan0302
    551
    Useru ti dan cijeli i vikend i tjedan, a čekaš ih dva tjedna kao ozeblo sunce da krenu igrati ali, ali opet ih voliš i nakon ovoga danas.

Pustite plavu baladu popijte po koju i biti će bolje mora, jer od ove igre danas ne može gore...nadam se.
  • Daliban
    2.3k
    Evo gledam snimku (slabo sam vidio sa sjevera) i zanima me po kojem tocno pravilu ovo igranje rukom nije penal?NitkoBitan

Kužim, ali osobno mi je drago što nije svirano jer su takvi penali protivni duhu igre. Skroz nebitna situacija gdje igrač slučajno, prilikom građenja lopte koja očigledno i nedvojbeno ide van, okrzne loptu rukom. Ne bih to nikada sudio.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Nismo primili gol te sam zbog toga uvjeren u osvajanje prvenstva s 25 bodova ispred drugoga kao i osvajanje Kupa te minimum polufinale Lige prvaka. Ozdravljamo.
  • Crta
    52
    Danas je igra bila nadahnuto loša.......sve opraštam ako momci za 8 dana dobe ove debile u Splitu.
  • Big Daddy
    1.4k
    Nakon Dortmunda dobiti tovare u Splitu? Uh, uvijek sve za Dinamo i maksimalna podrska, ali s ovakvim zajebavanjem zadnjih pun krc tekmi u HNL-u..
  • ZrnTSCHeZ
    362
    Ak me pamćenje kolko tolko služi, kod dolaska Bjelice se najavljivalo da bude se "obračunal" sa senatorima (vadeći paralelu onomad s Petkom), a paradoksalno senatori sada igraju više nego prije.

Zagi prinudno zbog ozljede i katastrofalne akvizicije trećeg golmana, a Aki kao trenerov liebling.

Kad mu je pred Monaco na pressici komentarom dal vjetra u jedra isto je ovdje bilo to kao ultra pozitivno dočekano - par tjedana kasnije prema upisima na Zoni ispada da je Aki jedan od glavnih krivaca.

On je za određene tekme u ograničenoj minutaži itekako iskoristiv: protiv Monaca je bil jako dobar i očekival sam ga u istoj ulozi da starta i protiv BVBa.

Pitanje je kaj bu sad i dal je zaista neka ozljeda u pitanju ili alibi.

Kužim rezon zakaj ga je danas stavil: da odgovori na grubu igru koja se očekivala od Rečana - međutim, uz samo 2 faula na poluvremenu, ispalo je da su bili vrlo pitomi danas i zato je Aki trebal na poluvremenu van, a netko od kreativnijih odmah unutra.
    Trudi se on u napadu, al kroz napadanje prostor jedino, nema sudjelovanja u kreaciji, dok im je obrambeno podaril dvije šanse: onaj nepotreban slobodnjak i kasnije dok je na guzici završil prije (lošeg) šuta Džuahre

Zamjene su totalno zakašnjele bile, Stojkovića izgleda "šmeka" kak je nekad Majera, fale i "specijali" kod prekida koji su bili jaki forte u prvom mandatu + ta nejasna situacija i odnos s RPGom.

Ak se zbilja natrag povredil i Mišić (čemu se uopće išlo s njim ako nije bil fit?!), imam feeling da bumo jako zanimljivu postavu (prisiljeni) baciti pred BVB (koju smo dobro zavarali današnjom predstavom :wink: )

Ajmo pozitivno: danas smo smanjili zaostatak za vodećim za bod...oni se još moraju za to pomučiti kod madžarona.
  • Kepec
    6.6k
    Uzeli smo bod s Monaco po užasnom terenu
    3 boda u Salzburgu koji je u poluraspadu
    3 u Bratislavi koji je najslabija ekipa LP
    Da nije tih 7 bodova, mislim da bi Bjelica već bio bivši zbog HNL-a
    Bojim se da nam je onih 7 bodova u LP zamaskiralo kolko smo ustvari loši
    Dudu24

Želiš reći da su Monaco, Salzburg i Slovan jednako jake ekipe kao i Rijeka, Gorica i Osijek?
    Je li vama koji po tisućiti put uspoređujete Europu s hnl-om jasno da to nisu dva ista Dinama? Pa mi da smo te 3 utakmice odigrali kao danas bi popili 15 golova u te 3 utakmice.
    Mi se u Europi prilagodimo protivniku, igramo mirno i s ciljem, ne srljamo previše, igramo punih pluća i sa srcem. Kaj u prvenstvu radimo? Nikaj od toga. Izgledamo kao na terminu, našlo se 11 lajbeka i pokušavaju kombinirati nešto.

Ljudima je dosta gledanja toga iz tjedan u tjedan. Dosta im je jer su svjesni da ova ekipa može, da ima kvalitetu, pokaže to na europskoj sceni i kaj onda? Onda dođu na domaće travnjake i izađu poput najvećih luzera na teren, a zašto, koji je razlog, to nam mogu samo oni reći. Je li ih briga za hnl, čuvaju li se za Europu, žele li se dokazati skautima vani? Jer ako je na sva ta pitanja odgovor pozitivan onda nek se gube iz Dinama. Ako nije, onda nek se jebeno probude i počnu igrati kako mogu i znaju.
  • rioda
    5.3k
    Na instagram profilu dinamomania ima video ruke igrača Rijeke, ako netko želi pogledati
  • Crni86
    4.7k
    tocno to. I tako svako kolo. Jednostavno nema logike i nesto ne stima. Nas kao da poenkas totalno boli ona stvar, eto takvogs am ja dojma. Igras derbi sa rijekom svi smo toliko beskrvni u igri i samom lonasanju, nigdje da i ponigracima vidis nekakvu vatru, da su nabrijani. Da li je to stav igraca, atmsfoera u momcadi ili nesto drugo samo oni znaju.

Ovaj kadar ima kvalitetu da se prosece u ligi uz to da igraju ligu prvaka.
  • ZrnTSCHeZ
    362
    Mi se u Europi prilagodimo protivniku, igramo mirno i s ciljem, ne srljamo previše, igramo punih pluća i sa srcem. Kaj u prvenstvu radimo? Nikaj od togaKepec

u Europi igramo "reaktivno", doma trebamo stvoriti igru i igrati kreativno...a to je znatno teži zadatak i za igrače i za trenera

nama u Europi manje više svi imaju posjed (Monaco i Slovan po 60%, Qarabag sitno preko 50%), HNL ipak nebremo tak igrati i tu nastaju problemi.

Čak i kada protivnik ne parkira autobus, ali igra disciplinirano u niskom bloku, nama je uvijek problem, posebice dok nema Petka da nakon ne znam kolko petljanja na kraju ipak "nekaj izmisli" za match winner situaciju.

Jedno je prosuti bodove, događalo se svake sezone, ali dok HNL protivnik (opravdano) žali kaj nisu uzeli puni plijen na Maximiru, e to je već alarmantno
  • Infinity
    16.6k
    Ovo je teski kriminal sta mi pruzamo u HNL-u. Imamo 1.78 osvojenih bodova, u LP imamo 1.75 :rofl:

Mislim da je motivacija glavni problem i taj dio se treba rijesiti. Vrijeme je da Bjelica primjeni neke svoje bolesne metode, da posalje nekoga na tribinu, da tkzv. senatori zavrse na klupi, a da igraci zeljni dokazivanja dobiju vise minuta.
  • tp1997
    615
    Vjerojatno opet za "nepopularna mišljenja"...ali bojim se da nećemo osvojiti naslov ove godine.

Kiks je jedna stvar, kratkoročna kriza rezultata je jedna stvar, ali 2-2 Istra, 2-2 Gorica, 2-4 Osijek, 0--0 danas...nije slučajno obrazac.
  • Gringo
    157
    Igramo neko vrijeme bez glavnog igrača i to se osjeti. Kad se Petko vrati to će biti drugačije.

Protivičke ekipe se drugačije postavljaju i drugačije igraju dok je Petko na terenu.

Ne kužim Ademijevih 80 mins na terenu, zašto se Bjelica inati pa ne da Rogu više vremena na terenu. Stojke i RPG ni minute (mislim da se danas nije ni zagrijavao).

U prvoj postavi imamo igrače koji uopće nisu razina Dinama, i da očekujem da se dovedu jebena pojačanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.