• Dr Hofmann
    1.7k
    Slabo je ovo bilo, nismo puknuli po golu kako treba, ne treba sad skrivat neke stvari, baš je loše, nije problem kiksat u prvenstvu, ali ovo je baš jako slabo, nemoguće loša utakmica, nadam se da će u Splitu pokazat neki kurac od nogometa
  • MasniBrkMarkaViduke
    6
    mislim da ništa od maloga,šteta jer mi djeluje motorički jedan od mocnijih od seniora,takticki ce stasat sa utakmicama bez sumnje. Kažem ništa jer za mj dana može gdje oce,ne sumnjam da ce bit slično kao u slučaju šotiček.
    lakše dovest besplatnog francuza za 300k godišnje,upitne kvalitete,nego uložit u budućnost(takva je praksa zadnjih godina).
    Nisam jos vidio u zadnje vrijeme da je netko sa 16 godina u hrvatskoj pokazao na pripremama i u zimi i u ljeti takvu igračku kvalitetu. Očito ne dovoljno za ljude u klubu.
  • Felip
    216
    Antiutakmica sezone.

Sramota je da mi opet tražimo neki penal protiv Rijeke jer iz kurca od igre ne možemo zabiti.

Sramota.
  • NKDZ86
    2.1k
    Počinje mi na živce ići igra Baturine. U lp je messi, u hnl ga nema.
    Bolje bi igrali sa drugom momčadi, nego sa prvom u hnlu. Također s 2 napadača moramo igrat!
    Još platiš kartu 80kn, ej, za kaj, strašno.
    Samo lova i strani igrači i kvizovi, tak mi izgleda politika kluba u grubo.
    Svaka čast svima koji griju klupu na strpljenju i trpe veterane i zvijezdice
    Najrađe bi prodao kartu za Borussiju...
    ...
    Da dinamo nema navijače kakve ima, propao bi odavno. Bio bi privatiziran s nekim krimosom na čelu.
    Kaj bi trebali šutit jer je naš klub?
  • Crusades1986
    13.5k
    Dobro još mi i guramo s obzirom kakve navijače imamo.
  • Jurki
    12.7k
    Nakon onakve predstave jucer... jedino kaj mi je preostalo da se otidem nalokati do kraja.
    Jedino kaj je vrijedno spomena je nazalost opet samo tribina.
    Ne znam al me vise boli glava od igre Dinama, pive ili pelina.
    Isto tak pozdrav svima kojima je jucer bilo zima, a u srijedu budu dosli na utakmicu.
    Ocito se biraju utakmice, kak i nasi nogometasi. Jebo ih/vas Dortmund..
    ovo jucer kurca nije valjalo.. i treba poceti postavljati pitanja svima u klubu koji je ovo kurac od nogometa?.. i dal taj nogomet vrijedi te novce koje dajemo mi obicni ljudi?
    Ovo kaj mi igramo ne vredi ni 10 kuraca, a kamoli 10 eura.
  • IceMan
    2.3k
    Ja bi krivio upravu isključivo kad bi igrali i dobili šansu neki drugi igrači u odnosu na Jakirovića, rekao bi okej, kadar nije dobar, sve se probalo i jednostavno smo u banani.

Al ovaj način pripreme utakmice, odabir momčadi, zatim izmjene i forsiranje istih igrača mi daje za pravo reći da je najveći problem jučer bio (osim u samim igračima) u treneru.

Kak bi rekao @facke , ja sam absolutne šokeran.
  • ZgDLions
    506
    Rijeka je imala manje problema sa nama nego sa ostatkom lige.
    Akcije su im bile smislenije i opasnije, visoki presing učinkovit, posjed i izlazak od golmana bez problema, još da su koji zicer pospremili bila bi im to jedna od lakših tekmi u prvenstvu.
    To je zbilja velika sramota na Maximiru za Bjelicu i igrače.
    Klub se kao približio navijačima i mi dolazimo u većem broju, obilazimo stadion, idemo na dinamovo, učlanjujemo familiju, kupujemo tu lošu Castore kolekciju… , a klub i igrači se odnose prema nama ko da smo mi dužni to raditi.
    Želim za svoju lovu i odanost određenu dozu poštovanja.
    Prvi moramo znati šta se događa sa izgradnjom, gdje su nestale karte i zašto pobogu igrači biraju tekme na kojima će se truditi, a za koje ih zaboli.
    Nemojte o pojačanjima, ova jadna liga se toliko pojačala u odnosu na nas da zbilja zaostajemo i trebaju nam još tri do pet vrhunskih igrača da ih stignemo.
    Pa svaki naš sa klupe bi bio veliko pojačanje u bilo kojem klubu hnl-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.