• Droljo
    9k
    Kao da je isao ne izgubiti…dzis

Pa je. Točno to mu je u glavi. Za lp ok ali u hnl-u :vomit:
  • Nogo
    4.1k
    Dečki, pogledao sam i utakmicu i sažetke i osim Pjacine stative sve je bilo čisti užas.
    Pitao bi samo Bjelicu zašto ne vjeruje Stojkoviću i Rpgu?! Mogao je lijepo odmah od početka ubaciti Stojkovića, Kačavendu i Roga. Odmaraš Baturinu za zadnjih 20 minuta, Mišića i Ademija.
    Iskreno, Ademi je za zadnje minute, a ne za 80. Ogiwara prije Rpg-a?
    Ima tu previše upitnika, a rezultat pati.
  • rioda
    5.3k
    NIje mi jasno kako u ovoj situacijiOmake

Ovdje se ŠpikićOmake

Sam si sebi odgovorio...
  • austrijanac
    4.3k

Najbolje hrvatsko krilo.
  • Kepec
    6.6k
    Zbog katastrofe od utakmice malo je u sjeni ostao jučer fenomenalan izgled Sjevera. Šalovi, zastave, transparenti na dva štapa (jbg ne znam točan naziv).
    Perverzija
  • NitkoBitan
    19.2k
    ce ponovimo u srijedu, jos bolje
  • Crni86
    4.8k
    sjever je najbolji dinamov igrac zadnjih godinu dana i na tome im svaka cast. Jedina konstanta.

Mogla bi se i momcad na terenu ugledati na njih, sjever ne bira tekme, na svakoj se daje sve od sebe. U tezim uvjetima se daje i jos vise. Pravi dinamov gard i mentalitet.
  • mlinchica
    2k
    Zbog katastrofe od utakmice malo je u sjeni ostao jučer fenomenalan izgled Sjevera. Šalovi, zastave, transparenti na dva štapa (jbg ne znam točan naziv).
    Perverzija
    Kepec

Gotovo pun sjever do kraja, pjevali smo cijelo vrijeme s njima. A tek onaj dašak derbija s pjesmicama za skupinu na južnoj tribini :blush:
    Bili smo na ZD3 i meni se činilo da je fino popunjeno i na ZD.
    Kak je bil ZG?
    Uglavnom, uključivanje zapada u navijanje je grmilo. Super mi je kad je otvoren ZG pa se njihova jeka odbija od istočne tribine.
  • marcio amoroso
    37.6k
    Bod bliže naslovu.puxigadjurdja

Citiraš Antu Čačića :grin:
  • Droljo
    9k
    sjever ne bira tekme, na svakoj se daje sve od sebe. U tezim uvjetima se daje i jos viseCrni86

Ima ih puno više nego igrača. Lako tako...
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k

Jedino vrijedno spomena jučer, tek sad na fotkama vidim kak je brutalno bilo!
    U dobru i u zlu, Sjever je uvijek tu! :heart:
  • Sven
    17
    35 stranica kritika, a tek tu i tamo pokoja za Bjelicu. Uzorak je sve veci, dojam sve slabiji... Ovaj kadar kakav god da je, trebao bi biti dovoljan za mirnu sezonu u hnlu.
  • Medvedgrad
    295
    Gotovo pun sjever do kraja, pjevali smo cijelo vrijeme s njima. A tek onaj dašak derbija s pjesmicama za skupinu na južnoj tribini :blush:mlinchica

Daleko bile od našeg kluba i stadiona LGBT friendly pjesmice tipa: "šalove u ruke, zapjevajmo svi", pa kom pravo, kom krivo.
  • mlinchica
    2k
    Daleko bile od našeg kluba i stadiona LGBT friendly pjesmice tipa: "šalove u ruke, zapjevajmo svi", pa kom pravo, kom krivo.Medvedgrad

A gle, sjever bira, sjever pjeva, a mi ostali možemo odlučiti sami hoćemo ih popratiti ili ne. Nisam dio sjevera pa neću ulaziti u njihove odluke o odabiru pjesama, to prepuštam drugima.

Spomenula sam taj dio zbog toga kaj rijetko imamo priliku ikakvu suparničku navijačku skupinu i imati na jugu, u HNL utakmicama pa mi je to dašak derbija koji volim.
  • don
    7.4k
    šta je problem u tim pjesmama? Šta bi tribali sa armadom, da ih pozovemo na zajedničko navijanje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.