• Zagreb1992
    1.8k

Izostanak Petka je samo traženje glupih isprika ..Nosiš dres Dinama i izvoli ga natopiti znojem bio ti protivnik Bjelovar ,Rijeka ili BVB
  • Crusades1986
    13.4k
    Kažem opet... ne vidim razlog da Ademi bude na terenu do 80 i neke minute i to izađe van zbog ozljede na kraju.

Svaka čast Kačavendi, ali zašto umjesto Baturine ulazi on, a ne Stojković kojemu je to prirodnija pozicija?

RPG ni minute? Protiv Gorice je startao, sad ni minute?

Motivacija je najveći problem, ne idu 100% dok još ima popravnih ispita. Znaju da će imat priliku za izvuć se i zato ne idu do kraja.
  • Liberopulos
    3
    Ubacivanje Maxa na zadnjeg veznog i čekanje s Kačavendom mi govori da je Bjelica mediokritet
  • NORTE
    12.3k
    Svaka čast Kačavendi, ali zašto umjesto Baturine ulazi on, a ne Stojković kojemu je to prirodnija pozicija?Crusades1986

Kača je dobar na 10-ki, a Stojke je krilo.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Micek,toliko smo bili anemični da nismo mogli dvije obicne gužve složiti na kraju da ga Mbuku spremi.

Totalna anarhija na terenu sa solidnom partijom dvojice štopera.

Sad gledam ovu ruku,slabo se sa sjevera vidjelo,ovo je klasični penal ,štoper otklanja opasnost tako da rukom izbije loptu, pojedinci pišu nije imao namjeru??!

Pa bolji vic nisam čuo.

Bjelica luta sa taktikom u Hnl-u,nemamo jasan plan igre i to vidim kao jedini alibij igračima, al s druge strane da ti isti igraci ne rade nikakvu individualnu razliku je sramotno, čak su danas nadtrčani.
  • Boycie
    1.5k
    Malog Vrbancica vratit sto prije. Stojkovic i Mbuku moraju dobit vise minuta. Rog pocet prije Ademija.
  • Orc123
    8.7k
    stojke nikad nije ni nece biti krilo....
  • Gringo
    157
    nisu to glupe isprike, to su činjenice. Jel gledaš ti Dinamove utakmice?

Kakva nam je igra bila bez njega prošle sezone, kakva nam je igra bez njega sada ?

Volio bi i ja da nam njegov izostanak ne fali toliko i da se toliko ne osjeti, to bi značilo da imamo kvalitetu u ostatku ekipe, a to nemamo. On pravi razliku na terenu.
  • GaijiZG
    1.8k
    Sve mi se čini da smo fulali s Nenom, i da je uz sve pogreške tu Marić bio u pravu. Jednostavno nelogični su mu potezi
  • Zagreb1992
    1.8k

Imali smo Petkovića protiv Hajduka pa su nas dobili ...Toliko se trubi o širini rostera pa na kraju je ne koristimo
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Bjelica je na kraju izvrida sudce pojedinačno, moga bi opet popit kaznu
  • Gringo
    157
    širina našeg rostera je nešto što je zapravo upitno i nešto što mediji stalno guraju. Imamo neku širinu upitne kvalitete. Npr. Hoxa, Špika, Ogi, Ademi...za mene nisu igrači na razini Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.