• Omake
    3.5k
    Vetle Walle Egeli Lijevi Bek Sandefjord

2004 godište, 178cm
    Prošao sve mlade selekcije Norveške, trenutno član u21
    TM vrijednost milijun
    Igra standardno prvu norvešku ligu već 2 godine, s 56 nastupa ukupno.
    Može igrati i desnog beka
    Djeluje iznimno kompletno sa statističke strane

Jveh1m0.png
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    @Omake pa brate đe ovdje napisa da može igrat i desnog beka jbt:monkey: pa to ko da si rekao da je desni bek,lijevog znači opet nebi imali
  • CastAway1986
    1.7k
    Definitivno treba i neko ime kao zamjena za Sučića, Ademi sigurno ne može non stop a za Roga još nema informacija da li ostaje ili ne
  • Omake
    3.5k
    lijeva noga mu je dominantna. Silom prilika igrao desno.
  • Tranzicijski Napad
    185

Ovo su neki od igraca koji su slicni sucicu ove sezone. Lincolnu istice posudba sa RB Bragatinom(ako ga ne otkupe), zanimjiv igrac

6a96ba1a2898a62fc89545daf4178ae5.png

• Omake
    3.5k
    Kenji Cabrera Nakamura Krilo/AMC Melgar

2003 Godište Dešnjak
    Prošao sve selekcije Perua, Pozvan i u senirosku reprezentaciju ali još bez debija
    Vrijedi 800K na TM, ali s obzirom da ima ugovor još godina dana, vjerojatno bi ga se moglo dovesti za sitniš
    Skoro 100 nastupa za Melgar u prvoj peruanskoj ligi (koja za mene osobno ima iznenađujuće dobre terene)
    Ideaja ovog transfera je višestruka korist svlačionice. Prvo mjenjaš starijeg igrača (Hoxha) za mlađi i kompletniji model, jer su obojica direktna vertikalna krila (Da citiram Trumpa). A i po intervjuima djeluje da je Hoxha pomalo povučen i nije baš kliknuo s ostalima. Drugo je što je momak polu Peruanac i polu Japanac. Tako da jednim potezom dovodiš frenda Cordobi, Torrenteu, mitskom biću zvanom Jan Oliveras, ali i Ogiwari. Sinergija! Hvalim te globalizam.

https://www.transfermarkt.com/kenji-cabrera/profil/spieler/865641

33d3fId.png

• Maxova dijagonala
    1.4k
    Ivan Prtajin je na izlaznim vratima Union Berlina.
    Moguće dobra opcija za trećeg napadača Dinama.
    28 godina,prošlu sezonu rasturao u drugoj Njemačkoj ligi u dresu Wehena,dolaskom u Union se nije nametnuo i sada mu se traži klub za posudbu.
    Možda se može dogovorit neka posudba sa opcijom otkupa jer nam je treći napadač potreban u rotaciji da rastereti Petka i Kulenovića ako uđemo u KO fazu lige prvaka.
  • Sajla
    5.9k
    Ivan Prtajin je na izlaznim vratima Union Berlina.
    Moguće dobra opcija za trećeg napadača Dinama.
    Maxova dijagonala

hvala, ali ne hvala, ima drugih igrača. prije godinu i pol je Prtajin ovako govorio:
    "Da budem jasan, ja sam najveći navijač Hajduka, ali u ovom trenutku da mi dođe ponuda bilo kojeg hrvatskog kluba, pa i Hajduka, ne bih je prihvatio jer se vidim u narednom periodu u Njemačkoj i sve ću učiniti da tu i ostanem. Bila to Bundesliga ili u najgorem slučaju Cvajta. To ne znači da ne cijenim naše klubove i ligu, naprotiv, nikad se ne zna gdje će me karijera odvesti, ali konkretno u ovom trenutku nije vrijeme za to."
  • immerwieder
    1.4k
    uzel si mi slova s tipkovnice, svaka čast,

ima i ovo: "Svi koji me poznaju, znaju koliko volim Hajduk i uvijek ću biti veliki navijač."
  • Dinamosaur
    1.7k
    Ima i ono: Uzet ću 20.000
    Ili uzet ću 100.000
    Ovi za 20 su rijetki, obicni navijaci ih znamo zvati- Legende
  • Sibirski plavac
    2.2k

Lijevi bek, 21 godina, igra za švedski Halmstad, ovu sezonu završio sa 8 asistencija i ukupno na drugom mjestu liste asistenata Allsvenskana (dijeli drugu poziciju sa još par igrača, većinom napadača ili krila, tako da sama činjenica da je kao bek pri vrhu u ovom segmentu je odlična). Vrijednost na TM mu je 500k, a ugovor do 2027. godine. S obzirom da je došao u Halmastad u veljači ove godine i bio im je među najboljim igračima, sumnjam da im se žuri odmah prodati ga, ali s druge strane riječ je o klubu koji je sezonu završio tek na 12. mjestu u Allsvenskanu, a vjerujem da je Nogueiri želja iskorak prema naprijed, a ne konstantan boravak pri dnu tablice. Po videu se vidi da ima brzinu, dobar je defenzivno, a zna i dobro dodat prema naprijed. Znači nešto kao Ogiwara, ali uz puno puno bolje defenzivne mogućnosti. :rofl:
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Dele Alli je bez kluba od lita , ofenzivni vezni može odigrat livo i centralnog. Trenutno ima 28godina, nez u čemu je problem ozljede il glava?!

https://www.transfermarkt.com/dele-alli/profil/spieler/207929
  • Gringo
    157
    ma glava, cuga, ovisnost o tabletama za spavanje. U Bešiktašu je frajer samo nestao i nije se javljao.
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Hahhaaha onda ništa
  • Omake
    3.5k
    Satoshi Tanaka Zadnji Vezni Shonan Bellmare - Posudba?

175cm -2002 godište ljevak
    prošao sve mlade selekcije Japana
    vrijedi svega 800K na TM
    Već jednom bio na posudbi, ali nije zadovoljio u Belgiji prije 2 godine
    Ideja je rasteretiti Mišića i Sučića, dok Pavić ne stasa
    Sviđa mi se razina energije u oba pravca
    Dosta je aktivan i uspješan u defenzivnoj tranziciji
    Po osvojenoj lopti uvijek napada prostor, što driblingom što zadnjim pasom u prostor
    Djeluje mi kao sposoban odgovorit na presing i pomoć progresiji na oba načina
    5 golova i 4 asista iz igre su fantastične brojke za zadnjeg veznog

Aetoxoy.png

Rodrigo Gelado Lijevi Bek Coritiba

185 cm 2003 godište ljevak
    400K vrijednost
    Igrač koji je primjer onoga što sam pisao prije par tjedana, Visok Brazilac koji je s 17, 18 igra u amaterskom klubu, i koji se sporo ali sigurno penje kroz razine.
    Zadnje dvije igra u drugoj ligi, i ove sezone jako dobro
    Prvi korak mu nije toliko impresivan, ali ima brzinu i nakon 2, 3 duga koraka teško ga je stići
    precizan centaršut kojem fali malo brzine
    Solidno osjeća prostor, zna kada držati stranu, a kada ući unutra

zCISjxU.png

Gonzalo Tapia Napadač Univ Catolica

2002 Godište 182cm dešnjak
    TM vrijednost 2mil
    Friško pečeni rep Čilea koji je prošao sve selekcije
    Preko 100 nastupa za Uni Catolica
    ugovor mu istječe za mjesec dana
    Stvarno mi se sviđa kako dobro igra i zabija glavom
    Solidna brzina i eksplozivnots
    svestran, iako je napadač može pokriti i obje krilne pozicije
    Ove sezone igrao uglavno centralno i isporučio 11g+5a, oko 0,55/90
    Djeluje kao idealan Low risk high reward

cTFm34x.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.