• Omake
    3.4k
    Vetle Walle Egeli Lijevi Bek Sandefjord

2004 godište, 178cm
    Prošao sve mlade selekcije Norveške, trenutno član u21
    TM vrijednost milijun
    Igra standardno prvu norvešku ligu već 2 godine, s 56 nastupa ukupno.
    Može igrati i desnog beka
    Djeluje iznimno kompletno sa statističke strane

Jveh1m0.png
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    @Omake pa brate đe ovdje napisa da može igrat i desnog beka jbt:monkey: pa to ko da si rekao da je desni bek,lijevog znači opet nebi imali
  • CastAway1986
    1.7k
    Definitivno treba i neko ime kao zamjena za Sučića, Ademi sigurno ne može non stop a za Roga još nema informacija da li ostaje ili ne
  • Omake
    3.4k
    lijeva noga mu je dominantna. Silom prilika igrao desno.
  • Tranzicijski Napad
    185

Ovo su neki od igraca koji su slicni sucicu ove sezone. Lincolnu istice posudba sa RB Bragatinom(ako ga ne otkupe), zanimjiv igrac

6a96ba1a2898a62fc89545daf4178ae5.png

• Omake
    3.4k
    Kenji Cabrera Nakamura Krilo/AMC Melgar

2003 Godište Dešnjak
    Prošao sve selekcije Perua, Pozvan i u senirosku reprezentaciju ali još bez debija
    Vrijedi 800K na TM, ali s obzirom da ima ugovor još godina dana, vjerojatno bi ga se moglo dovesti za sitniš
    Skoro 100 nastupa za Melgar u prvoj peruanskoj ligi (koja za mene osobno ima iznenađujuće dobre terene)
    Ideaja ovog transfera je višestruka korist svlačionice. Prvo mjenjaš starijeg igrača (Hoxha) za mlađi i kompletniji model, jer su obojica direktna vertikalna krila (Da citiram Trumpa). A i po intervjuima djeluje da je Hoxha pomalo povučen i nije baš kliknuo s ostalima. Drugo je što je momak polu Peruanac i polu Japanac. Tako da jednim potezom dovodiš frenda Cordobi, Torrenteu, mitskom biću zvanom Jan Oliveras, ali i Ogiwari. Sinergija! Hvalim te globalizam.

https://www.transfermarkt.com/kenji-cabrera/profil/spieler/865641

33d3fId.png

• Maxova dijagonala
    1.4k
    Ivan Prtajin je na izlaznim vratima Union Berlina.
    Moguće dobra opcija za trećeg napadača Dinama.
    28 godina,prošlu sezonu rasturao u drugoj Njemačkoj ligi u dresu Wehena,dolaskom u Union se nije nametnuo i sada mu se traži klub za posudbu.
    Možda se može dogovorit neka posudba sa opcijom otkupa jer nam je treći napadač potreban u rotaciji da rastereti Petka i Kulenovića ako uđemo u KO fazu lige prvaka.
  • Sajla
    5.9k
    Ivan Prtajin je na izlaznim vratima Union Berlina.
    Moguće dobra opcija za trećeg napadača Dinama.
    Maxova dijagonala

hvala, ali ne hvala, ima drugih igrača. prije godinu i pol je Prtajin ovako govorio:
    "Da budem jasan, ja sam najveći navijač Hajduka, ali u ovom trenutku da mi dođe ponuda bilo kojeg hrvatskog kluba, pa i Hajduka, ne bih je prihvatio jer se vidim u narednom periodu u Njemačkoj i sve ću učiniti da tu i ostanem. Bila to Bundesliga ili u najgorem slučaju Cvajta. To ne znači da ne cijenim naše klubove i ligu, naprotiv, nikad se ne zna gdje će me karijera odvesti, ali konkretno u ovom trenutku nije vrijeme za to."
  • immerwieder
    1.4k
    uzel si mi slova s tipkovnice, svaka čast,

ima i ovo: "Svi koji me poznaju, znaju koliko volim Hajduk i uvijek ću biti veliki navijač."
  • Dinamosaur
    1.7k
    Ima i ono: Uzet ću 20.000
    Ili uzet ću 100.000
    Ovi za 20 su rijetki, obicni navijaci ih znamo zvati- Legende
  • Sibirski plavac
    2.2k

Lijevi bek, 21 godina, igra za švedski Halmstad, ovu sezonu završio sa 8 asistencija i ukupno na drugom mjestu liste asistenata Allsvenskana (dijeli drugu poziciju sa još par igrača, većinom napadača ili krila, tako da sama činjenica da je kao bek pri vrhu u ovom segmentu je odlična). Vrijednost na TM mu je 500k, a ugovor do 2027. godine. S obzirom da je došao u Halmastad u veljači ove godine i bio im je među najboljim igračima, sumnjam da im se žuri odmah prodati ga, ali s druge strane riječ je o klubu koji je sezonu završio tek na 12. mjestu u Allsvenskanu, a vjerujem da je Nogueiri želja iskorak prema naprijed, a ne konstantan boravak pri dnu tablice. Po videu se vidi da ima brzinu, dobar je defenzivno, a zna i dobro dodat prema naprijed. Znači nešto kao Ogiwara, ali uz puno puno bolje defenzivne mogućnosti. :rofl:
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Dele Alli je bez kluba od lita , ofenzivni vezni može odigrat livo i centralnog. Trenutno ima 28godina, nez u čemu je problem ozljede il glava?!

https://www.transfermarkt.com/dele-alli/profil/spieler/207929
  • Gringo
    156
    ma glava, cuga, ovisnost o tabletama za spavanje. U Bešiktašu je frajer samo nestao i nije se javljao.
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Hahhaaha onda ništa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.