• Maxova dijagonala
    1.3k
    pa evo dat ćemo Mmaeeu 3 milijuna kroz 4 godine i plus je dobio debel bonus za potpis.
    I šta smo dobili? Lik se zajebaje sa nama na terenu svojom bolikur...
    Ako se ukaže prilika za uzet Pongračića za razumnu cifru to bi bio pun pogodak.
    Poznat ti je,znaš šta šta ti donosi,domaći igrač i dinamovac,reprezentativac,iskustvo liga petice...
    Vjerojatno će u Violi dobit još jednu priliku kroz KL i kup italije ali ako je ne iskoristi moglo bi se nešto iskombinirat.
  • Droljo
    8.9k

Pa jebiga frende nije on jedini stoper na svijetu. Igrač može potpisati zadnjih 6 mjeseci ugovora i može se sigurno naći dobar stoper za takvu plaću. Nebumo valjda 5 puta fulali za redom...
  • Calello5
    50
    Ako gledamo komplet zadnji red za slijedeću sezonu, dakle ne na zimu nego ljeto volio bi da to izgleda otprilike ovako. Prodaja Ogiwara, Bernauer, rastanak sa Theophilom.
    Lijevi bok: Ballo Toure/Jurišić + Sušak
    Lijevi stoper: Torrente/Perković + Jakir
    Desni stoper: Jedvaj/Nekić + Zebić
    Desni bok: Ristovski/Gabriel + Mikić

Ovi juniori kao treće opcije idealno uz osnivanje B ekipe ili neke dvojne rege. Umjesto Jedvaja eventualno neko jače ime, veće kvalitete, ali takav tip igrača, agresivniji, skloniji duelu
  • Daliban
    2.2k
    Ma kakav vražji Jedvaj.

Isto i ovaj Ballo Toure, ja ne znam gdje izvlačite te likove. To nisu pojačanja.
  • Sajla
    5.8k
    Zonaši svašta prate - ima li kaj zanimljivo u gruzijskoj u21 reprezentaciji? Neki novi Mikautadze ili Kvaradona? Vidim da su neki već u Šahtaru, Baselu, TM ih procjenjuje na par milijuna pa možda treba bolje pogledati i ostale kad već dolaze u naše dvorište.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Evo sad čitam da je Boavista pred gašenjem.
    Imaju jednu zanimljivu špicu za nas.
    Robert Boženik,24 godine,46 nastupa(7golova) za Slovačku reprezentaciju.
    Vrijednost po TM 5 milijuna eura.
    Također,imaju i lijevog beka koji bi mogao riješit sve naše glavobolje.
    Bruno Onyemaechi,25 godina,6 nastupa za Nigeriju,vrijednost na TM 3 milijuna eura.
  • Daliban
    2.2k
    jel možeš podijelit link?

Boženik ne, onaj Strelec iz Slovana mi je dosta bolji ako pričamo o slovačkim napadačima. Ovaj bek izgleda solidno na highlightsima, ali nisam gledao Boavistu. Jel ga gledao tko odavde?

Onyemaechi je ekstremno brz. Pronašao sam i neki highlights video koji tvrdi da je u jednom sprintu postigao 36,82 km/h. Odlična akceleracija također. Djeluje da ima i solidan centaršut. Dahl mi ima bolju tehniku u duelu i kombinatorniji je, jako racionalan i efikasan s loptom. Ako se Boavista stvarno gasi doveo bih ga uz Dahla. Ionako nemamo lijevih bekova.
  • BBB Mataa998
    1.9k

Lik ti se jos uvijek ne gasis sa tom brzinom. Jel ti stvarno mislis da je to najbitniji faktor kod nogometasa?
  • Omake
    3.4k
    Raheem Edwards Montreal Lijevi Bek

Ugovor mu istječe za mjesec dana. Statistički djeluje jako impresivno

PlowA2I.png
  • Orc123
    8.7k
    klub ima opciju za jos jednu godinu...
  • Mihaljević
    10.3k
    Dinamo treba golmana, to je činjenica.

Yvon Mvogo
    FYIRm6SWIAI6AwB.jpg:large

Godine : 30
    Visina : 189cm
    Ugovor : 06/25
    Nastupi za reprezentaciju : 9 (Švicarska)
    Bivši klubovi : YB, RB Leipzig, PSV

Trenutno igra u Lorientu koji se u Ligue 2 bori za plasman u Ligue 1, standardan reprezentativac Švicarske, karakteristike su mu odlično branjenje nogom i igra nogom, igrački najsličniji golman mu je Onana.

Mattheiu Epolo
    FnVA9F4XgAcLOls.jpg

Godine : 19
    Visina : 186cm
    Nastupi za reprezentaciju : 0 (Belgija)
    Bivši klubovi : Anderlecht (yth)

Hit golman Standarda i belgijskog prvenstva, golman kojem ugovor istječe za pola godine, ponavljam tip ima 19g, treba Marić nešto kompenzirati sa Bulatom, ne da treba nego mora jer je Bulat pušten za smiješno, a i Boška Šutala koji je tamo postao vrhunski igrač. Ako neće Marić, hoće Genk, Club Brugge i Anderlecht. I tip nosi još broj #40... Dolazi iz najbolje belgijske škole nogometa (Anderlecht), jednostavno se ovakvi igrači ne smiju propustiti.

Daniel Iversen
    GC6lN7DXYAAFgxq.png

Godine : 27
    Visina : 191cm
    Nastupi za reprezentaciju : 0 (Danska)
    Bivši klubovi : Preston, Stoke City, Rotherdam United

Iversen je bio top golman u Prestonu, zbog kojeg ga je i doveo Leicester, prošle sezone solidan na posudbi u Stokeu, ali samo se na trenutke uspio izboriti za jedinicu Leicestera, puno je puta bio pozvan u reprezentaciju Danske, ali nikad nije debitirao (ala Kelava.)

Vitezslav Jaroš
    https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fe56866f1-a7d1-425f-a5b7-5b6286b5fc92_3768x2512.jpeg

Godine : 23
    Ugovor : 06/2025
    Visina : 190cm
    Nastupi za reprezentaciju : 1 (Češka)
    Bivši klubovi : Sturm Graz, Stockport, Notts County

Golman koji je od četvrte engleske lige do nastupa u PL došao u svega godinu dana, jedan od najvažnijih igrača šampionskog Sturma prošle sezone što mu je omogućilo transfer u Liverpool. Kažu da jako puno priča tokom utakmice i puno u mentalitetu ekipe, kao što je radio Lauritsen prije. Mislim da je on igrač po ukusu Bjelice.

Lukasz Skorupski
    60.webp?v=1721300311

Godine : 33
    Ugovor : 06/2025 (+1)
    Visina : 187cm
    Nastupi za reprezentaciju : 13 (Poljska)
    Bivši klubovi : Gornik Zabrze, Empoli, Roma

Navodno njegova zadnja sezona tamo i idu po nekog mlađeg, branio je sad protiv Hrvatske u ligi nacija, strašna golmančina, malo stariji ali za golmana top godine.
  • Calello5
    50
    Spomenuo bi jedno mlađe ime, većini vas vjerojatno nepoznato, ali ogroman potencijal za budućnost.
    Riječ je o Tinu Kusanoviću. Igra za Hrv u17, momak iz dijaspore. Član je Nurnberga u17 gdje je u 11 tekmi zabio već 17 golova. Primijetio sam ga na prošlom reprezentativnom okupljanju kada je zabijao i Nizozemskoj 2x i Albaniji ako se ne varam. Klasična špica, vrhunske kretnje, čvrst u duelu i vrlo agilan. Realizacija ono što sam vidio na odličnoj razini. Iako imamo Ćutuka i neke zanimljive mlade napadače, ovo ne bi smjeli propustiti
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Ne znam dal ga je itko spominjao, no zapeo mi je ove sezone za oko:

https://www.transfermarkt.com/luka-gavran/profil/spieler/972875

Naš dečko s kanadskom putovnicom, potekao u Hamilton Croatiji, prvu sezonu brani u MLS-u. Ono što sam gledao je bilo solidno izuzev one greške za pobjedu Atlante, nije branio puno ove sezone jer je u Torontu jedinica ipak Sean Johnson, legenda MLS-a i reprezentativac.

Nije trenutno materijal za prvog golmana, no vidimo da nam treba rotacija, a ne bi bio skup. Zna li netko više?
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Mislim da nije tako realna opcija ali evo jednog stopera kapitalca za ligu prvaka.
    Rasmus Nicolaisen
    -Toulouse
    -Danac
    -zadnje 3 sezone standardan u ligue 1
    -Ugovor mu istječe na ljeto
    -Imat će 28 godina kad uđe u zadnjih 6 mjeseci ugovora
    Mislim da je ovo igrač kakvom moramo težit...ako treba dat mu i preko milijun godišnje i masan bonus samo da dođe.
    Poznavajući mentalitet Danaca puno su veći profesionalci nego Brazilci,Argentinci ili Afrikanci tako da sumnjam da bi imao problema sa motivacijom kao neki.
    Dinamu će puno više značit jedno ovakvo pojačanje nego tri za koje se ne zna oće li bit top ili flop.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.