• CastAway1986
    2.1k
    kao i uvijek zanimljive prijedloge daješ svaka čast, jedino ako bi posuđivao zadnjeg veznog iz Japana uzeo bi Sotu Kawasakija, puno je bolji od ovog ..
  • Omake
    4.1k
    Dobar pick. zadnji desetak dana sam se fokusirao na igrače u21 kojima sezona završava u 11 ili 12 mjesecu. U Japanu nije bilo baš izbora pa pogledao i 22 godišnjake.
  • CastAway1986
    2.1k
    Meni je ovaj jedan od boljih sestica tamo a osim njega bio mi je dobar i jedan zadnji vezni što je na početku sezone završio u RB Salzburgu , mislim Kawamura ali je odmah potrgao ligamente u Austriji..Bez obzira što možda nismo pogodili s Ogijem i Kanekom mislim da tamo i dalje ima jako dobrog materijala samo ih treba intenzivnije pratiti..
  • Omake
    4.1k
    slažem se. Iako je meni Kaneko pogodak, kao wingback je bio baš sila, jednostavno nije krilo i to je to. Puna Nizozemska, Belgija, njemačka japanaca.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Ne znam ima li smisla više stavljat razna imena na ovu temu kad ionako većinom puta dovedemo igrače koje nitko ovdje nije ni spominjao i najčešće ne ispadnu nešto(čast izuzecima). Jel zna netko jel se ikad desilo da igrač koji je spomenut na ovoj temi na kraju i dođe u Dinamo? :rofl: Ja se iskreno ne sjećam.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    uff uff nadam se onda da više nikoga nećemo pogodit :rofl:
  • Daliban
    3.3k
    Nemoj tako, spremam se objavit svoju listu želja za pod bor.
  • MarK
    814
    https://www.transfermarkt.com/erik-botheim/profil/spieler/418559

Ranije se nije snašao u Italiji, uskoro puni 25, valjda mu je dosta Skandinavije?
  • Jos-Optimus
    3.3k
    ma čuj, kad nismo uzimali kremu, nego smo uzimali neke igrače iz sredine vrijednosti, najbolji Japanci su čudo
  • Zagreb1992
    1.9k

Igra u Malmou dobro ..kvalitetnija liga od HNL-a bar 5 puta ..sumnjam da bi ga mogli dovesti
  • MarK
    814
    u banani smo naprijed. Treba napadati ovakva imena. Kad je Fradi mogao dovesti Saldanhu za smiješna 3 mil eura onda je sve moguće.
  • CastAway1986
    2.1k
    pa slažem se da ih ima jako dobrih , samo mi ne idemo na one najbolje pa takvi završe u Nizozemskoj ili Belgiji..
  • Sibirski plavac
    2.4k
    https://www.rezultati.com/igrac/andresson-benoni/UVKTJw8S/

Napadač,19 godina, igra za Reykjavik, trenutno igra tek drugu seniorsku sezonu u kojoj je u 26 tekmi zabio 21 gol. Standardni član Islandske u21 reprezentacije. Smatra se da je nova buduća zvijezda Islandskog nogometa. Znam da će neki sad reći "lako njemu pumpati brojke protiv islandskih farmera", to je bila i moja prva misao, ali sama količina golova koje je zabio sa tek 19 godina, kao i činjenica da je sa 19 godina redovan starter u u21 repki, ipak govore da ima nešto u tom dečku. Iz tih slabijih liga može uvijek iskočiti pokoji talentirani igrač, Jamie Vardy mi je odličan primjer igrača koji je stigao od niželigaških pašnjaka do Premier lige i statusa jednog od najboljih napadača zadnjih 10tak godina. Ugovor mu ističe krajem iduće godine, a vrijednost na TM mu je oko 400k. Sigurno se i njemu ide u neku jaču ligu i ambiciozniji klub i mislim da ga se treba popratiti dok ne ode u neki jači klub i nabije si cijenu.
  • Daliban
    3.3k
    Jedan od dva jeftina mlada napadača koje sam planirao predložiti za app. Drugi je onaj Bjelorus Simanenka što je sad nedavno zabio 3 komada za u19 repku u svega 150 minuta. Protiv nas jedinih nije zabio, ušao je tek pred kraj. Nepunih 18 i 3 gola u svega 600 i nešto sitno minuta za žnj klub u bjeloruskoj ligi. Isto odron od lige, ali ipak je seniorski nogomet, Obojicu sam sasvim slučajno nedavno našao na Sofi, nisam nijednog gledao za klub. Vidio sam samo Simanenku u ovim reprezentativnim.

To je toliko žnj razina nogometa da se bez problema vjerojatno može dogovoriti i nekakva proba za vrijeme priprema pa da se otkupi ako zadovolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.