• ZgDLions
    504
    Da je ovaj židov sudio našu protiv Istre, jel bi oni imali dosta igrača i osoblja na klupi do kraja tekme?
    Da je mogao više bi žutih imali nego faulova napravili, zbilja gruba tekma naših i četiri žuta i crveni sasvim objektivno.
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Čovjek je digao reprezentaciju i uzeo dvije medalje na svjetskim prvenstvima i u ligi nacijadinamo u srcu

Tako je slažem se ovako trebamo svi razmišljati. ON je uzeo medalje i njemu je mjesto ovdje i treba ostati koliko sam hoće. Rezultat i repka su nebitni bitan je samo Zlatni zlatko
  • Marley
    2k
    O neobjektivnosti necu puno, jer je vec receno.
    Jedan od najocitijih primjera kad su igraci u pitanju, je Mario Pasalic. Decko igra u odlicnoj formi u jakom klubu i to vec duze vremena, i bez sumnje je odlican igrac. U repki cesto ne izgleda tako, jer Dalic toliko luta s njim, da to nije za povjerovat. Ali evo ekipa ne moze ocima vidjeti kad ulazi u igru. Sve pet, kuzim zasto je to :grin: , ali bar da se prizna da to nije objektivno.

Moram priznati da me Kotarski fascinirao haha. Toliko djeluje mirno, cvrsto, samouvjereno, totalni kuler. Pisem to zato sto inace nisam njegov fan, nije mi sjela neka njegova izjava kad smo ih dobili na Maksimiru... i subjektivno sam ga prekrizila, ni cut za njega :grin: . Ali, stvarno djeluje odlican golman, svaka cast.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Dalic je kriv za jučer jer smo još jednom ušli kalkulantski. Nismo jednom napravili višak kad bi im uzeli loptu i onda kad krenemo naprijed, dodjemo do 20m i stanemo idozvolimo protivniku da udje u dupli blok kak su igrali cijelo prvo poluvrijeme. I kak da probijes dupli blok. Preko bokova ali što vrijedi kad nismo imali nikoga u 16m..

I trka bez lopte...što je to???? To se dalic pita isto
  • NORTE
    12.2k
    Kaže Bernard Jurišić "crveni Sučiću čist kao suza".

Bi li se uopće javio da je to suđeno nekom hajdukovcu, retoričko je pitanje...
  • dinamo u srcu
    1.7k
    ON je uzeo medalje i njemu je mjesto ovdje i treba ostati koliko sam hoće. Rezultat i repka su nebitni bitan je samo Zlatni zlatkoDoktor Kunić

Trenutno smo drugi sa lijepom śansom da prođemo dalje, tako da rezultat ima, a i medalje. .Ne razumijem po čemu pljuješ i zašto si nezadovoljan? Oćekivat da na svakom prvenstvu osvoji medalje je nerealno.
  • striko
    1.7k
    Taj klošar živi od toga i njemu nije u interesu da bude objektivan. Inače bi za njega znala smo uža rodbina.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    I nakon prospavane noći, nisam promijenio mišljenje, počela mi se lagano gaditi repstacija... Pod time ne mislim na dečke, koji siguran sam imaju volju i želju, nego na sve ovo u i oko HNS-a i te #family furke.
    Totalno sam indiferentan i jedva čekam da prođe ovih par dana pa da opet krene Dinamo.
    Žao mi je jedino kaj zbog Linolade&co trune jedna ekipa koja bi mogla napraviti rezultat samo da je na klupi znalac koji bi napravio realan popis i stavio igrače na njihove prave pozicije...
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Ja iskreno ne razumijem sta dosta vas tu ocekuje od reprezentacije, nacionalnog tima koji predstavlja cijelu drzavu (da, i tovare.. :scream: ).
    Atmosfera na reprezentaciji tome i prilici.
    Sinoc smo dobro poceli, moja jedina zamjerka za pocetnu postavu je Kramaric u spici. U nedostatku igraca isli smo pokazat tehnicku nadmoc i uzet loptu. Igrali smo dobro i jebiga, crveni. Dalica ne volim vidjet ni na mute, ali reci da su rezultati mogli bit drasticno bolji je malo reci nerealno.
    Populizam je ocito potreban za vodenje reprezentacije, to se najbolje vidjelo kod Kovac. Taj covjek nit je imao taktka nit je takticki mag.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Ma neka nama našeg Zlaje.. Nema veze što nam se repka srozava, nek je on nama tu sa dvije medalje oko vrata :heart:
    Samo naprijed zlatko, ne daj da te sputavaju Škotske, Poljske, Austrije i Wales....
    Živila ljubav
    Doktor Kunić

Srozava o odnosu na što?

Hrvatska na EP 1996, direktno kvalificiranje - četvrtfinale
    Hrvatska na SP 1998, dodatne kvalifikacije, treće mjesto
    Hrvatska na EP 2000, nije se kvalificirala
    Hrvatska na SP 2002, direktno kvalificiranje, ispadanje u skupini
    Hrvatska na EP 2004, dodatne kvalifikacije, ispadanje u skupini
    Hrvatska na SP 2006, direktno kvalificiranje, ispadanje u skupini
    Hrvatska na EP 2008, direktno kvalificiranje, četvrtfinale
    Hrvatska na SP 2010, nije se kvalificirala
    Hrvatska na EP 2012, dodatne kvalifikacije, ispadanje u skupini
    Hrvatska na SP 2014, dodatne kvalifikacije, ispadanje u skupini
    Hrvatska na EP 2016, izravno kvalificiranje, osminafinala
    Hrvatska na SP 2018, dodatne kvalifikacije, finale
    Hrvatska na EP 2020, izravno kvalificiranje, osminafinala
    Hrvatska na SP 2022, izravno kvalificiranje, treće mjesto
    Hrvatska na EP 2024, izravno kvalificiranje, ispadanje u skupini

U međuvremenu, za vrijeme mandata "linolade, masnokosog, gutača samoglasnika, tromeđa bojne i slično" izmišljeno novo natjecanje koje se zove liga nacija, koje se igra umjesto prijateljskih utakmica, u kojem je hrvatska konstantno u prvom potu, igra protiv najjačih mogućih reprezentacija i od 3 odigrana natjecanja, hrvatska je jednom bila u finalu, izgubila od vjerojatno najsnažnije reprezentacije na svijetu, na penale, za jedan jedini udarac s bijele točke...

Što konkretno je tu srozavanje?
    Evo, volio bih elaborirano gdje se to propada i što točno je slabije i lošije u odnosu na prijašnje izbornike? Koji konkretno su realni dometi reprezentacije hrvatske u svjetskom nogometu?
    Ako je za hrvatsku problem nekakvo ispadanje u skupini EP sa italijom i španjolskom, x sa poljskom u varšavi ili poraz u škotskoj, što je onda kad italija propusti 2 SP u nizu, što je kad španjolska ispadne u skupini SP, što je kad njemačka ne prođe skupinu 2 SP u nizu?

Nadam se da i u vlastitom životu imate slične kriterije uspješnosti i "srozavanja".
  • NORTE
    12.2k
    Dalića odavno ne hejtam i vjerujem da će se povući s mjesta izbornika nakon Sjeverne Amerike za godinu i pol, skupa s Modrićem i Perišićem.
  • Marley
    2k
    bas mi je to tesko shvatljivo :confused:

Puno tog me ljuti i frustrira, ali zbilja ne znam sto bi se trebalo dogoditi da mi se zgadi.
    Tko god nam sjedio na klupi, koliko god se srozavao sastav ekipe na tribinama, uza sva hns i family sranja... to je i dalje nasa, hrvatska nogometna reprezentacija.

I koliko god bilo nepopularno misljenje ovdje na forumu, ali... otprilike kako rece onaj klisej, iznad svih Hrvatska :heart:
    Nadam se da ne postoji ban za to :lol:

Zelim vam svima ugodnu ovu suncanu subotu :smile:
  • Danko
    1.2k

Ne mislim da ima nadnaravne sposobnosti već da je puno veći stručnjak od Dalića. Isto tako mislim da reprezentacija nikad nije imala , izuzev možda Barića, stručnjaka na klupi kakvog je mogla/trebala imati.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    A moja @Marley mogao bi sada tu roman napisati. Generalno me smeta i gadi mi se ovo kaj si napisala
    Tko god nam sjedio na klupi, koliko god se srozavao sastav ekipe na tribinama, uza sva hns i family sranja...Marley
    Da nemamo/ne možemo bolje, ne bi ništa rekao, ali imamo potencijal za velike stvari.
    A ekipa u HNSu radi sve da to tak ne bude, što se u konačnici preslikava i na HNL, zato smo tu di jesmo trenutačno.
    Ugodna subota i tebi :smile:
  • Krulek
    538

"Sta cemo i za 15 godina govorit da je dalic uzeo srebro i broncu i da su ga docekala 500.000"

Hoćemo, jer smo to govorili i 20 g. poslije bronce u Francuskoj. Zašto? Zato jer je to teško bilo ponoviti, a ponovilo se još bolje. Svakako prvenstveno zbog ekipe koju smo imali, ali i Dalić kakav god bio ima tu svoje prste. Drugi par rukava je igra, ljubav prema seniorima, ajdukovcima itd.itd., ali mu ove uspjehe ne može nitko oduzeti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.