• Daliban
    2.2k
    To ne mjenja činjenicu da postava izgleda kao da se Perica iz 4.b igrao izbornika na školskom sa prijateljima.hardek

Isto kao i ovaj Olić. Izađe s 4 vezna i 2 špica i onda igra 433.

S obzirom na to da često imaš tzv contrarian mišljenja, onda znaš kak mu je.Mali dioničar

Ne znam.
  • Jurki
    12.6k
    Dalic = Olic po kolicini nogometnog znanja.. da im se zamijene pozicije nebi bilo razlike u rezultatima seniorske i u21 repke.
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    Jebete ga za kvaziponiznost, a bahati ste svi u pet pički materinih.

A nemate medalje sa svjetskog i nije vas dočekalo pola milijuna ljudi.

Zamisli kak biste bili bahati da je.
    Mali dioničar

Po čemu točno smo bahati sto ukazujemo da imamo trenersku prevaru na klupi. Mislim da je svatko rekao svaka čast za medalje, ali i budali je jasno da čovjek pojma nema. Ako me tjeraš na analizu mogu ti reci i da je 2022 odigran vrlo los turnir gdje nam se sve poklopilo. Prva tekma protuv Maroka Ništa/Ništa. Ajde to je ok ljudi su treći bili, tvrda repka.

Druga tekma pobjeda protiv Kanade smjesne repke, to ako ne dobiješ nemaš sta ni raidt na svjetskom, ta repka da je iz Europe. nikad se ne bi kvalificirala na svjetsko.

Treća tekma nikad lošija Belgija te ubije, Lukaku promaši 4 mrtve šanse, Bog te pogleda i prodes na jedvite jade.

Osmina finala Japan, Japan malo bolji, vodi 1:0, mi zabijamo tako sto Lovren napamet nabija s centra i pronalazi Perisica na 16 metara koji glavom iz teške pozicije pogađa u malu mrežicu. To da vježbaš na treningu na prazan gol od 35 puta 2 put bi možda uspio pogodit okvir gola, a kamoli zabit golmanu.

Četvrtfinale Brazil te izdominirao, imali su 4-5 velikih prilika, Livakovic čuda brani, braniš se i prvi sut u okvir imaš u 116 minuti gdje Bruno promasuje loptu, udara ju petom, loptu bi obranili i ti i ja, ali sretno dira Brazilca o nogu i ulazi za 1;1. Ajde to je Brazil pa svaka čast, ali imali smo jebenu, ali bas jebenu srecu.

Polufinale, rezultat od 3:0 je realan prikaz viđenog na teeenu. Tu nemam sta dodati.

Utakmica za treće mjesto- utakmica protiv Maroka koji je imao dan manje odmora od nas sto u toj fazi jako puno znaci.

Znaci odigrali smo možda jednu i pol pravu tekmu na turniru, a došli smo do medalje. Svaka čast, vrhunski, momcima treba dici spomenik, ali samo analiziram kad pričamo o tome jel se radi o Dalicevom znaju ili o 1000 stvari koje su se poklopile.

Euro 2024 i 2021 su kriminalno loše odigrani, tu ne moram ni Radit analize. Samo mogu reci da je do 2016 euro imao 16 ekipa, a 2024 nismo ni ušli među 16, a 2021 ispali među 16 ekipa.

Znaci zaključak svjetsko 2018 odlično odigrano, ali s tom ekipom bi i Ivajlo Petev teško sta uspio sjebat
  • Mali dioničar
    16.1k
    To sve stoji, linolada je uzela 2 odlicja sa SP-a … to samo on zna kako je uspio uzet … da je izdominirao protivnice, nije … moze se na 1 ruku nabrojat kolko smo dobili nakon regularnih 90 min a kolko s malo doze srece …

Sve u svemu, to mu nitko nemoze vise uzet ali ne bi trebali zivit u staroj slavi … tako da razumijem svakog ko pljuje po njemu
    Dani Olmić

Dalić ima nevjerojatno loš skor pobjede-neriješene-porazi, ali mu nitko ne može poreći da bitne utakmice dobiva.

Da, nije dobio jedno finale SP i jedno polufinale SP, osminu EP protiv Španjolske, Albanija i Italija na ovom EP.

Ima taj talent ili sreću da uglavnom dobije kad treba.

Činjenica jest da se dosta golova primilo u zadnjim minutama tipa Wales u Splitu, Albanija i Italija u Njemačkoj, Škoti u Zagrebu skoro i sad Škoti u Škotskoj.

Ali je isto tako činjenica da kad je trebalo dobiti Škotsku za prolaz da je dobio utakmicu, a znamo da sa Škotima ne prolazimo dobro.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ovo sto Dalic provodi u reprezentaciji je to sto mnogi zagovaraju na Zoni vezano uz Dinamo. Jbt cim se neki igrac oprosti od nogometne karijere trebas mu dat neku funkciju... I eto belaja kada sa loptanja trebas prec na vucenje konkretnih taktickih poteza i zamisli.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Sta mu je onaj Vlašić skrivio pa ga mi krivog mi dužnog poziva u repku
  • Mali dioničar
    16.1k
    Po čemu točno smo bahati sto ukazujemo da imamo trenersku prevaru na klupi. Mislim da je svatko rekao svaka čast za medalje, ali i budali je jasno da čovjek pojma nema. Ako me tjeraš na analizu mogu ti reci i da je 2022 odigran vrlo los turnir gdje nam se sve poklopilo. Prva tekma protuv Maroka Ništa/Ništa. Ajde to je ok ljudi su treći bili, tvrda repka.
    Druga tekma pobjeda protiv Kanade smjesne repke, to ako ne dobiješ nemaš sta ni raidt na svjetskom, ta repka da je iz Europe. nikad se ne bi kvalificirala na svjetsko.
    Treća tekma nikad lošija Belgija te ubije, Lukaku promaši 4 mrtve šanse, Bog te pogleda i prodes na jedvite jade.

Osmina finala Japan, Japan malo bolji, vodi 1:0, mi zabijamo tako sto Lovren napamet nabija s centra i pronalazi Perisica na 16 metara koji glavom iz teške pozicije pogađa u malu mrežicu. To da vježbaš na treningu na prazan gol od 35 puta 2 put bi možda uspio pogodit okvir gola, a kamoli zabit golmanu.

Četvrtfinale Brazil te izdominirao, imali su 4-5 velikih prilika, Livakovic čuda brani, braniš se i prvi sut u okvir imaš u 116 minuti gdje Bruno promasuje loptu, udara ju petom, loptu bi obranili i ti i ja, ali sretno dira Brazilca o nogu i ulazi za 1;1. Ajde to je Brazil pa svaka čast, ali imali smo jebenu, ali bas jebenu srecu.

Polufinale, rezultat od 3:0 je realan prikaz viđenog na teeenu. Tu nemam sta dodati.
    Miro Vugrinec

Analiza u stilu informer.rs.

Ustaše uvek imaju sreće.
  • Daliban
    2.2k
    nije dobio jedno finale SPMali dioničar

Jer je na gol stavio ozlijeđenog golmana koji je cijelu utakmicu samo stajao ukopan u mjestu.
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    Analiza u stilu informer.rs.

Ustaše uvek imaju sreće.
    Mali dioničar

Hahah ma najbitnije populistički rec da sve valja i to je to.2016 smo ihrali vrhunski turnir pod Čačićem, sve redom smo ubijali igrom, ali tamo nam je sreća okrenula leđa. Vida pogađa stativu, a mi min poslije primamo iz kontre gol, a izdominirali europske prvake u toj tekmi, kao i sve 3 tekme u grupi. Činjenica je da je Dalica posrala sreća, a Slavena i Antu 2008 i 2016 pojela.
  • Dani Olmić
    456
    IMG-9524.jpg

Sto je najgore, liku odgovara kako smo igrali :rofl:
  • Mali dioničar
    16.1k
    Hahah ma najbitnije populistički rec da sve valja i to je to.2016 smo ihrali vrhunski turnir pod Čačićem, sve redom smo ubijali igrom, ali tamo nam je sreća okrenula leđa. Vida pogađa stativu, a mi min poslije primamo iz kontre gol, a izdominirali europske prvake u toj tekmi, kao i sve 3 tekme u grupi. Činjenica je da je Dalica posrala sreća, a Slavena i Antu 2008 i 2016 pojela.Miro Vugrinec

Hoćeš reći to je nogomet. Jednostavno to je nogomet, ali ga ti voliš srati.

Da onaj idiot argentinski nije obranio zicera u zadnjoj sekundi, Messi nikad ne bi bio prvak svijeta.

Da se Gerrard nije poskliznuo, imao bi naslov.

Da je Baslerova stativa 1999. ušla, Utd ne bi okrenuo iz dva kornera.

Da je ovo da je ono.
  • Jurki
    12.6k
    Svi koji smatraju da je Dalic trenercina, nek se samo zapitaju.. zakaj njega nisu zvali neki od najbogatijih klubova Europe.. nije bilo ni upita..
  • Dani Olmić
    456
    Najjače na reprezentativnoj stanki je čekanje da što prije prodje
  • ZrnTSCHeZ
    336
    2016 smo ihrali vrhunski turnir pod Čačićem, sve redom smo ubijali igrom, ali tamo nam je sreća okrenula leđaMiro Vugrinec

True story... al ja bum uvijek Milana Badelja krivil, a ne sreću...jer ta kontra se kroz tih 80m mogla par puta sasjeći u korijenu i kroz razne faze...eh da je umjesto njega bil jedan Kruno Jurčić ili Joe, na tribine bi Sanchis u trostrukom saltu letil
  • Mentalni Gimnastičar
    914
    Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Pedro Neto i Bernardo Silva se vraćaju klubovima nakon utakmice protiv Poljske.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.