• deda
    34.1k
    Ronaldo, Fernandes, Neto i Silva su dobili frei i neće igrati protiv Hrvatske.
  • Dani Olmić
    459
    pa da, kao sto sam vec napisao, to je velik uspijeh koji mu nitko nece i nemoze uzet… ali sad se polako treba gledat dalje, kako da se repka opet podigne na vecu razinu… ono sta je bilo, bilo je … ne trebamo zivit u proslosti i staroj slavi
  • Marley
    2k
    ma jasno, sve to stoji. Kazem, i meni to smeta. Ljetos nakon Eura sam tjednima bila nefunkcionalna koliko sam bila frustrirana. Ne zbog cinjenice da smo ispali, nego kako smo i zbog cega tako rano ispali. Haha sama sebe sam iznenadila koliko me to pogodilo :rofl:

Samo eto, ocito mi jos nije dosla kap koja je prelila casu, i dalje mi na spomen repke srce zatitra, isto kao i dok sam bila klinka od 10 godina :smile:

sponzoruse na aparatima.
    Po fejsu se od jutros kuka i place jer su se kupovale karte samo radi Ronalda. Nek sam zlocesta, ali bas mi je drago :naughty:
  • db-izbjeglica
    15.9k
    kako da se repka opet podigne na vecu razinu…Dani Olmić

Što je veća razina?
    Koji su to rezultati da se kaže, evo, ovo je realno za hrvatsku reprezentaciju?
  • Dani Olmić
    459
    realno za hrvatsku reprezentaciju su pobijede nad skotskom, poljskom i albanijom bez ogromnog mučenja…Ali i pristup nije na standardu nase repke tj. da igraju igraci koji su to i zasluzili a ne senatori koji igraju samo zbog stare slave (izuzetak Luka koji je i dalje doktorcina za sve)

Dokle god nasu igru „nose“ invalidi poput vlasica pasalica ili perisica necemo otic korak dalje
  • marcio amoroso
    37.5k
    pasalicaDani Olmić

Po čemu je Pašalić invalid?
  • Dani Olmić
    459
    po tome da se ne primjećuje da li on igra ili ne igra - niti donosi ekipi neke zgoditke niti asistencije a i nema neku karakteristiku u svom igrackom profilu da bi se reklo ne ide bez njega… a ima kredita do neba, nez jel mu se dalic zaduzio ili zasto stalno igra … necu zaboravit kad ga je stavljao na krilo majko moja … pazi na KRILO….
  • Brusa
    1.7k
    Ovo je jbna liga nacija...nebitno natjecanje koje je uvedeno kao zamjena za prijateljske...jako važno ko je dobio ko izgubio.
  • Dani Olmić
    459
    pa baš zato sto nema nekakvo znacenje moze se zato dat nekim novim facama sansu a ne senatorima kojima ovo nije vise nikakav motiv
  • Brusa
    1.7k
    u tome se apsolutno slažem. Trebalo bi nove igrače i taktike isprobavali kroz ln.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.