• Navijač Dinama
    8.5k
    Čovjek ima 10 golova i 5 asistencija za hrvatsku u 71 nastupu, gdje nije standardni član prvih 11 i nema punu minutažu

Vlašić ima 8 golova u 57 nastupa, opet ne kao standardni član prvih 11

Za usporedbu, brozović ima 7 golova i 7 asistencija u 99 nastupa
    db-izbjeglica

Ček stvarno si usporedio Brozovica sa Pašalićem i Vlašićem... ovo je baš nešto što bi tovari poput 12.og ili onog jazavca Jurišića usporedili... nit ista pozicija, nit išta, o doprinosu da ne pričam, kako za reprezentaciju takoi u jlubovima. Broz je na svojoj poziciji ponajbolji igrač reprezentacije u povijesti, a ova dvojica su solidni igrači za uć sa klupe i tjt, ta dvojica i je da asistiraju i postižu golove, a Brozoviću to nije.

Protiv albanije se uzeo X...db-izbjeglica

Tu smo Albaniju trebali naprangijat da ne mogu hodat 4 dana.... nemoj mi sad reć da su oni velesila kao i što se pričalo da je i Istra velesila jer ih eto nismo pobjedili...

Što onda nismo pobjedili Japana u 90.minuta, što nismo Maroka pobjedili u grupi, kako smo uspijeli izvuć bod protiv Belgije, na znanje ili pak možda na sreću??? Šta je reć pa nas Španjolci i Argetinci ošurili ko malog majmuna, što nismi mogli sačuvat 1-1 protiv Italije, da nisu možda i Talijani 5 klasa iznad HR????

Brate dragi... slažem se ja sa tobom u velikoj većini kako na političkim komentarima, tako u dobrom djelu za Dinamo i tu i tamo reprezentaciju, al ovo kako braniš Dalića, tako ni oni minken bojovnici-botovi, na internetu nisu ga branili i ne brane ga.

Što se Čačića tako nije nikad branilo??? Što se nije nikad tako branilo i druge Dinamove trenere(osim Bjelice)...
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Možda nepopularno mišljenje ali za mene je sir Ante Čačić magistar nogometa za Dalića
  • Navijač Dinama
    8.5k

Ne bi rekao da je magistar, al vjerujem da je taman bolji, da se može reć da jest, naravno da ne bi se počela priča o uspijehu, Dalić je naš najuspješniji trener.

stvar je što je imao tretman takav kakav jest i zbog koga jest, al onaj nogomet iz 2016, Broz na svemogućem krilu, Badelj koji je igrao ko Kante, pa od Čarlija napravio dervećanskog Van Dijka itd itd, pa skoro durga postava sa kojom je nadigrao Španjolsku u grupi.

A imao je realno nijansu lošiju momčad na tome Euru nego Zlatko, o usporedbi ekipe Bilića iz 2008 i Dalićeve ijedne, isto nisu za uspredbu.

Stvar je da je imao jako loš PR zbog svega tog, i ona nesreća protiv Portugala koji je kasnije osvojio taj EURO, čak više sretno nego spretno(posložio se ždrijeb sa Walesom i Poljskom, i valjda jedini gol Edera u karijeri i to sa 20ak metara prime Llorisu).

I ona najgora osobina Čačića po meni je zadrtost, čovjek kad jednom pogriješi, krene srljat sve više i više, krene gubit sve konce i dobiješ prčvajz kakve je dobio 2016-17 i onaj protiv Šibenika u kupu, ligi, a i ne može se više nikad popravit i vratit na kolosjek, kao da se i on sam izgubi u svemu tome.

Recimo tako da smo u onom zadnjem mandatu u Dinamu imali najbolju verziju Roberta Carlosa na lijevom beku, ne bi čovjek dobio šansu pored Ljubičića jer ga je ovaj tamo uparkirao.

Uzeo bi ga prije svakog trenera kad igramo derbi, ako ništa, razmontirat će nižu rasu da neće znat guba jesu pošli ili došli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.