• Dani Olmić
    457
    U zadnjih osam službenih utakmica smo pobijedili samo Škotsku i Poljsku kod kuće, remizirali sa Škotskom, Italijom i Albanijom i izgubili od Škotske, Portugala i Španjolske. To znači da imamo dvije pobjede, tri poraza i tri remija pod vodstvom velikog Zlatka Dalića. Ne moze bolje !
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Dalić je već ranije ispričana priča.

Da se ne lažemo, da je bio bilo tko drugi trener na klupi ne bi osvojio dvoransski turnir u Odžaku, kamoli dvije medalje. Posložilo se tu dosta toga, od sjajne generacije, kakvu recimo Slaven Bilić nije imao ni upola, i nekako pred prime vrijeme kakvu je recimo imao Ante Čačić.

Osobno smo na terenu puno bolje izgledali i igrali i pod Bilkanom i Antom, međutim na kraju se mrtvi broje, a to da je ovaj bekija Završje bojna neprobojna osvojio 2 medalje.

Za njega bi samog bilo najbolje da je nakon Kat(a)ra digao ruke i kao gospodin otišao.

Jer njemu je jedna stvar uspijela malo kome je, a to da je fino svojim PR-om(treba mu milion maraka dat tko god je) ujedinio sjever i jug, dok recimo Bilića se dosta gledalo kao tovara, pa vječita negodovanja, pa onda i početci mračnih borbi protiv HNS-a gdje je Ante Čačić proglašen pijunom Brenda i Glave, a i dočekan gore od samog Glave u primeu kokaina i njegovih nabijanja na onu stvar.

I kao takav Dalić je uvijek igrao na najniže Hrvatske strasti, Hrvati u BIH i dijaspori, branitelji, vjera itd.. to mu je prolazilo, pa se pravo lice vidjelo kad nas je Austrija ošurila u Osijeku, kad je zagalamio da tko ga vrijeđa je mrzitelj reprezentacije, države i da on nije Hrvat( od nekud također jako poznati medijski istupi), pa bi ga internet huligani i "di si bia 91e" bojna neprobojna branili ko rođenog im oca.

Sve je to fino Zlatko znao upakirat, uzet di treba i di ne treba, kao političar bi bio taman protivnik anemičnome po prodavanju magle, kojem su valjda pohapsili pola vlade i ministara, a tek ovi koji nisu otkriveni.

Mi od upravo od svjetskog u Rusiji nismo odigrali Bog zna neku da reknes jebena utakmica, popušili smo od Španjolske tri puta, Englezi nas dobili dva puta, dovlačiš mrtvi Japan na penale, protiv Belgije si se provukao ni sam ne znaš kako...

A to da je Dalić neki stručnjak ili nešto osobno trenersko, pa sigurno bi se makar Sevilla, Betis, Frankfurt raspitivali za njega, koji bi pokazali sve njegove mane i (ne)znanje.

Ovi koji pišu za Ivana Jurića, Jurić je ponajbolji Hrvatskk trener, sad onaj u Torinu vrti na njegovim postavkama, a on došao u rosterno valjda najgoru Romu u zadnjih tko zna koliko godina, Dybala i obične wanna be zvjezdice, pritisku Jurić nije mogao se oduprijeta igrači su izbojkotirali jednu legendu De Rossia koji recimo nije nešto uopće, a i sam Mourinho se pokupio i i otišao jer je sam vidio da ova Roma neće moć dugo.

Da je Juric eto vodio ovo večeras, i ono u Poljskoj, mi bi ih isprangijali ko šta prangijaju Poljakinje i Škotkinje u fake taxiu.
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Dalica posrala srećaMiro Vugrinec

Ja ću otići korak dalje i reći da Dalić jaši na karmi, svemirskoj pravdi ili Božijoj providnosti, nazovi to kako hoćeš, od svog prvog turnira do danas. Previše smo mi imali nepravde u zadnjih 25 godina da se to negdje ne vrati, na sreću Dalića, vratilo se njemu. Pa počevši od EURO 2004, promašenog penala Srne protiv Švicaraca, pa onda one ruke vani Bartheza, pa dvojbenog zaleđa Kewella 2006. u Njemačkoj, prije toga opet zapucanog penala Srne Japanu, pa onda Turska 2008, zatim onaj sudački cirkus protiv Španjolske 2012, Nishimura 2014, zatim Portugal 2016.

Sve se to vratilo s kamatama 2018. i 2022. Da, bilo je briljantnih utakmica, ali puno više je bilo onih gdje su nas vile nosile. Da, ova generacija je zaslužila vrhunske rezultate kakve su postigli, ali bi bilo iznimno licemjerno reći da nismo imali dosta sreće.

Dalić je tragično loš taktičar, masu puta mu je drugo poluvrijeme nakon zamjena bilo puno bolje, što ukazuje na to da mu je potpuno promašena priprema utakmice. U zadnjih 10 utakmica mu pola momčadi nije igralo na svojim pozicijama, uredno igra ziheraški i niz dlaku javnosti, a rezultat mu ne ide na ruku sa ovim kartonima, golovima u zadnjim minutama i jalovom igrom.
  • flexXy
    2.4k
    Jbt led, kad vidim kakve se ovdje pizdarije pisu imam dojam da smo Ancelotija, Pepa ili Mourinha zaposlili da bi imali bar 3 zlata sa velikih natjecanja. X puta je dokazano da dobar trener nije nuzno dobar izbornik i suprotno. Hoce li Dalica trazit neki Bayern Munchen, normalno da nece kao sto nece ni Xabi Alonsa trazit Hrvatska. Ja ne branim Dalica, nejgov popis je sulud i nekad stvarno zna iritirat zbog svojeg family ponasanja. Al dajte budite bar malo realni, Škotska nije postojala na terenu do glupog crvenog Sučića koji je napravio tesku glupost. Da se pobijedilo nebi ovdje vidili 5 postova ali glavno da se sada nakucalo 10 stranica o gutacu slogova, prevari, budali i slicno. U zadnje vrijeme mi je stvarno puna kapa ovog tovarskog mentaliteta na zoni.
  • Chempers
    212
    Bolesni, ali zaista bolesni komentari. Svi znamo da je Dalic daleko od najboljeg trenera na svijetu al ovolika količina podcjenjivanja je fascinantna. Od toga da igrači sami osvajaju medalje na SP do toga da je Hrvatska reprezentacija odigrala loš turnir pa uzela broncu. Brate da znate išta sramota bi vas bila pisat takve stvari
  • Hectorharatti
    141
    koliko si ti mitova ovdje ispisao to je za ne povjerovat. I to ti, bas ti pricas o manama drugih.

Fascinantno je kolika kolicina frustracije se izlijeci na ovoj temi nakon jedne poluprijateljske utakmice
  • Mentalni Gimnastičar
    914
    Ima bolesnih komentara koji jedva čekaju Dalićev otkaz, ali ovo što sada radi nije dobro i to treba jasno reći. Bez pravog napadača i 6 veznjaka protiv Škotske je potez koji zaslužuje kritike.
  • Facke
    4k
    A pod emocija se svasta pise. Glejte ovak, pogledajte si sutra jos jemput snimak utakmice. Kolko sme me mi tehnicki bolsi od Skotske je strasne. Trebali sme u prvem poluvremenu zabiti. Oni na terenu postojali nisu. Eh sad , po mene je trebal igrati Matanovic spicu. Posto je Krama na te pozicije nikakuv. Cak sme s igracem menje bili bolji po mene. Skoti su bili totalne bezopasni. Al eto opet gol pred kraj tekme. Nis bumo vidli u ponedeljal kaj bude.

Kaj se tice Dalica , puno toga smo tu vec rekli. Igrali sme po mene ne losu utakmicu. Bile je i dost dobrih poteza igraca. Nazalost Dalic je po mene gresku napravil , po ko zna koji put, i del Kramarica na devetku i ubil nas je s onim zamjenama. Kulke igraci njega voliju ili ne , stvarne nemrem reci. Miro Vugrinec je dost blizu tom nogometnem svetu pa zna neke stvari i potrvdil kaj je napisal kolega Maxova dijagonala.

Sad spominjete Ivana Jurica. Ima on znanje. Ali ja ga osobne nikad nebi stel za izbornika. Mene on nikak ne lezi. Kad ja njega cujem kad da intervju za neku nasu televiziju , mene se zeludec digne.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Najbitnija stvar je što meni Pjaca sve više počinje ličiti na onog starog, agresivan je, vrti bicikle...kao i nekoć, uđe na 3 min i odmah vidiš da je dobar.
    Što se tiče reprezentacije, ne znam, mislim da je do crvenog kartona sve to bilo jako dobro
  • Jaro
    7.7k
    Eh sad , po mene je trebal igrati Matanovic spicu.Facke

Trebao je Kule, ili bilo koja spics jucer igrati pored 5 veznjaka iza.
    Realno, Sucic glup crveni i Bati prilicno los u vezi. Luka Sucic solidan, Kova ni vrit ni mimo, ponovo svi konci kod Modrica. Kramaric smeta veznjacima i uzasno spor na lopti. Gvardiol kriminalan - izvozao ga mali ko na ringispilu, a prema naprijed dosta toga krivo.

Ali i takvi - smisleniji, opasniji i puno bolji do tog crvenog.
    Nakon crvenog, opet stekli kontrolu i zamjenama razbili sve do tada poslozeno. No, i takvi opet 2 sanse prije Skotskog gola - los Pasalic, i jis gori Baturina u predaju kad je Perisic presprintao cijeli teren, pretrcao 2-3 Skota i na kraju ne dobije loptu...
    Ostatak momcadi solidan/dobar.

A da - oni korneri? Koji kuki - pa 2put je trebala kontra biti - tj bila bi da je neka repka kaj ista zna a ne ove toljage skotske....
  • db-izbjeglica
    15.9k
    koliko si ti mitova ovdje ispisao to je za ne povjerovat. I to ti, bas ti pricas o manama drugih.

Fascinantno je kolika kolicina frustracije se izlijeci na ovoj temi nakon jedne poluprijateljske utakmice
    Hectorharatti

Taj lik se opraštao od foruma i pisao nekakve oproštajne postove jer ga se ne cijeni, kontrira se njegovom ogromnom znanju i slično, bez da ga je bilo tko tjerao s foruma... i vidi ga, opet piše.

E vidiš, takva osoba, takav karakter dođe i docira ljudima koji imaju ozbiljne rezultate na svjetskoj sceni. Nije nikakav problem, ako treba dat otkaz izborniku, idemo ga dati, rezultati očito nisu bajni u zadnje vrijeme. Međutim količina, rekao bih čak i mržnje prema tom čovjeku zoni je jednostavno suluda!

Najjača je tvrdnja da ne voli dinamove igrače.
    Pa jbt jučer su u prvoj postavi igrala dva dinamova igrača, sa klupe je ušao i pjaca, a na terenu je još bilo i 7 bivših dinamovih igrača. Znači 9/11 i opet ne valja...

Zašto ulazi tovar mario pašalić koji igra u klubu iz vrha talijanske lige, koji igra ligu prvaka, koji je zabio 50+ golova u serie A kroz zadnjih par sezona. Da, čovjek je jučer promašio zicer, sa igračem manje, događa se...al ono, htjeli-ne htjeli ovo je i tovarska reprezentacija!

Igrači ne igraju na svojim pozicijama... eto, u dinamu svi igrači uvijek igraju na svojim pozicijama, RPG je lijevi bočni, pjaca nikad ne zaigra na desnoj strani, ristovski se ne koristi kao stoper... i nikad se bodovi nisu prosuli u (šta ja znam) puli ili gorici.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Neznam kak vi, ali ja sam nekak 100% uvjeren da bi s bjelicom na klupi večeras uzeli 3 boda a da se nebi pošteno oznojili.Danko

Frende, dinamo je s bjelicom u HNL-u već prosuo bodove u 3 od 6 utakmica koje je odigrao. Zadnji put doslovno prije tjedan dana, u Velikoj Gorici, protiv momčadi koja je kvalitetom dno HNL-a.

Mislim da je manja kvalitativna razlika između hrvatske i škotske od one između dinama i gorice.

Nemoj da se krivo shvatimo, izuzetno cijenim bjelicu i čovjek ima moju punu podršku, al ono... stvarno ne vidim potrebu čovjeku pripisivati ne znam kakve nadnaravne sposobnosti u teoretskim situacijama, kad se i njemu kiksevi događaju.

Hrvatska je jučer popušila 1:0, u utakmici gdje je više od poluvremena igrala sa igračem manje, popušila je golom iz odbijanca u 86. minuti. Ukupno gledano, unatoč igračkom manjku igrao se nogomet, hrvatska je imala posjed, nije se povukla u bunker, stvorila je i fine šanse, čak i sa igračem manje i rezultat je lako mogao biti i drugačiji.
  • vjeko1701
    9.4k
    Uvijek iste polemike. Dalić je objektivno najdugovječniji i rezultatski najuspješniji izbornik u povijesti i pitanje dal će ga itko ikad dostići. Također, dobio je u ruke talentiranu generaciju gladnu razultata 2018. koju je predvodio Modrić, jedan od najboljih na svijetu.

S druge strane, jasno je da mnogima smeta njegov nastup, politikanstvo i određena tvrdoglavost. Predugo je nakon 2018. pokušavao iskopirati tu momčad pokušavajući nove igrače ukalupiti u stil igre onih koji su se oprostili umjesto da je krenuo u prilagodbu onom kaj ima.

Kao izbornik, upješan sa manama koje svi vide. Kao javna figura politikant ali znajući našu nogometnu javnost, možda bi bez toga davno bio bivši. Jbg, manje su šanse da se ljudi pobune ako im na njihovom stadionu staviš da igra neki ljubimac nego ako pozoveš i staviš nekog igrača koji ti 2-3% veće šanse za pozitivnijim rezultatom. Uz to ima neke svoje lieblinge kao i svaki izbornik/trener ioako mu neki već godinama nisu donijeli ništa.

Kaj se tiče odlaska, mislim da je izvjesno da on i Modrić odlaze u paketu. Očito si odgovaraju a Modrićeva riječ u reprezentaciji se ne ignorira. Kad se to desi, vidjet ćemo di smo bez obojice.
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Ma neka nama našeg Zlaje.. Nema veze što nam se repka srozava, nek je on nama tu sa dvije medalje oko vrata :heart:
    Samo naprijed zlatko, ne daj da te sputavaju Škotske, Poljske, Austrije i Wales....
    Živila ljubav
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.