• Noel
    7k
    Ako bi slučajno Dalić i dobio otkaz koga vi koji ga tjerate vidite kao novog izbornika? Smiješnog Jurića koji se uspio posvađat sa cijelom svlačionicom u Romi? Ili još smiješnijeg Tudora? Cijepljenog od emocije Biščana? Povratak njemca Kovača? PROFU svih neznalica Jakira? Domaćih rješenja nemamo eventualno Terzić.. Stranca Kustić i ekipa nebi uzimali nikad. Jednostavno Dalić će bit još dugo ovdje jer je veza Kustić Pletikosa Dalić prejaka. A drugi razlog je jer stvarno u domaćem bazenu imamo rješenja identična kao Dalić. Dalić će tu bit do penzije i ta tjeranja Dalića mi izgledaju smiješno..
  • jedan u nizu
    9.2k
    Ako bi slučajno Dalić i dobio otkaz koga vi koji ga tjerate vidite kao novog izbornika?Noel

Modirc igrac-trener :lol:
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    možemo se mi rugat ali naš Profa ovo danas riješava sa 0-1 golom u 93 minuti...
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    Smiješnog Jurića koji se uspio posvađat sa cijelom svlačionicom u Romi?Noel

S ovim si sve rekao i omasio ceo fudbal sto bi rekli srbi. Jurić je odličan trener, čovjek vrhunskog znanja, radio je odličan posao u svim klubovima do sad osim Rome. A u Romu u tom momentu da je došao ne znam tko prošao bi isto kao i on. Razvaljena i rasturena ekipa, prosječni ihraci koje je De Rossi kriminalno pripremio. Ali on je najdraži čovjek Rominih navijača i oni su stali iza njega. Jurić je dočekan tako sto je nakon dvije pobjede i treće tekme na poluvremenu ori rezultatu 0:0 na stranicama Rome najlajkaniji komentar bio #juricout. Zao mi ga je sto je otišao u ove godine propali projekt i prosuo si rejting koji si je stvorio. Kao sto je procjenio da ne trrba ipak u Hajduk, tako je trebao i za Romu procjeniti. Jurić je stvarno odličan strucnjak i to svatko tko ga prati zna, na stranu sto je Hajdukovac. A i nas Nenad je bolje rješenje od Dalica 5 puta.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Miro neka nama Nene u Dinamu :blush:
    Bitniji mi je jak Dinamo nego jaka Repka
  • hardek
    3.1k
    Sve što trebate znati o Daliću kao nogometnom djelatniku saznati ćete samim pogledom na spisak pozvanih igrača. Totalni disbalans u broju pozvanih obrambenih igrača i ostalih. Već dva ili tri puta zove Oršića koji je praktički izbačen iz kluba i nikad ne odigra ni minute, Moro je isto već xy puta pozvan nikad minute dobio. Zovemo 4 golmana na okupljanje, a imamo 1 beka u ekipi

Hrgović i prošle godine Ivanović dobiju pretpoziv, Frigan poziv u repku, jedno vrijeme je i Beljo igrao a Kulenović najbolji hrvatski strijelac u 2024. nema nigdje. Petkovića zove da dođe na ručak da bi ga poslao doma i nikoga ne pozove umjesto njega.

Čovjek je hodajuća kontradiktornost
  • Jurki
    12.6k
    Nakon svake utakmice repke povlaci se pitanje Dalica i to s pravom.
    Covjek je dobar izbornik kad lagano titra jajca seniorima i sve dopusta.
    Kad treba on nekaj implementirati novo, od toga nema nista i tu je epic fail.
    Dam se pojebat u oko ako bu on treniral i napravil barem rezultat za dovoljan (2) u bilokojem mrvicu ozbiljnijem klubu.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Meni je možda i najjača stvar stavljanje Hrgovića na pretpoziv prije Jurišića.
    To je za upišat se od smijeha...
    Znam dosta hajdukovaca koji seru po tom Hrgoviću da je loš u obrani a on neznalica ga stavi na pretpoziv.
    Čudo!!!
  • Mali dioničar
    16.1k
    Dalić definitivno nije taktički genij, ali ga serete po ovoj temi maestralno.

Kad igraju dinamovci, zašto igraju. Kad ne igraju, zašto ne igraju.

Da je 2017. bilo uzeti kristalnu kugli reći “dat ćemo Mourinhu u idućih 10 godina 100 milijuna eura ako osvoji dvije medalje na svjetskim prvenstvima”, cijela nacija bi pristala, a Vlada RH bi izdala narodne obveznice da se čovjeku isplati 100 milja.

Ako bi bila koja lošije odigrana utakmica rekli biste “ovim igračima ne može pomoći ni Mourinho”.

Malo objektivnosti što bi izbjeglica rekao.

Jebete ga za kvaziponiznost, a bahati ste svi u pet pički materinih.

A nemate medalje sa svjetskog i nije vas dočekalo pola milijuna ljudi.

Zamisli kak biste bili bahati da je.
  • hardek
    3.1k
    Pazi ti genijalnu postavu danas. 4-2-3-1, obranu čine 3 stopera i zadnji vezni, krila igraju veznjaci, a ofenzivnog veznog igra defenzivni veznik, kao šlag na tortu u napadu ti je igrač koji već 8 godina govori da on nije napadač.

E sad, čak to nije ni funkcioniralo toliko loše i realno nismo trebali izgubit, ali to je samo zbog toga što imamo nekoliko klasetina u ekipi koji da ih staviš di god to će ličit na nešto.

To ne mjenja činjenicu da postava izgleda kao da se Perica iz 4.b igrao izbornika na školskom sa prijateljima.
  • Daliban
    2.2k
    A nemate medalje sa svjetskog i nije vas dočekalo pola milijuna ljudi.

Zamisli kak biste bili bahati da je.
    Mali dioničar

Što ne mijenja činjenicu da smo danas izašli bez krila i bočnih, igrali kao da igramo s krilima i bočnima, a u napadu nam igrao veznjak. Pritom, točno u momentu kada smo se nametnuli i s igračem manje, uveo je svoje miljenike da razbije igru.
  • Dani Olmić
    457

To sve stoji, linolada je uzela 2 odlicja sa SP-a … to samo on zna kako je uspio uzet … da je izdominirao protivnice, nije … moze se na 1 ruku nabrojat kolko smo dobili nakon regularnih 90 min a kolko s malo doze srece …

Sve u svemu, to mu nitko nemoze vise uzet ali ne bi trebali zivit u staroj slavi … tako da razumijem svakog ko pljuje po njemu

Sta cemo i za 15 godina govorit da je dalic uzeo srebro i broncu i da su ga docekala 500.000
  • Mali dioničar
    16.1k
    Što ne mijenja činjenicu da smo danas izašli bez krila i bočnih, igrali kao da igramo s krilima i bočnima, a u napadu nam igrao veznjak.Daliban

S obzirom na to da često imaš tzv contrarian mišljenja, onda znaš kak mu je.
  • Jurki
    12.6k
    prevelika je to koncentracija kvalitete da bi to bilo prelose.. ali opet imas tolko igracina i talenta.. a ti se sposeres i puknes 2 puta izvana..
    ovo kak je on danas slozil udarnu postavu, tak nebi izvelo postavu dijete koje se našmrkalo čokolina i pocelo je halucinirati od velike kolicine secera.
  • Danko
    1.2k
    Neznam kak vi, ali ja sam nekak 100% uvjeren da bi s bjelicom na klupi večeras uzeli 3 boda a da se nebi pošteno oznojili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.