• Dani Olmić
    456
    Povraca mi se kad vidim ovog Dalica
  • badjibadara
    3.8k
    Evo i skoti pustili pjesmu da vrijedjaju livaju nakon tekme
  • Markelo
    2.8k
    Ne treba brinuti za reprezentaciju. Kad Dalić jednom i ode, čeka već spreman Olić da sjedne na klupu A reprezentacije i sa svojim nevjerovatnim trenerskim talentom nas digne u visine.
  • Benito
    978
    Škotska ove godine ima dvije pobjede, protiv nas i Gibraltara.
  • ZrnTSCHeZ
    336
    Onaj sprint perisica je svebbb medimurje

Bežal je ko ja, kad idem na zahod, nakon loše piveNolifer

Perišić je u svom petercu presjekel škotski napad, otvoril Batija, u šprintu istrčal 70m i stvoril si prednost pred obrambenim te izglednu situaciju...samo da bi Bati sjebal šansu jer nije odigral čistu i ne prezahtjevnu loptu u (široki) prostor

I u prvom dijelu Bati na Kraminu povratnu promašil "ceo futbol"

Tak da, mrvicu objektivnije možda...

Gvardiol protiv malih brzaca na krilu izgleda kak amater

Za štovatelje xGa: 0,81-1,60

U punoj postavi smo imali apsolutnu dominaciju, i s igračem manje nismo bili podređeni.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Tema objektivna kao i uvijek...

Svi su krivi osim petra sučića koji u 15 minuta popije dva žuta na 80 metara od gola i ostavi momčad na cjedilu. U utakmici koja je bila u potpunosti pod kontrolom naše reprezentacije.

I ne, to nije ništa strašno, ne treba mu ništa zamjerati, niti to pretjerano razvlačiti, događa se, to je nogomet... al zrno objektivnosti ne bi škodilo.
  • DiddyGuela
    2.2k
    Ako pozelis pogledat sranje od nogometa, pogledaj utakmicu Hrvatske repke. Anti nogomet. Hvala Dalavicu.
  • BigZ
    529
    Tak da, mrvicu objektivnije možda...

Gvardiol protiv malih brzaca na krilu izgleda kak amater
    ZrnTSCHeZ

Objektivnost na nivou
  • Peškaman
    4.8k
    Realno,u prvom poluvremenu smo ih nadigrali i nismo zabili ponajviše zbog sebičnosti Kramarića, neshvatljivo da čovjek nije u stanju dodati suigraču u izglednijoj prilici.
    Utakmica se sjebala,iz naše perspektive,nakon crvenog Sučića,potpuno nepotrebnog.

A onaj Doak je izvrtio našeg Gvardiola.
  • don
    7.1k
    al zrno objektivnosti ne bi škodilo.db-izbjeglica

a dobro miša mu, na navijačkom si forumu. Ništa neobično
  • Kruno
    420
    Dalicu odlazi
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    O Zlatku Dalicu dovoljno govori činjenica da je uzeo medalje na 2 velika natjecanja s Hrvatskom, a 70 posto naroda i 100 posto trenerske struke ga smatra prevarom. Oci krvare gledajući njegov trenerski (ne)rukopis. S dosta ljudi iz trenerske struke sam pričao prije Eura i dosta njih mi je i reklo, vjeruj mi za budućnost hr nogometa bolje da se osramotimo, da ispadnemo iz grupe iako je i pobjeda dovoljna za prolaz. Obrazložili su to tako sto su rekli da ako se osramotimo možda ovaj dobije otkaz i spasi nas. Ja sam rekao momci daj Boze sreće da ova prevara i populista osvoji i zlato pa ga možda netko i uzme od velikih klubova, tek ksd se osramoti tek tad će ostat vjecno jer ga niksd neće smjenit, a svjestan je i sam da ga nitko ne želi pogotovo ako ne napravi rezultat. Tako je i bilo, repka se osramotila na Euru, populist i gutac samoglasnika je ostao na čelu repke i evo vidimo koliko smo mocni. Portugal jako losa tekma. Poljska koja je smjesna i igrala bez pola prve ekipe tu nemam sta reci Ajde to smo odradili odlično u Osijeku, zatim Škotska na Maksimiru kriminal, Poljska u gostima kriminal, danas Škotska opet kriminal. O nekvaliteti Škota doboljno govori da do današnje tekme u zadnjih 16 utakmica imaju 10 poraza, 5 remija i minimalnu pobjedu protiv velesile Gibraltara, evo mi smo uspjeli osvjetlat im obraz. Isto tako treba jasno i glasno reci Luka svaka čast, ali sta ti mislis do 2026 igrati još dvije godine i s 41 nas predvoditi? Daj pusti Martina, Luku Sucica i ostale da se razigraju u ovakvom natjecanju, otiđi budi kralj, odi na vrhu. Perisicu za tebe da ne pricam, svoju trenutačnu (ne)kvalitetu si demonstrirao u hnl, da nemaš ime u Psv ne bi ni prismrdio terenu. Slogan family i obitelj stvarno stoji al za dalica i njegovih par senatora s kojima će on valjda igrati do 2045
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Sučić apsolutno prelomio utakmicu, tu nema spora. Neka bude krivac u najnebitnijoj utakmici, ali potezi stručnjaka s klupe nakon toga su nelogični, komični, sve najgore. A postavka prije utakmice isto tako, hrpa igrača na neprirodnim pozicijama i nepotrebno vraćanjena staru formaciju. Neshvatljivo.
  • ZrnTSCHeZ
    336

Hiperbola...

Ali ga svaki mali brzanac "vrti kak klinca" (navodnici=preneseno značenje)...u prvom poluvremenu šansa McTominaya došla nakon kaj je Joška na centru peticom okrenul pa ga ni rukama nije uspjel srušiti...prije gola ga u par akcija dvaput preletjel

treba jasno i glasno reci Luka svaka čast, ali sta ti mislis do 2026 igrati još dvije godine i s 41 nas predvoditi? Daj pusti Martina, Luku Sucica i ostale da se razigraju u ovakvom natjecanjuMiro Vugrinec

Luka je čudo...i ne igra zbog starih zasluga već zato jer je i dalje TOP...kaj je još samo jednom iznova dokazal i danas...samo za komparaciju akcija i lopta Luke za Pašalića u odnosu na Batijevo promašeno dodavanje u kontri

Evo, sad nažalost ima kartone pa budu klinci dobili šansu da nas povedu protiv nezainteresiranog "B" Portugala
  • don
    7.1k
    Svi su krivi osim petra sučića koji u 15 minuta popije dva žutadb-izbjeglica

onaj prvi nije ni faul, a ne žuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.