• Maxova dijagonala
    1.4k
    nisam toliko upućen kao ti ali čuo sam da Zlatka ne voli 80% igrača i da je on glavni razlog Raketinog ranog odlaska.
    Ne znam koliko ima istine u tome ali ako je to sve točno nejasno mi je zašto ga reprezentativci ne izbuše.
  • tp1997
    611
    Jer ga obožava Modrić u prvom redu, a onda i Perišić
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    Miro Vugrinec nisam toliko upućen kao ti ali čuo sam da Zlatka ne voli 80% igrača i da je on glavni razlog Raketinog ranog odlaska.
    Ne znam koliko ima istine u tome ali ako je to sve točno nejasno mi je zašto ga reprezentativci ne izbuše.
    Maxova dijagonala

80 posto igrača ga ne može smisliti sto se tiče njegovog (ne)znanja, ali ovim starijima pase zadnjih godina jer su svjesni da dođe neki baja kao sto je nas Nenad da ne bi bilo zajebancije, laganih treninga i vječnog igranja u prvih 11 jer su u prošlosti napravili velike rezultate. Jedan od igrača koji je u žešćem konfliktu s njim je Josko kojem se ni neda igrat u repci i kojeg je iznapadao 100 puta do sada na reprezentacijama. I razumijem Joška u svemu tome jer kad dođeš od najboljeg trenera svijeta koji ti sve objasni, pa ti se pojavi ovakva neznalica i trubi ti zahtjeve iz kamenog doba onda se i dogode ovakve predstave koje se događaju Josku u repci u zadnje vrijeme
  • BigZ
    529

Ma slazem se, svi imamo oci i vidjeli smo kako ga je lima vrtio.

Ali mi je hiperbola na kraju bila smijesna nakon sto ti je cijeli post do tada bio objektivan
  • NitkoBitan
    19.1k
    Kramaric igrom pripada proslom stoljecu. On cim se makne iz sadasnjeg kluba propada kao Drmic.
  • Jurki
    12.6k
    Malo kad sumiram.. Ako ovo veceras nije potvrda da je zalizani teska prevara..
    imamo 6 veznjaka.. 6 ljudi koji imaju topcinu u nogama, a mi pimplamo tu jebenu loptu umjesto da smo minimalno 10ak puta šutirali izvana.
    Al jbg to kaj mi ne šutiramo izvana je naputak trenera (game plan) nist drugo.
    Drugo poluvreme nas nije bilo.. osim na par mahova kad smo dosli do zraka.

Edit: nakon 10 utakmica kaj nisu pobijedili Škoti ruknu nas.
  • jedan u nizu
    9.2k
    daj Boze sreće da ova prevara i populista osvoji i zlato pa ga možda netko i uzme od velikih klubovaMiro Vugrinec

Ma da uzme 16 zlata, njega i dalje neki klub nebi uzeo.
    Cijli svijet vidi njegovo takticko ne znanje, i kako kao trener nije dorastao nicemu sto zahtijeva vise od nekoliko utakmica u mjesec dana.
    Netko je dobro ovdje napisao, on je izbornik a ne trener.
    Budimo realni, imamo sjajne igrace koji su sazrijeli i mogu sami nositi utakmice. Na izborniku je da ih bira, zove u repku i slozi u prvih 11. Nekada je to radio dobro, nekada lose. Rekao bih prosjecno. Ali ni u jednoj tekmi, ni u jednom ciklusu mi nismo igrali lijep, ili dobar nogomet. Redovno se mucimo sa jako slabijim protivnicima.
    Na prvenstvima smo dobivali jace suparnike vise zahvaljujuci igracima koji igraju u najvecim klubovima i koji znaju igrati protiv najboljih ekipa na terenu, nego zahvaljujuci njemu.
    Ne kazem da on nije zasluzan za rezultate, dakako da ima on tu svojih zasluga, ali hocu reci da je svakom nogometnom laiku, i profesionalcu, jasno vidljivo da on nema nikakve karakteristike da bi uspio kao trener nekog ozbiljnog kluba (saudijske klubove necemo ubrajati u to)
  • Dani Olmić
    456
    Gdje su oni koji su pozivali Kramarica da dode u Dinamo :rofl:
  • M94
    1.4k
    nisam toliko upućen kao ti ali čuo sam da Zlatka ne voli 80% igrača i da je on glavni razlog Raketinog ranog odlaska.
    Maxova dijagonala

Nema šanse da bio ovoliko dugo bio tu da ga ne vole. Oni uspjesi su 50% kvaliteta i 50% zajedništvo i atmosfera u reprezentaciji, bez toga nema šanse da bi bilo medalja.
    Ne vjerujem baš u te priče.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Ne znam koga Perisic vise laze, sebe ili nas, ali bude li startao na beku protiv Portugala ide lagana petarda, Ronaldo je nabrijan.
    Utakmicu usmjerio Sucic na asistenciju suca, a dokrajcio Dalic svojim nelogicnim potezima.
    Cudo je da starta odjednom Kotarski koji uopce nije bio na popisima (nije da imam nest generalno protiv Kotarskog), Matanovic je od prve postao treca spica, mozda i cetvrta da je Bludimir bio na klupi i vjecni magarcici Perisic, Vlasic, Pasalic. Da se svi skupa vrate u Hajduk sutra opet ne bi uzeli prvenstvo. Pivaj.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    znači vjerojatno je istina da je on razlog Rakitićevog odlaska...užas!
    Šta reć za čovjeka koji stavlja vezne igrače na krila? Pa tu je jasno ko dan da fali dubine!
    Kako će izgledat Baturina i Luka Sučić kad je ispred njih Kramarić koji im ulazi u koridore nego loše...
    Toliko amaterskih odluka da je to strašno!
    Ja se dam kladit da oni nemaju ni videoanalizu protivnika prije utakmice.
  • don
    7.1k
    Modrić igra protiv Portugala, nije dobija žuti
  • Boycie
    1.5k
    Najbolje kako jogurtasi razapnu decka nakon nepostojeceg prvog zutog, a ima vise utakmica ove sezone od hajducije kad se zbroje i treninzi. Na kraju ce napravit transfer veci od njihovog proracuna i svrbit ih jos godinama svojim igrama. A tek Bati...
    Zato sa druge strane Super Mario naleti na gljivu, a Vlasicu se od skembe odbija lopta. Sva sreca pa zbog kartona Perisic vjerojatno igra na titeku.
  • Jurki
    12.6k
    Kaj je najzalosnije.. da mi je tak svejedno dobili ili izgubili.. 10 x sam se vise raspizdil na utakmici Dinama i Gorice nego danas.
    Danas sam lagano pijuckal pivu i bolel me je tuki.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.