• Daliban
    2.2k
    Nisam, ali poznato mi je ime od nekud. Mora da sam slučajno negdje naletio u prolazu.

Meni se dva lijeva beka sviđaju. Jedan je Dahl, drugi je onaj Pedrinho (bek) iz Šahtara. Sumnjam da bi nam ga Šahtar pustio po nekoj nama razumnoj cijeni, iako ne vrijedi puno prema TM-u. Igra redovito za njih i izgledao mi je dobro ovo što sam ih ove sezone uhvatio u LP. Nisam imao vremena ispratiti ih u ukrajinskom prvenstvu pa ne znam kako tamo izgleda.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Pedrinho (bek) iz ŠahtaraDaliban

Pedrinho je top, ali mislim da nemamo šanse. Meni je top topova njihov rezervni desni bek Vinicius Tobias. Gledao sam ga na Hitrecu kada su igrale rezerve ljetos. Lik je tako dobro izgledao da su se svi gledali u čudu. Jednostavno ne mogu vjerovati da se tamo ne može izboriti za mjesto startera.
  • Crni86
    4.6k
    bio je on i na posudbi u realu proslu sezonu ja mislim. Na kraju je samo za castillu igrao.
  • marcio amoroso
    37.5k

Znam. Paklen igrač, baš paklen.
  • Daliban
    2.2k
    Vinicius je iz Šahtara bio i na probi u Realu prošlu sezonu, njega su i skupo platili ako se ne varam. Dobar dribler, ali ne znam kakav je defanzivno. Možda teško skuplja minute zbog defanzive, a pritom im na desnom beku igra Konoplya koji je neki njihov, sjmo reći, skoro pa senator.
  • marcio amoroso
    37.5k

6 milijuna su ga platili. Previše za rezervu, rekao bih. Vjerojatno bi se dalo nešto dogovoriti za neki razuman novac, ali smo desno ok pokriveni.
  • Daliban
    2.2k
    Nisam siguran, ali i pokriveni smo kako kažeš. Vinicius je bio reputabilan igrač i kao klinac. Mislim da bi lakše našli izdašnije kupce za njega, a da bi zapravo povoljnije mogli dobiti Pedrinha koji im je starter. Paradoksalno.

I dalje mislim da nam je Dahl najbolja opcija jer ne igra u Romi, a posudbe mi se sviđaju pošto se otkup može odgoditi za godinu dana i otkupljuješ na ziher, provjereno. Mislim da je to realan deal za nas i otvara nam zbog odgode više sredstava za stopera i ako još nešto treba u ovom roku.

Stvarno bih volio da damo gas do daske ove zime i riješimo si obranu za LP (nadamo se da prezimljavamo) + rotaciju za HNL da uzmemo na kraju s pola gasa. Imamo love kako stvari stoje, a igramo za ogromne nagrade.
  • badjibadara
    3.7k
    Ingrid Lima je 8. listopada rodila kćerkicu Maiteu dok je Vinicius Tobias boravio u Europi.

Tobias je odlučio tetovirati Maiteino ime na ruku - kako bi prigodno obilježio najsretniji događaj u životu - zajedno s riječima ‘te amo‘ što znači ‘volim te‘ na portugalskom.

Međutim, njegova bivša djevojka, influencerica, tada je na Instagramu podijelila objavu u kojoj stoji da Tobias nije otac njezine kćeri. Nevolja je tim veća što na svome profilu ima 104.000 pratitelja.
  • Krizy
    46.5k
    I to vam je priča o tome kako krila koja ne zabijaju postaju bekovi.
  • Niko1986
    247
    Barišić pred raskidom ugovora u Turskoj. Odmah bih ga uzeo na lijevog beka. Za HNL pojmove je i dalje sigurno vrlo dobar.

https://www.thescottishsun.co.uk/sport/13858034/rangers-borna-barisic-terminate-contract-trabzonspor/
  • Gringo
    139
    ne treba nam Čepinski klan u klubu
  • bbb medimurje
    3.3k
    Nikakav barisic!
  • deda
    34.1k
    Ljudi nisu lego kocke, a nogomet nije FM. Odrastite.
  • Mikina lijeva kopačka
    46

ne treba nam Čepinski klan u klubuGringo

Amen
  • dinon7
    1.1k
    Okladio bih se da nam je Jérôme Roussillon na radaru.
    Lijev bek, 31 godina, ističe ugovor, u nemilosti trenera u Berlinu. Kod Bjelice igrao konstantno.
    Barišić ni kada je bio u prime-u mi nije bio za Dinamo. Sto zbog njegovih mogućnosti sto zbog sranja koja nosi sa sobom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions