• Dani Olmić
    449
    Roussillon bi po meni bio optimalno rijesenje
  • Peškaman
    4.8k
    Je li tko pratio tog momka iz Uniona,kakav je bek?
  • Daliban
    2.2k
    Lik ima 32 godine, nema šanse da njega dovedemo kao rješenje za lijevog beka.
  • BBB Mataa998
    1.9k

Too kod Bjelice ne igra ulogu
  • Dani Olmić
    449
    32 godine nisu puno za današnji nogomet

S njim bi dobili na iskustvu i na kvaliteti, rekao bi mozda najmanje 2-3 sezone
  • Paggini
    26.1k
    Pa najbolji lijevi bek kojeg smo imali u dugo, dugo vremena je bio Cufre koji je došao s 31 godinom u Dinamo...
  • Daliban
    2.2k
    S njim bi dobili na iskustvu i na kvaliteti, rekao bi mozda najmanje 2-3 sezoneDani Olmić

Ma je, s 35 će nam igrat bočnog, a s 31 ne igra ni za Union.
  • Facke
    4k

Tako je Cufre je bil igracina.

Roussilon se oporavlja od ozljede jedne. I zato nije igral puno ovu sezonu nek samo par minuta. Oceju biti oprezni snjim.
  • ElDorado
    335
    Ne znam zakaj tolko Dahla spominjete. Lik je otvoreno rekao da ga Dinamo ne zanima
  • Praskaton
    2.5k
    spominjeteElDorado

Spominje*
  • Paggini
    26.1k

Prvi korak ispunjen - zna za Dinamo. :cool:
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Taj Roussilon je po meni bliže Moubandjeu nego Cufreu.
    Roussilon po CV-u nije ni blizu Cufrea koji je igrao za Romu,Monaco i ima par nastupa za Argentinu.
    Dahl je puno bolja opcija makar ga trebalo otkupit za 3 milijuna jer je mlad i sigurno željan dokazivanja u ranoj fazi karijere dok Roussilon čeka još jedan unosan ugovor prije penzije.
  • Daliban
    2.2k
    Lik je penzioner koji u Unionu igra za 800k godišnje neto. Ne znamo ni koliko mu traje ugovor, a sve da nam ga i puste besplatno ako su ga otpisali opet bismo mu morali davati neki morbidan bonus za potpis + imao bi jedan od najvećih ugovora u klubu. Teško je smisliti besmisleniji transfer za rješavanje pozicije koja nas muči godinama.

Dahl s druge strane ne igra u Romi, ima samo jedan ulazak s klupe u ovom zadnjem kolu. Treba vidjeti kako će to Ranieri sada presložiti, ali ako i dalje nastavi sjediti na klupi onda mu je Dinamo odlična opcija. Dečko je bio uvjerljivo najbolji lijevi bek švedske lige. Pozitivno je i što možemo krenuti s posudbom pa odgoditi transfer na godinu dana.

Onaj tip iz Boaviste kojeg si ti spomenuo na scout temi također izgleda dobro. Ako je Boavista stvarno u financijskim problemima, možda ga se može uzeti i za 1,5-2m. Plaća je kikiriki, doslovno ga možemo uzeti uz još nekoga da napokon poduplamo tu poziciju. Čovjek u Boavisti igra za 60k neto.

Treća dobra opcija, ali najmanje realna je Pedrinho iz Šahtara. Najmanje vrijedi prema TM-u, ali sumnjam da bi odšteta bila jeftinija od one za Dahla ako Dahl postane realan na zimu. Pedrinho donosi slične stvari ovom Bruni iz Boaviste.

Zašto bi se pored svega toga išlo po neku rezervu Uniona od 32 godine i na masnoj plaći, ja stvarno ne znam. Dahl je također na masnoj plaći, ali barem je mlad i odličan igrač.
  • Dani Olmić
    449
    dahl-a mozes otpisat, nije realan
  • Daliban
    2.2k
    dahl-a mozes otpisatDani Olmić

Otpišite vi ove svoje penzionere i prestanite zagovarat brukanje kluba. Ako ne možemo dovesti nijednog kvalitetnog lijevog beka, onda bolje da ni ne dovodimo i da nam Perković igra umjesto da dovodimo raznorazne likove reda radi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions