• Mladi Starac
    224
    Ljudi nemojte misliti da se nasi bivsi igraci vracaju iz proste ljubavi prema klubu...Orc123

kužim sve to, ali velim...
    zapravo mislim, evo mislim da bi se Mislav vratio iz ljubavi prema klubu. Zbog Dinama!
  • Paggini
    26.1k
    zapravo mislim, evo mislim da bi se Mislav vratio iz ljubavi prema klubu. Zbog Dinama!Mladi Starac

mislav oršić burner account? :chin:
  • Efes Pilsen
    8.6k
    u ovom trenutku je to ipak ljubav kluba prema Mislavu da ga vrati nazad. Budimo realni, pricamo o igracu koji od odlaska iz Dinama uopce ne igra.
  • Mladi Starac
    224
    neznam kaj znači burner account ...
  • Mladi Starac
    224
    pa osim kaj mi je bilo žao što je otišao, još više mi je bilo žao kaj, upravo to - ne igra nigdje.
    jbt kad se sjetim da sam čekao tekme southhamptona da vidim dal bu ušao i kak bu igrao... baš sam navijao za njega...

navijam još uvijek.
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    Oršić je uvijek bio limitiran igrač, igrač koji osim šuta i solidne brzine(pricam na europskoj razini nema ništa), kod nas je došao iz drugog plana, Bjelica je to posložio vrgunski i igrači iz te generacije su davali i vise od maksimuma u nekim momentima. Mislav svojim golovima ulazi definitivno u Dinamovu besmrtnost i ne osporavam ništa od njegovih rezultata u Dinamu, ali on je definitivno igrač koji je napravio puno vise od svojih kvaliteta. To je igrač koji je znao po 7-8 utakmica u hnl biti najlošiji na terenu. On ako ne zabije najlošiji je na terenu. Kad je odlazio van svađao sam sw s ljudima i rekao super nek je otišao, ako će ivanusec ili neko odlične razine za hnl igrati na krilu. I na kraju se tako i pokazalo. Nije mogao ni u southamptonu ni sada u Trabzonu i jednostavno nema kvalitet ko sto navijački puk to gleda i misli. Želim mu sve najbolje, ali imamo 5-6 krila(istina ne ističe se nitko puno, osim bljeska Pjace protiv Slovana) i ne treba tu dovoditi. Prioritet je lijevi bek, barem još jedan klasični vezni i stoper.
  • Daliban
    2.2k
    Zato i pitam, zanima me jel to legit. Meni su to morbidni ugovori za penzionere, a vjerojatno bi i s Oršom bio isti slučaj.
  • Peškaman
    4.8k
    Poštujem ga ali po meni bi bilo nepotrebno njegovo dovođenje,pogotovo jer krila imamo popunjena.
    Uostalom,izabrao je Southampton a ima već 31 godinu.
  • striko
    1.7k
    Od povratnika 30+ godina može samo Modrić radi marketinga.
  • sebenico
    729
    Ja ne vidim smisao u Oršiću. Svaka čast za sve prije, ali klub ima druge prioritetne pozicije. Nema smisla da imamo dva 30-godišnjaka na lijevom krilu.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Ajmo zatvorit temu orša pa kome god to smetalo . Orša je govorio nema većeg kluba od Dinama pa ode u Southampton jebeni. Razočaranje ogromno. Nakon toga da je htio i želio mogao se napravit model kakav odgovara i njemu i dinamu kao u slučaju Akija . Ako ti želiš onda se sve može. A sad da ga se dovodi uz sav respekt,nema smisla zaista. Neka ostane naš heroj , legenda i to je to. Ja od xoxhe nisam odustao a Pjaca se lagano vraća na svoj nivo.
  • Jurki
    12.6k
    Znam mnogi misle da bi se Orsinim povratkom rijesilo puno toga ali cisto sumnjam.
    Ajmo potegnuti ucinak jos jedne legende kluba koja se vratila, cisto igracki ucinak.
    Aki - znam sad bum popljuvan do kraja, ali iskreno i ruku na srce Aki ako ima milju eura place (ako je ta info tocna) da ga jebes ne vidi se to na terenu.
    Za milju eura moras biti glavna udarna igla kluba u kontinuitetu.
    Za poneki bljesak jbg premalo.

Dal to Aki je - nek svako procijeni za sebe i nek stavi sav ucinak prijasnjih godina po strani.. znaci od povratka iz Kine pa do danas.
    Mislim da bi s Orsom bila ista stvar.
    Orsa i Aki su legende kluba i to im nikad nitko nebu mogel oduzeti, njihova imena su zlatnim slovima upisana u Dinamovu povijest.
    Ali jbg zivot ide dalje i ne zivi se od proslosti.
    Dinamo se mora okrenuti novim opcijama, buducnosti i traziti "nove" Akije i Orsice.

Dal sam za povratak Orsica u klub nakon kaj zavrsi karijeru? Naravno da jesam.
  • ElDorado
    335
    Prvo Oršić ina 32 godine za mjesec dana. Bio je polomljen. Njegova glavna prednost bio je trk i brzina. Kako i šta očekivati od njega?
    Lik je mogao ostati bio bi danas najveća legenda kluba. A ti na silu ideš u klubove lošije od Dinama da dokažeš kaj?
    Mislim da ga sad vraćati nema baš puno smisla. Treba bit realan
  • miro
    4.7k
    Drugo, Oršić je najbolji strijelac u Europi svih vremena...let that sink in
  • Omake
    3.4k
    Da li itko ikada slučajno gledao ili analizirao ovog Marcela Moralesa što igra za Univ de Chile? Na papiru izgleda zanimljiv. 21 godina, 100 nastupa za Univ de Chile, 15 tak asistencija, prije mjesec dana debitirao za reprezentaciju, istječe mu ugovor u prvom mjesecu, igra lijevog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions