• NitkoBitan
    22k
    Bome je vec nekoliko velikana fino zagrizlo. Ako impresionira u utakmicama protiv BVB i Arsenala...
  • Chempers
    453
    Orsic je izgleda otpisan u Turskoj. Eto nam prilike za dovest krilo.
  • Paggini
    34.5k
    Imamo i Pjacu i Hoxhu tamo, a ni Stojkoviću nije strano na lijevom krilu igrat.

Mislim da nema mjesta tu za Oršića, osim ako Trabzon ne da 2 milje eura za Hoxhu i da nam Oršića HEHE
  • Yovitssa
    829
    Ja bih i Bardhija doveo! :smile:
  • NB86
    15.4k
    Nije cak ni stvar da mi dovedemo orsica, sumnjam da bi orsic pristao doc sjedit na klupi iza pjace a to je trenutno hijerarhija u timu pogotovo nakon zadnjih par predstava di je pjaca uz baturinu i sucica nas najbolji igrac
  • NitkoBitan
    22k
    Igrac ne zadovolji u klubu slicnog ili manjeg renomea od Dinama - Dinamovi navijaci : "Ovo nam je prilika."

:roll:
  • vjeko1701
    11.5k
    Ako bi došao tu biti dio svlačionice i da pomogne kad može, ok. Samo mislim da bi očekivanja i njega i kluba i navijača bila visoka a ekstremno je mala šansa da se ostvare.

On je svoju ozbiljnu ulogu u Dinamu završio transferom. Ima 31 godinu i još šansu nešto odigrati u reprezentaciji a to neće napraviti tako da bude druga ili treća opcija u Dinamu.
  • miro
    5.2k
    Orša uvijek
  • Jurki
    14.5k
    Stvarno jako mali broj nogometasa iz Dinamove povijesti se moze usporediti s Orsom. I ta cinjenica jako puno govori.
    Međutim, Orsic je van natjecateljskog nogometa predugo i to nakon onak grde ozljede.
    Isto tak, Orsa kad je bil zdrav, njemu je trebalo desetak utakmica da proradi.
    Njegova placa sigurno nebi bila mala za Dinamove prilike.
    I misljenja sam da Orsu treba vratiti u klub tek nakon kaj objesi kopacke o klin i da bude u klubu trener, skaut ili nekaj drugo.
    Isto tak postavlja se pitanje kaj onda s Pjacom, Hoxhom a i Stojke je tu koji moze to odigrati.
    Bolje te pare investirati u šesticu... jer natrpavanjem kadra nist nebumo dobili korisno.
  • vjeko1701
    11.5k
    Da se ne shvati krivo. Meni je Orša legenda i jako bi mi bilo drago vidjeti ga opet u DInamovom dresu. Samo mislim da to nije najpametnije niti za klub niti za njega.

S druge strane, ako struka procjeni da on može dati još barem 2 godine na visokoj razini za neki ne prevelik ugovor i da za njega ima mjesta u ekipi. Super.
  • Captain America
    19.3k
    Orša nema mjesta na klupi u 13. momčadi turskog prvenstva. Nažalost, ona igračina je prošlost nakon grijanja klupe u Engleskoj i ozljede ligamenata u Turskoj.

Nadam se da će mu bar uletiti neki bliskoistočni bogataš s ponudom za zadnji veliki ugovor.
  • Oluja
    4.9k
    Kad je Orsa otisao htio sam plakati, nikada mi niti jednog igraca nije bilo toliko zao jer odlazi. Neka se on ne vraca jer bojim se da bi ocekivanja s obje strane bila velika, a ono sto bi on mogao dati ne bi bilo niti blizu ocekivanjima. Neka nam ostane u lijepom sjecanju i neka ga ne kvari, sada je za njega najbolje da ide k seicima po neki unosan ugovor.
  • Orc123
    10k
    Problem kod Orsica je da njemu opcenito dugo treba da uđe u formu, mi smo ga svaki put tako istrpili i onda dobili zivotinju. U ovom trenu, nakon teske ozljede, bez ikakvog kontinuiteta nakon odlaska i u situaciji u kojoj smo mi, ja mislim da ga Dinamo ne bi mogao istrpiti, mozda bi bio i razocaranje On za nas ali i Dinamo za njega, a ja Orsica zelim pamtiti ko legendu kluba! Jos k tome imamo 2 igraca vec na toj poziciji, reprezentativca! Orsa je legenda ali nezz koliko ima smisla. Mozda ako bi dosla kakva ponuda za Hoxhu od 2+ mil eura pa da Orsa bude rotacija....ovako nema smisla imati 3 krila ...
  • Sajla
    6.6k
    Orša ako ne nađe klub vani da još nešto zaradi, najbolje da se vrati doma igrat za Loksu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions