• Bosna86
    11.9k
    Ne slažem se... 90% ljudi u Dinamu nije kralo, ali je znalo i šutilo jednako kao sto je i Rilov znao za sva ova sranja pa je ipak šutio jer je to bila linija manjeg otpora ili borba za visi cilj ( zavisi s koje strane gledaš)... Po ovome sto ti govoriš, sljedeci put kad netko napise Amra ili Vlatka mi svi trebamo skočiti i braniti ih jer bi one jadne mogle nastradati od neke budale... Šutnja se odnosi na navijačke stvari, a ovo je obračun kriminalaca u kojem je i taj Rilov duboko upleten i samim time vise nije podložan nikakvoj šutnji
  • Zambatine škude
    3.3k
    Vidim da sve znaš pa nema potrebe nastaviti ovaj razgovor
  • Markelo
    3k
    Rilov ce dobit po labrnji jer eto tamo netko na Dinamovom forumu piše nesto o njemu. Mada su tovari u pitanju opet je previse
  • Bosna86
    11.9k
    Naravno da nema potrebe da nastavimo kad tvojim riječnikom dijete od 10 g sve kuži... Ispravni i pošteni Rilov je godinama njihova sranja opravdavao Mamicem, Zagrebom i Hnsom, a sad se kolo sreće okrenulo pa ga eto trebamo svi žaliti...
  • deda
    34.6k
    Moramo napravit neku anketu među tovarskom populacijom da vidimo koliko se čita Zona. :wink:
  • Zambatine škude
    3.3k
    Ispravni i pošteni Rilov je godinama njihova sranja opravdavao Mamicem, Zagrebom i Hnsom, a sad se kolo sreće okrenulo pa ga eto trebamo svi žaliti...Bosna86

Ja se čudim glasinama na forumu, a ti si doslovno spreman i sposoban u deset minuta izreći rečenicu koja ima bar tri stvari koje nikad nisam rekao. Lijepo te molim da me se prođeš s tim klošarskim forama
  • BlauDivision
    464
    Na kraju krajeva ne radi se ovdje o nikakvom Rilovu nego o tome kako godinama tovari kroz svoje propagande portale i raznorazne jugo novinarčiće sotoniziraju nas i dovode u pitanju našu borbu kako bi opravdali neuspjehe njihove zadruge i skrili način na koji funkcinora blaženi hajduk split.Možes ti imati najbolje namjere kako bi stvorio klub po zapadnoeuropskim parametrima ali one su teško ostvarive u društvu sa komunističkim mentalnim sklopom gdje je index najčitanije portal, gdje pomoćnig tužitelja u Vukovaru živi u Šidu odakle je pucano po Vukovaru a dijeli pravdu našoj braći po Vukovaru...
  • BlauDivision
    464
    ne radi se u ovom slučaju o lažnom profilu nego osobi koja je bila djelom tovarske sekte i koja pod pseudonimom iznosi sve do najsitnijeg detalja. Očito kako to neodgovara nekim ljudima i među plavom vojskom pa se zbog toga ova tema razvukla
  • Navijač Dinama
    9k
    a ja vjerujem da je to njihov mentalitet, šta više reći, u ovom slučaju napisati
  • Neki tip
    21.3k

Nekak sam i mislio da će se taj tvoj post brzo pretvoriti u točkicu..

Daj malo zadrške, udahni prije klika na "post comment". ;)
  • Navijač Dinama
    9k
    :smile: , primjetili ste znači , a neka, pa skonto sam i ja kasnije da mi se teorije ne podudaraju a i o cem sam pisao nije također za foruma, jbg valjda neki zanos nešta
  • Bosna86
    11.9k
    Ja se čudim glasinama na forumu, a ti si doslovno spreman i sposoban u deset minuta izreći rečenicu koja ima bar tri stvari koje nikad nisam rekao. Lijepo te molim da me se prođeš s tim klošarskim forama[/quote

Novinar indexa skače braniti Rilova po ideološkoj liniji, e to je legendo moja klošarska fora... Išao si se iščuđavati zašto se javno piše o osobi uspoređujući to sa tlapnjama anonimnih likova po internet bespućima... Dovoljno je jedan tekst pročitati da vidiš da to nema veze s tim na sta ti aludiraš... Branis neobranjivo docirajuci s visoka i zato te se nisam prosao
    Zambatine škude
  • Papastrumf
    13.7k

sto ti znaci ovo “po ideoloskoj liniji”?
  • Crusades
    14.3k
    Mene kod njih uzasno nervira sto na svaku pogresku, krivi potez nekog rivala, neku situaciju ili slično (Dinamo, Rijeka, Osijek) internetske portale preplave njihovi internet ratnici sa sarkasticnim komentarima i krene ono neinteligentno naslađivanje.

Nije uopce problem u satiri, sali, podjebavanju suparnika nego u kolicini tih komentara sto je jako specificno za njih. Nadalje, posebno frustrirajuce je sto iz tih komentara vidis da oni o sebi misle da su najbolji, najpametniji, jedini ispravni, svi drugi ne valjaju... bas teska kategorija moralnih nakaza i internet ratnika. A zapravo u stvarnosti ne vrijede pišljivog boba. A ak ti nesto napises u odgovoru kontra njih odmah si glavin/tattin isprdak, salju te u Međugorje po instrukcije i slično. Konj nije zatucan ko oni.

Evo za primjer pogledajte Telesportovu objavu za KK Dinamo... i ispod komentare.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.