Ispravni i pošteni Rilov je godinama njihova sranja opravdavao Mamicem, Zagrebom i Hnsom, a sad se kolo sreće okrenulo pa ga eto trebamo svi žaliti... — Bosna86
. — Navijač Dinama
Ja se čudim glasinama na forumu, a ti si doslovno spreman i sposoban u deset minuta izreći rečenicu koja ima bar tri stvari koje nikad nisam rekao. Lijepo te molim da me se prođeš s tim klošarskim forama[/quote
Novinar indexa skače braniti Rilova po ideološkoj liniji, e to je legendo moja klošarska fora... Išao si se iščuđavati zašto se javno piše o osobi uspoređujući to sa tlapnjama anonimnih likova po internet bespućima... Dovoljno je jedan tekst pročitati da vidiš da to nema veze s tim na sta ti aludiraš... Branis neobranjivo docirajuci s visoka i zato te se nisam prosao — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.