Pogledao sam teme protiv Gorice, Varaždina i nisi imao nikakve primjedbe protiv trenera, iako smo prije gotovo točno godinu dana (12.11.2023.) imali -6 iza Hajduka i -4 iza Rijeke. — Krizy
Pogledao sam teme protiv Gorice, Varaždina i nisi imao nikakve primjedbe protiv trenera, iako smo prije gotovo točno godinu dana (12.11.2023.) imali -6 iza Hajduka i -4 iza Rijeke. — Krizy
Jel imaš bodove od prošlih par sezona nakon jednakog broja odigranih kola? Strašno me to zanima. Znači ne zanima me datumski, već jednak broj kola. Imali smo često manje tekmi zbog odgoda utakmica. — Gradjanski Dinamo
Gledam ovo nekolko puta i zakljucijem - radije 2 put Ogiwaru nego ovakvog RPGa. Zakaj se njemu neda, ne znam ali to je posao za Bjelicu. Mozda nebi ni uspio stici, ali prvo je 2 put odustao (ili nije ni krenuo) na povratni trk, pa tek onda krenuo... — Jaro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.