• Peškaman
    4.8k
    Uvijek ista priča poslije izgubljenih bodova.
    Poslije svakog kiksa očekujemo da će se pribrati,shvatiti kako je HNL važan i ostalo.
    Još samo fali da neko napiše floskulu "Dinamo se voli i kad gubi/kiksa."
  • Gradjanski Dinamo
    359
    Pogledao sam teme protiv Gorice, Varaždina i nisi imao nikakve primjedbe protiv trenera, iako smo prije gotovo točno godinu dana (12.11.2023.) imali -6 iza Hajduka i -4 iza Rijeke.Krizy

Jel imaš bodove od prošlih par sezona nakon jednakog broja odigranih kola? Strašno me to zanima. Znači ne zanima me datumski, već jednak broj kola. Imali smo često manje tekmi zbog odgoda utakmica.

Uglavnom, nedam nikom da sere po dečkima. Ne igramo loše. Dapače, igramo sigurno najbolji nogomet u ligi. Ono kaj je loše su defenzivne reakcije s nepostavljenom obranom. To moramo riješit. Kad se riješi, ovakve se tekme neće događati. Ja sam uvjeren da Neno i njegovi analitičari to znaju. Pogotovo zato kaj smo slične probleme imali i pod Jakirom.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Da da da da da da, pardon.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Je, alo mi nismo narucili kisu niti se molili da ona padne, jednostavno je bila takva situacija.

Ne bih se cudio da ove manje ekipe namjerno ne brinu o terenu prije nego im dode Dinamo jer im tak vise odgovara da lopta ne ide po podu, mislim... Igrao sam i ja nogomet...
  • Jaro
    7.7k
    Gledam ovo nekolko puta i zakljucijem - radije 2 put Ogiwaru nego ovakvog RPGa. Zakaj se njemu neda, ne znam ali to je posao za Bjelicu. Mozda nebi ni uspio stici, ali prvo je 2 put odustao (ili nije ni krenuo) na povratni trk, pa tek onda krenuo...

P.S. ako pogledamo Torrentea - radi isto ko i Ogi u Bratislavi - ide prema igracu s loptom unatoc KTCu tamo...
  • cibona
    3.4k
    Lijepo je priznati krivicu :up:
  • Zagi
    8.5k
    A dobro pa kaj tu radi Torrente? Mogao je/trebao je ovog ostaviti 5 metara u zaleđu...-
  • vjeko1701
    9.4k
    I to nije prvi put, Onaj gol Osijeka za 3:2, Mmaee ostavlja njihovog živog umjesto da namjesti zaleđe.
  • Captain America
    18k
    Pogledao sam teme protiv Gorice, Varaždina i nisi imao nikakve primjedbe protiv trenera, iako smo prije gotovo točno godinu dana (12.11.2023.) imali -6 iza Hajduka i -4 iza Rijeke.Krizy

Ne znam otkud si si složio priču u glavi da sam protiv Bjelice kad mi je bio želja još prije godinu i pol. Ja nemam nikakve primjedbe na trenera već na one koji sjede u loži i donose odluke vezane uz sportsku politiku. Kad već pomno pratiš moje komentare, zašto nisi izdvojio i onaj o kolosalnom rezultatu u Ligi prvaka s obzirom na nekvalitetu rostera.

Jel imaš bodove od prošlih par sezona nakon jednakog broja odigranih kola? Strašno me to zanima. Znači ne zanima me datumski, već jednak broj kola. Imali smo često manje tekmi zbog odgoda utakmica.Gradjanski Dinamo

Odi na TM stranicu HNLa pa Form table i onda si namjestiš od kojeg do kojeg kola želiš pratit.
  • cibona
    3.4k
    Vezano uz stopere, Daliban je u pravu, ne smijemo bježati od istine. Postoji razlog zbog kojeg KTC prije dvije godine nije mogao prismrditi prvih 11, a danas je naš najbolji stoper. Činjenica je da smo zabrinjavajuće tanki u obrani te na zimu očekujem najmanje 2 pojačanja u zadnjoj liniji. Vrijeme je za kvalitetu, a ne kvantitetu.
  • Daliban
    2.2k
    Gledam ovo nekolko puta i zakljucijem - radije 2 put Ogiwaru nego ovakvog RPGa. Zakaj se njemu neda, ne znam ali to je posao za Bjelicu. Mozda nebi ni uspio stici, ali prvo je 2 put odustao (ili nije ni krenuo) na povratni trk, pa tek onda krenuo...Jaro

Rile nije čuo za prevencijsku obranu, RPG standardno ne zatvara dobro i visi, KTC standardno ne gleda oko sebe i trči golmanu u krilo dok igrač koji doslovno trči pored njega neometano dolazi na povratnu. Stvari koje gledamo već godinu dana.
  • DiddyGuela
    2.2k

Torrente...boze dragi kakvi nama drze obranu. Boze dragi! On doslovno ne zna gdje je. Kontra 3na5 i svejedno ga srknemo. Ovdje ima toliko amaterskih vezanih gresaka da je to bolno gledat.
  • GaijiZG
    1.8k
    Zakaj hranite trola, znači @Captain America je očito frend ili obitelj od Jakira, i vadi vam mast jer se nemre pomirit s tim da je Jakir bivši, zasluženo. Lika sam treba ignorirat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.