• morales
    158
    sigurno da im odgovara a nebi ni mene cudilo da to neke ekipe namjerno rade
  • Orc123
    8.7k
    Gasi sve, nitko ne valja....
  • Eduardo
    20.9k
    Eto, Carević kaže da su zaslužili pobjediti... možda i jesu ako se stavim u njegovu perspektivu razmišljanja u kontekstu onoga što nas čeka u LP. Sad karikiram, ali ovakav dan, ovakva tekma je nama potrebna da dobijemo topnike - sjajan dan našeg golmana, slab dan njihovih napadača i pad koncentracije njihovih braniča pri našem dolasku pred njihov gol u toj situaciji, dvije ili tri... s nepogrešivim učinkom naših napadača.

Kad gledam na taj način prema tom susretu, da rekao bih - zaslužili smo više jer smo pali herojski.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    A gdje je i šta radi još jedna stara Tovarčina, potajni Tito Kirigin, najveći mrzitelj Dinama i gospoštine, SjevernaStrana ?Tongo Doumbia

Evo me, stigao s utakmice, žao mi je što se u ovih 30-ak stranica prozivaju Savez, suci i Gorica????. Nismo isti? Više me brine 8 primljenih golova od Istre, Osijeka i te iste Gorice. Čitao sam ovdje danima kako promjenom trenera slijedi nekakvo ozdravljenje i slične gluposti (ponovno za ove koji ne znaju čitat s razumijevanjem: NE NAPADAM BJELICU) pa mi nije jasno kako smo u tri kola primili ono što na kraju sezone bude trećina ili četvrtina ukupnog broja primljenih.

Druga stvar, iako se @Tongo Doumbia htio našaliti i ne vidim to kao podjelu, slažem se da nam ne trebaju iste. Ako me netko zaista nazvao licemjerom (nisam bio par dana na forumu pa nisam vidio) kako kaže @cibona taj očito ima teških problema jer je licemjerje upravo nešto protiv čega sam pisao u trenerovoj temi i više se ne bih na to vraćao iako ovdje ima dosta ekipe zaslijepljene pobjedama protiv onakvog (jebiga, "umanjivanje" je jače od mene) Salzburga i Slovana samo zato jer su se dogodile u Ligi prvaka.
  • dinon7
    1.1k
    Dobro je imati i velike pesimiste kao i velike optimiste. Upravo to stvara savršeni balans :smile:
    Po meni se ne treba zavaravati i skrivati da u HNL-u nipošto ne izgledamo dobro i to me iskreno trenutno poprilično brine. Današnje bodove stavljam na dušu Bjelici jer kadar koji imamo mora biti bolje korišten. Nemozemo očekivati od svih tih igrača koji sjede na klupi da će ući na par minuta u 3,4 utakmice i napraviti čudo. Rog i dalje po 15 minuta, Mbuku i manje. Cordoba ništa.
    Spikic može zabiti još 15 golova za mene će uvijek biti trećerazredni nogometaš. Od krivih dodavanja do neuspjelih duplih pasova Itd Itd. Kakvu korist igra Dinama ima od njegovog solo prodora gdje prođe 2 igrača pa preda loptu protivniku?
  • vjeko1701
    9.4k
    Rile nije čuo za prevencijsku obranu, RPG standardno ne zatvara dobro i visi, KTC standardno ne gleda oko sebe i trči golmanu u krilo dok igrač koji doslovno trči pored njega neometano dolazi na povratnu. Stvari koje gledamo već godinu dana.Daliban

Tu se apsolutno slažemo. Al meni nije jasno, ovo nije stvar kvalitete. Ovo je nešto kaj više ukazuje na totalni manjak komunikacije, uigranosti i pripreme te obrane. Nama svaki obrambeni ko da dobije drugačiju taktičku pripremu a utakmicu.
  • Dudu9
    886
    Prvi gol komedija cijele obrane sva 3 katastrofa postavljanje
  • San Lorenzo
    16.9k
    Jel netko povukao crte za zaleđe kod prvog gola?
  • vjeko1701
    9.4k
    Trebam SS pa napravim u par minuta. Dal netko ima dobar?

EDIT: uzeo iz sažetka
  • IceMan
    2.2k

I meni je izgledalo čisto zaleđe, zapravo bio sam uvjeren.

Mislim da je bilo u prijenosu al kamera totalno u liniji gola pa čak i s tim crtama je potpuno nejasno.
  • Jurki
    12.6k
    I meni je izgledalo čisto zaleđe, zapravo bio sam uvjeren.IceMan

Meni isto tak.. prije ofsajd nego ispravna situacija.. al jebat ga kad imamo 2 ispravne kamere po prijenosu pa se sve odlicno vidi.
    Smece od prijenosa, produkcije.. i kompletne lige.
  • rioda
    5.3k
    Ako govorite o prvom golu Gorice, meni je to skroz čisto. Bio sam otprilike u ravnini i na stadionu, a i sad na sažetku ne vidim kako bi to bilo zaleđe.
  • rioda
    5.3k
    Što se tiče same utakmice, i nekih prijašnjih u kojima smo lovili rezultat, imam zamjerku što kad se protivnik zatvori u bunker, nama cijelu igru vodi KTC. Ne znam zašto se u takvim situacijama ne ubaci Max koji bi ubačajima sigurno bio puno opasniji od KTC-a
  • San Lorenzo
    16.9k

Hvala...sad sam još ljući kad vidim da mi iz ovakve 2 na 3 postavke primimo gol i to na način da nam čovjek nečuvan zakuca sa sedam metara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.