• Nino Bule
    14.5k
    Mogo ga je torrente ubacit u zaleđe da je pratio, svakako mu nije ni blizu tu se mora iskocit korak naprijed prije dodavanja
  • Paggini
    26.1k
    Više me jebe ovo RPGovo trčkaranje nego Torrenteova sekunda kašnjenja sa ofsajd zamkom
  • vjeko1701
    9.4k
    Al mora ovo Torrente prepoznati. I KTC i RPG stali postavili zamku, zato RPG ne trči punim sprintom zatvoriti. Sve kaj Torrente treba je napraviti korak naprijed i gotova opasnost. Ovaj je sam okružen sa 3 naša, jedini mogući pas mu je suigrač u debelom zaleđu.
  • Ali
    2.2k
    Jeli ima netko snimku da kaze koliko se efektivno igralo nakon 2:2 ?
    Loota je usla u mrezu na 85:29, a ja ima.osjecaj da je manje od 5min od gola bilo igre.
    Mozda je samo osjecaj ali volio bih da ak netko ima snimku da javi koliko je lopta bila u igri nakon tog gola.
    Thx
  • miro
    4.7k
    Nije trebao biti poništen, jer je Gorica dobila nakon toga loptu u posjed. Da je bio gol odmah nakon prečke, poništili bi ga
  • Mr Anderson
    8.7k
    Više me jebe ovo RPGovo trčkaranje nego Torrenteova sekunda kašnjenja sa ofsajd zamkomPaggini

Pogledajte reakciju RPG-a kod kornera Gorice za drugi gol. Za momentalno slanje na tribine.
  • vjeko1701
    9.4k
    Znači što se tiče ovog kola, na gotovo istoj poziciji smo ko i prošle sezone.
  • Crusades1986
    13.4k
    Nemam zamjerke za današnju utakmicu. Nitko ne može reć da nisu htjeli, borili se ili trudili.

Prvo poluvrijeme moramo zabit 3 gola iz onakvih šansi. Neshvatljivo mi je da Baturina pogodi pod s 3 metra, a ne gol.

Kad to ne napraviš ljudi ti zabe gol iz prvog prelaska centra ili iz poluniske lopte u 16m. Više koncentracije u obrani i to je to, ostalo sve na potrebnoj razini.

S obzirom na Europu prije 4 dana i današnji pašnjak zbog kojeg bi kažnjavo domaćine koji ne brinu o terenu sasvim korektna predstava s naše strane.

Da izgledamo kao hajduk nakon 7 dana od prošle utakmice bi se zabrinuo, ovako vjerujem da će sve sjesti na svoje mjesto
  • KaJJe
    260
    Bas neki glupi osjecaj, al stvarno nemamo srece. Vjerujem da ce na kraju ipak presudit nase iskustvo i nasa klupa koja bi se po meni mogla bolje iskoristit. Ovaj naš remi i Hajdukov ne moze uopce u istu recenicu. Steta za ovo mucenje s -4. Nadam se da bumo najjaci kad bude najvise trebalo. I da bude Bel na hladenju.
  • OldSchoolZG
    218
    Taj črni (RPG) nebi meni nigdar igral , to naredi/napravi v svakoj tekmi. Lik furt/stalno stoji 5 i višje metrov od igralca katereg bi trebal čuvati. A svi mu se diviju , na sofascore su mu dali 7. Neverjetno !
    Stalno juri napred al mu se neda vrnuti nazaj. Oba gola su denes njegova.
    Isto tak , trebamo golgetera , to kaj iz kola v kolo moreju fulati Petko,Kule,Baturina ....al oni ni nisu
    golgeteri neg 'attacking midfielderi' , 'forwardi' te je normalno da fulavaju.
  • sport
    3.6k
    34 udarca na gol smo danas imali i tri boda nismo osvojili jer smo dva gola primili iz 3 udarca Gorice.Pametnom dosta jer primiti 17 golova u 13 HNL utakmica je i više nego strašno.
  • San Lorenzo
    16.9k

Kratko i jasno...može napad uputiti i 50 udaraca kad ćemo na drugoj strani primiti sve što uđe u našu trećinu...kad čujem da je ovo samo loš dan i jedna od 100 utakmica, smrači mi se jer nam je ovo već treća takva u dva tjedna.
  • austrijanac
    4.2k
    Neshvatljivo mi je da Baturina pogodi pod s 3 metra, a ne golCrusades1986

Krenuo sam ovo pisat ali sam bio u elementu pa obrisao.

Neshvatljivo mi je da ga je lopta prepala ili kaj već.
    Imo je jos jedan zicer, ni sam ne znam kak nije zabio iz bar jedne prilike.
  • NKDZ86
    2k
    Teško razočaranje od utakmice i navijanja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.