• NitkoBitan
    19.1k
    Vratio se upravo sa tekme... Treci gol je visio u zraku ali je Bel sve upropastio. Dajem ruku u vatru da se nije igralo ni 4 minute sudacke nadoknade cisto, a da ne govorim o tome da je sama sudacka nadoknada trebala bit 6-7 minuta minimalno.

Cisti aut za nas i on sudi neko podbacivanje di Mikanovic izbaci Bogu iza nogu a neki njihov ide odmah u pritisak, pa di je tu fair play ako je bila nasa lopta - nas cisti aut?

Stvarno su se potrudili nasi igraci i tu nemam zamjerke, ali Kulenovic... s razlogom treci napadac.
  • ShanKu
    1k
    Bod do naslova... bravo... idemo ekipa živjeli ! :fire:
  • Daliban
    2.2k
    Dinamo inače igra bunker s 10 igrača u obrani svaku utakmicu, kao ostatak HNLa.Paggini

Varaždin ne igra bunker. Protiv nas su imali većinu lopte, protiv Hajduka oko 50%, ali dobrim dijelom utakmice su i dominirali. U zadnjih pola sata su se više povukli kad su energetski pali.
  • Orc123
    8.7k
    ja mu jedino zamjeram pre malo vjere u igrace s klupe....kvalitete imamo i vise nego dovoljno da izrotiramo i jos dignemo intenzitet....
  • morales
    158
    Dinamova obrana u europi funkcionira jer se citava ekipa brani skupa s njom,a hnl je realna slika koliko je zapravo da obrana dobra.17 golova u 13 kola boze sacuvaj....
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Samo se nadam da je ovo iskustvo koje će poslužiti kao nauk za buduće susrete.Eduardo

Ako nismo naučili protiv Osijeka, kako ćemo sad? Opet nas hvataju nespremne na prekidu i "prodaju" nam neočekivanu akciju. Stvar je fokusa i koncentracije, ništa drugo.
  • Paggini
    26.1k

Dobro, s iznimkom varaždina, koji ne igra bunker nego srednje niski blok, nije baš da drže linije visoko i stišću, ali nije da igraju i neki bunker.
  • NitkoBitan
    19.1k
    I ne znam koliko se vidi na prijenosu ali teren je katastrofalan, tu bi se Manchester City mucio sa pas igrom. Ne znam jeste li svjesni koliko takvi tereni limitiraju tehnicki potkovane momcadi...

Zabranio bi igranje u prvoj ligi sa krumpiristem od terena.
  • Captain America
    18k
    Mi smo max na -6 i to se ne moze stignuti a jos imamo 3 utakmice protiv direktnih konkurenata?Orc123

Stalno se navode te utakmice protiv direktnog konkurenta, a minus ne uspjevamo smanjiti ni unatoč kiksevima tih istih konkurenata.

Na kolko minusa smo bili prosle godine u ovo vrijeme?Orc123

IMG-2916.jpg

Sad imamo -4 s utakmicom više. Neusporediva je financijska situacija u klubu tada i danas.

Tad je tvoj rođo bio na klupi i bilo je sve savrseno kad smo gubili peotiv jebenog Ballkanija, Viktorije Plzen i slicnih jebivjetra u KL a sad pobjeđujemo Salzburg, Slovan i remi s Monacom?Orc123

Bar se pobjeđivalo u HNLu. BTW zapazio sam kako zazivaš pauzu pod polusezonom za uigravanje nekih trenerovih zamisli. Ne sjećam se da si tako pisao prošle sezone :kiss:
  • morales
    158
    isti je i nama i njima
  • mosad
    545
    opet ga treba zabranit
  • Ludovic IX
    7.4k
    Mi bi trebali izgleda stat u blok i čekati ko što svi čekaju na nas. I onda kad bi pobjeđivali 1:0, opet vlbi bilo nezadovoljnih.

Ma doći će to sve na svoje. Evo, ulažem svoj account u to da dobivamo u splitu i rijeku.
  • medvescak90
    61
    Nisam nikada mislio da cu se sloziti s orcom, al smatram da je u pravu da se vise treba vjerovati nekim igracima. Sjetimo se njegovog prvog mandata gdje je doslovno imao ekipu za HNL i za Europsku Ligu
  • Paggini
    26.1k
    oBKtujz.jpeg

Momentum protiv gorice, slično kao i protiv Osijeka...
    Šta čovjek da kaže, u te dvije utakmice imali 177 minuta momentuma, dobili 1/6 bodova...
  • DiddyGuela
    2.2k

Da nam zabije svako ko pređe centar s loptom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.