• vjeko1701
    9.4k
    Orc, malo udahni. Svi smo na iglama i svatko puca di mu paše.

Ajde polako svi.
  • Paggini
    26.1k
    ulaska HoxheBigZ

Hoxha je bio korektan za to što je odigrao, nije gubio lopte, probio bok par puta, ubacio, nije loš bio.

Ja vjerujem u Bjelicu i dečke, al ruku na srce da je Jakirović imao takav niz (uz Euro uspjehe) kao sad on ja mislim da bi sve gorilo od njegovog otkaza tj. zazivanja istog.IceMan

Bjelica je uzeo ekipu prije mjesec i po dana, ajmo se malo uozbiljit s analogijama.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Stari kae, mrziš Dinamo.
  • DiddyGuela
    2.2k

Stara tovarcina ovdje.
  • Nino Bule
    14.5k

Kupio se mmaee i po meni stvoren za ovakve utakmice di se visoko stoji, prva utakmica protiv istre je to pokazala, fizicki jak, skok odlican, stalno iskace agresivno al jebiga sezona puna turbulencija i ne vjeruje mu se
  • Orc123
    8.7k
    ja mislim da bi ipak neki drugi trebali udahnuti ovdje a ne ja jer jesmo izgubili 2 boda ali sam pristup i igra meni uopce nije bio peoblem! Primili golove iz gresaka na kojima se mora raditi a sada je ro tesko jer se igra svaka 3 dana! Mi smo u napadu napravili i vise nego dovoljno i u svakoj normalnoj utakmici otisli binna par gola viska! Nitko ne spominje teren koji je bio kriminalan i ne, to nije opravdanje nego je cinjenica....suca nije vrijedno ni spominjati.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    A gdje je i šta radi još jedna stara Tovarčina, potajni Tito Kirigin, najveći mrzitelj Dinama i gospoštine, @SjevernaStrana ?
  • Ivan0302
    539
    Stojim uz tebe i kada ti ne ide.... :srce:
  • don
    7.1k
    Ja vjerujem u Bjelicu i dečke, al ruku na srce da je Jakirović imao takav niz (uz Euro uspjehe) kao sad on ja mislim da bi sve gorilo od njegovog otkaza tj. zazivanja istog.IceMan

normalno da bi, Bjelica je dokazani trener i pokazao dovoljno šta zna da virujemo u njega.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Bjelica je uzeo ekipu prije mjesec i po dana, ajmo se malo uozbiljit s analogijamaPaggini

Kako mu se prispisuju zasluge za LP, tako mu se zaslužuju pripisivati i zasluge za hnl, Istra 2-2, Osijek 2-4, Gorica 2-2...to su 2/9 bodova i to je osam istih, naivnih i jeftinih golova unutar dva tjedna
  • vjeko1701
    9.4k
    Nisam to mislio na loš način nego ne moraš na sebe preuzeti da svima dokažeš da pretjeruju u nekim stvarima. Prirodno je da se pretjeruje nakon udarca. Smirit će se.
  • mrgud
    166
    Da smo danas imali Boćkaja lagano bi dobili.Perin svaki drugi centaršut je pola gola
  • Paggini
    26.1k
    Kako mu se prispisuju zasluge za LP, tako mu se zaslužuju pripisivati i zasluge za hnl, Istra 2-2, Osijek 2-4, Gorica 2-2...to su 2/9 bodova i to je osam istih, naivnih i jeftinih golova unutar dva tjednaSan Lorenzo

A kako se uzme, danas je izašao s nominalno najjačom ekipom, igrali smo jako dobar nogomet i dobili dva kretenska gola.

Greška je što nije ranije uveo više krvi u ekipu, ali ne bih zamjerio njemu današnju predstavu, čak smo i slično protiv Osijeka izgledali, napadali a ovim balvanima ušlo sve što su pukli.

Ako bih mu zamjerio išta - to je Istra gdje smo očajno izgledali.
  • Eduardo
    20.9k
    Unatoč ovom sramotnom terenu u Velikoj Gorici, unatoč lošijem drugom poluvremenu mi smo ovu tekmu morali uzeti sva tri boda... utakmica se trebala riješiti u našu korist dok smo imali potpunu kontrolu u dominaciji i inicijativi, ali je niz promašaja presudio drugačije.

ebemu, mi smo bili ti koji su od samog početka nametnuli svoj ritam, redali priliku za prilikom, međutim realizacija je bila daleko od očekivane... nepreciznost i nedostatak koncentracije pred golom + dvije nespretne i neshvatljive obrambene reakcije, umjesto zaslužene pobjede nose remi s okusom poraza.

U konačnici, nogomet je surov... ne broje se prilike već golovi, a mi smo se po tko zna koji put uvjerili da posjed i prilike bez golova ne vrijede ništa. Uzrok poraza moramo tražiti samo i jedino u nama i nikom drugom. Upiranje prstom u bilo što drugo bilo bi skrivanje iza neuspjeha i traženje alibija.

Samo se nadam da je ovo iskustvo koje će poslužiti kao nauk za buduće susrete.
  • Facke
    4k
    Glejte, mi sme v prvem poluvremenu vec morali zabiti 3 gola. Al smo se nafulali. Bezveze smo primili dva gola. Igrali smo bolje, bili smo bolji u svemu al nisme uspeli zabiti jos jeden gol. Nama treba v zime hitne levi bek, rekel bi cak i stoper kvaliteten i sestica. Al bezveze se sad zivcerati. Ideme dalje. Ideju nam kvalitetne utakmice u HNLu. Ceka nas Rijeka , ceka nas Hajduk i ceka nas LP i BVB. I tu se morame pokazati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.