• Keyser Soze
    10.6k
    VarazdinuDiddyGuela

Varaždin je primio 7 golova u ligi, mi 17, pametnom dosta.
  • Paggini
    26.1k
    Daliban je prije nekoliko dana izjavio da nasi stoperi ne bi mogli biti starteri ni u Varazdinu. Opet je nazalost bio u pravu.DiddyGuela

Dinamo inače igra bunker s 10 igrača u obrani svaku utakmicu, kao ostatak HNLa.
  • DiddyGuela
    2.2k

ne ja sam.

i jos 17 puta u HNLu.
  • Nino Bule
    14.5k
    Tom logikom imamo jedan on najboljih napada u europi zbog broja golova u ligi prvaka ? Valjda vam je jasno da je taj nacin usporedbi debilan
  • striko
    1.7k
    Po meni je trebala biti izmjena Rog van u 75-oj, a Ademi unutra.
  • Orc123
    8.7k
    Ne valja nitko, sve spaliti i proglasiti stecaj...evo i Varazdin ima bolje stopere od nas! Evo ja ne znam kak uspjevamo igrati sa Salzburgom, Monacom, Slovanom.....u totalnom smo raspadu i treba sve otpustiti iz kluba! Jbt kakvih likova ima ovdje a mene se proglasavalo da sam siritelj negative. Jadno....
  • Jaro
    7.7k
    Dinamo inače igra bunker s 10 igrača u obrani svaku utakmicu, kao ostatak HNLa.Paggini

Kako igramo obranu, mozda je vrijeme da se krene s takvom igrom...
  • Captain America
    18k
    Ne valja nitko, sve spaliti i proglasiti stecaj...evo i Varazdin ima bolje stopere od nas! Evo ja ne znam kak uspjevamo igrati sa Salzburgom, Monacom, SlovanomOrc123

Na jako dobrom smo putu da ne bude Salzburga, Monaca i Slovana iduće sezone. Bjelica je uvijek govorio da je HNL prioritet. Vrijeme je da to on i igrači pokažu.
  • IceMan
    2.2k
    Ja vjerujem u Bjelicu i dečke, al ruku na srce da je Jakirović imao takav niz (uz Euro uspjehe) kao sad on ja mislim da bi sve gorilo od njegovog otkaza tj. zazivanja istog.

Zaista neznam di je problem, jel u kadru (i slaganju istog) ili treneru ili pak igračima … neznam.

Al problem je. 9 bodova u 8 kola, više nego dovoljno za upalit alarme.
  • austrijanac
    4.2k
    Jako jako loše, drugo poluvrijeme pogotovo.

Danas od obrambeno orijentiranih igrača nismo mogli sklepat dva poštena igrača.

Sastav je trebao biti više promješan, no o tom po tom.

Za Bela me boli kurac. Nije nam Bel zabio dva kriminalna pogotka, niti stajao u blok našima.
  • DiddyGuela
    2.2k

Samo Salzburzi i Slovani dok nam u HNLu gori kuca...kak ne kuzis. Nema nikih problema.
  • Orc123
    8.7k
    daj ti meni reci liku koliko je kola do kraja? Mi smo max na -6 i to se ne moze stignuti a jos imamo 3 utakmice protiv direktnih konkurenata? Na kolko minusa smo bili prosle godine u ovo vrijeme? Tad je tvoj rođo bio na klupi i bilo je sve savrseno kad smo gubili peotiv jebenog Ballkanija, Viktorije Plzen i slicnih jebivjetra u KL a sad pobjeđujemo Salzburg, Slovan i remi s Monacom? Midlis da je isti intenzitet igrat KL i LP...isuse kakvi likovi
  • BigZ
    528
    Znao sam kod ulaska Hoxhe da ce 2. pol. biti muka Isusova, jer Pjaca je bio jedan od rijetkih na terenu koji zna napadati na postavljenu obranu.

Imat cu nocne more od udaraca i paseva u jebeni blok, pa i 1. gol smo dali na nacin da je lopta od bloka usla...

Jako puno posla je pred nama, ocigledno je da patimo u HNL-u nakon Europe jer nemamo sirinu i kvalitetu kadra.
  • Hambi
    27
    Uprava,sportski direktor,dopuštate da vam klub lici na seljačku zadrugu,da vas ekipe poput Gorice ismijavaju,da vam juniori kasne 7 bodova u 12 kola i lice na juniore kustosije.
    Da nemate nijednu stavku u školi nogometa posloženu. Da niste centa uložili u infrastrukturu od kad ste na vlasti. Da nemamo niti jednog mladog igrača u dolasku.
    Da to ste krivi vi,jer kadar vam je pretanak a napunili ste ga strancima kojima masno plaćate svaki mjesec a boli ih kurac za klub.
    Sramota nek vas bude,ovo je sve zbog vas!
    Da znate posao na ljeto bi maknuli jakirovica,napravili bi promjene ali neznate.
    Nego vam menadžeri kroje sportsku politiku,i razno razni likovi oko kluba!
    Sramota
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Pa ako igramo napadački i ostavljamo puno prostora za kontre zašto onda ne kupujemo brže stopere?
    Realno nemamo nijednog takvog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.