• vjeko1701
    9.4k
    Jel imaš originalno pakiranje od nje? Možeš staviti ovdje?
  • Marley
    2k
    evo, hoces kupit?! Dajem skoro za djabe!
    :rofl:

20241107-171006.jpg

Malo sam istrazila ovo sto kolega Sajla pise, oksidirao aluminij, probat cu ju skuhat u limunskoj kiselini. Nadam se da me necete sutra vidjet u crnoj kronici ako nesto eksplodira :sweat:
  • Dino
    2.9k
    Ovi drugi dijelovi koji su u banani, se ne lijepe za magnet.Marley

Jesu se prije oksidacije hvatali za magnet ili ne? Nisam uspio skuzit jel bi trebali kao
  • jedan u nizu
    9.2k
    Jesu se prije oksidacije hvatali za magnet ili ne? Nisam uspio skuzit jel bi trebali kaoDino

ako je u pitanju aluminij onda nebi trebali :grimace:
  • Dino
    2.9k

E zato pitam :grin:
  • vjeko1701
    9.4k
    Da, čudno je. Prvo, aluminijev oksid je praktički na svom aluminiju i on ne bi trebao biti problem. Kompaktan je pa ne utječe na geometriju objekta i ne skida se (kao što je recimo kod željeza) i dobrih svojstva poput znatno više temperature taljenja. Drugo, aluminij nije magnetičan. Nešto drugo je tu problem.

Jel možeš staviti ako negdje na kutiji ima informacija o sastavu? Ili materijalima?
  • Oluja
    4.5k
    Isto ovo se meni dogodilo s aluminijskim batom za meso. Oprao nakon toga spuzom i deterdzentom i nakon toga nikada vise u perilicu. Boja je nesto drugacija ali to je jedina posljedica.
  • rioda
    5.3k
    Šta da?Paggini

Nisam znao da si iz Rijeke :cool:
  • Paggini
    26.1k

Nisam ni ja...
  • Fanboy
    2.8k
    Istrin kondicijski trener je dugo radio u Ancelotijevom timu, a "udaje" se u Ljubuški, pa sam eto, igrom slučaja saznao da je gledao baš tu utakmicu, a i da gleda dosta utakmica.Nema zaleđa Mikića

Je, Modrić dosta prati Dinamo...ono što me iznenadilo kada je bio onaj kviz koji su imali reprezentativci sa pitanjima iz nogometne povijesti/HNL-a da je HNL dobro znao i nakon odlaska, uz Kovu najbolje. Tipa Kramarić je jedva znao doba kada je igrao, Sosa nije imao pojma dok su Kovačić, Modrić i Perišić imali jako dobro znanje...

Gvardiol je bio najbolji :lol: mora u teretanu i onda ajd daj još jedno...Sve ispod 2015 je daleka povijest.
  • Nolifer
    8.5k
    Dobro jutro svima!
  • Droljo
    8.9k
    Dobro jutro svima!Nolifer

Sutra igra dinamo!
  • Marley
    2k
    nema... bilo je vjerojatno u uputama, ali ti papiri su odavno "nestali". Na kutiji ne pise. Kako god, pokusat cu ju antioksidirati, pa kako ispadne :grimace:
  • Marley
    2k
    Crtica iz svakodnevnog zivota...
    "Kako znati da ti je previse nogomet u glavi" ili "Kako kvalitetno nehotice raspi*diti muza"

Radimo kupaonicu, vrata udaraju u staklo. Pokazuje mi neki link, kaze odaberi koji ti je stoper najbolji. Sta koji mi je najbolji, jel me zafrkavas, pa znas da je Sutalo. Iducu sekundu razmisljam, nije fer da Torrente nece biti igrac mjeseca. Itd. Itd. Itd....
    Halooo, ODBOJNIK za vrata, jbt poremecenu?!
    Tko ti je kriv, rekao si stoper... :halo:
  • Sajla
    5.8k
    nakon još jednog u nizu kvalitetnih postova, ovaj put na temi o transferima, moram istaknuti kolegu:

@Omake (御負け, usually written おまけ) means extra in Japanese. Its primary meaning is general and widespread. It is used as an anime and manga term to mean "extra or bonus".
    Kolegini postovi su ekstra i pravi su bonus za ovaj forum. Nisam imao pojma što mu nickname znači, prva asocijacija mi je bila na slovenski gdje to znači "umaci" :D ali ovo gore je puno točnije!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.