Iako se ne slažemo u većini toga, nadam se da ne misliš ozbiljno da će Ogiwara bit starter nakon zimskog roka. — emilperska
Ako vam je toliko frapantna ta Banova ocjena, kako onda objašnjavate da smo nakon 12 kola primili manje golova samo od Šibenika , Gorice, Slavena i Lokomotive? — Zagi
Zato niti jedna utakmica lige prvaka nije uključena u uzorak. — Zagi
Ili koliko smo primili golova prošlih sezona u prvih 12 kola, teško će biti 15+. — Zagi
Meni je nerealno zašto netko toliko brani sportsku politiku i zabija glavu u pijesak na sve realne probleme ovog kadra. — Maxova dijagonala
Prvo: nepotreban omalovažavajući komentar al ajd , nisam toliko osjetljiv — Zagi
Na šesticu uskoro ide Pavić koji će imati svoje oscilacije. Tko se nada nekakvom Selahiju, nije baš pratio Marićeve izjave. — Zagi
Kadar dovoljno jak za osvojiti HNL? DA
Jel nam to u recentnoj povijesti ikada bila ljestvica? NE
Financijska situacija povoljna? DA
Vrijeme je za pojačanja. — Zagi
Božjom providnošću i srećom da je sudac Englez smo prezivjeli Bratislavu s Ogiwarom j — emilperska
Ali stavljanje ružičastih naočala da je Ogiwara rjesenje na toj poziciji je meni apsurdno. — emilperska
S tim da, napisao sam gore, njegovu posudbu treba produžit bar mjesec dana jer su pravila za registraciju takva kakva jesu.. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.