• Keyser Soze
    10.6k
    Imate para, dovedite kapitalca na zimu jer s ovim kadrom ćemo svaki tjedan gledati izvlačenje žive glave protiv raznih Istri i Gorica te sramote protiv Slavena i Osijeka, dosta je bilo.
  • Nolifer
    8.5k
    Imate para od LP, kupite nam kvalitetnog lijevog beka!
  • sebenico
    733

Nadam se da misliš kapitalca za sportskog direktora jer za ovim nesposobnjakovićem će ostati spaljena zemlja. Lik je napravio toliko loših poteza u ovih pola godine da je to za nevjerovati. Ali zato zna dogovarati s Barom da mu se isplate naknade za transfere obavljene u doba prethodne uprave. A lijevog beka, stopera, zadnjeg veznog ne zna dovesti, za njih nema novca.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Nije još kasno uzet Benkovića i Mitrovića.
    Samo kažem...
  • Orc123
    8.7k
    Prosle godine u ovo vrijeme bili smo na koliko minusa u HNl? Onda je bilo sve savrseno kad smo igrali jebenu KL i gubili protiv Balllanija i 2 puta peotiv ebene viktorije plzen?
    Sad ne valja nista jer smo isto tak na minusu ali u LP pobjedujemo velikane?
    Jel se istim intezitetom igra KL i LP ili malo placamo danak Lige Prvaka i toga da trener ne rotira a treba bi jer se pokazalo da imamo stvarno puno na klupi kvalitete koju ne koristimo a?
  • Daliban
    2.2k
    Prosječni Zonaš je brži od Benkovića. Benković je kao klinac u Dinamu, davno prije svih tih ozljeda, bio kriminalno spor. Ako bi ga se potpisalo, to treba biti čisto kao rezervu s ugovorom do kraja sezone i nikako duže od toga. Osobno ne bih volio jer već vidim da će ga Bjelica onda gurati kako god on igrao, jer je njegov.
  • Daliban
    2.2k
    Puca nam zadnja linija od kvalitete. Doslovno.
  • Jurki
    12.6k
    @Daliban
    Ok rista shvatili smo.. SD nam je za kurac, treba ga probit nogom u picku materinu.. al daj sjasi vise.
    Treba zapaliti sve i u picku materinu.
  • sebenico
    733

Prošle sezone je bilo loše pa je u redu što je i ove. Divna logika.
    Za dovođenje Pjace iz Rijeke nam funkcija sportskog direktora ne treba. Čak je i Čavlini uspio pronaći klub u kojem neće braniti. Od ostalih neki su odigrali koju utakmicu, a neki ni to. Dinamu treba sportski direktor koji zna svoj posao i koji će raditi u korist kluba, a ne da ga Bara hvali po podcastima kako je ''pametan tip s kojim se može raditi posao''.
  • Orc123
    8.7k
    jedni te isti njih 5-6 ..... Glasna manjina....
  • Orc123
    8.7k
    hahaha eto mislio sam da sam sve cuo ali ovo je nova razina! Hahaha evo Maric kriv da Cavlina ne brani u Osijeku.....Boze moj dragi....
  • Daliban
    2.2k
    Ok rista shvatili smo.. SD nam je za kurac, treba ga probit nogom u picku materinu.. al daj sjasi vise.
    Treba zapaliti sve i u picku materinu.
    Jurki

Jel ti SD žena? Daj se opusti, jedva da ga i spominjem više. Sve što sam imao napisati napisao sam odavno, većinu nakon one prve velike presice koju je odradio proljetos.
  • Jurki
    12.6k
    SD mi nije zena... al upisi su ti kao da ti je pobio pola familije.
    Shvatili smo.. trebaju nam stoperi bekovi, sredina, napadaci..
  • Mali dioničar
    16.1k
    Ali zato zna dogovarati s Barom da mu se isplate naknade za transfere obavljene u doba prethodne uprave.sebenico

Znači promjenom Uprave prestaju vrijediti prethodno dogovorene obveze kluba?
  • sebenico
    733

Ako se trener odlučio za Nevistića kao prvog golmana i da je onda odlučeno da Čavlina ide na posudbu, onda je jedini, ali jedini uvjet koji moraš ispregovarati da brani redovito jer jedino tako može napredovati. Ispada da bi bilo bolje da je sjedio kod nas na klupi i evo sada bi dobio priliku. Ali i to je bilo preteško...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.