• Jurki
    12.6k
    Ja mislim da ovdje nitko ne zabija glavu u pijesak i brani Marića do kraja nego im je dopizdilo da se nakon svake utakmice ovdje dolazi srati za iste stvari koje se ne mogu trenutno popraviti.Smotanihaker

Gem, set, meč.
    Po Vlaku kao SD-u, glavnom skautu se nije sralo tolko u godinu dana, kak se sad sere po Maricu.
    Dati covjeku godinu dana i ako najvece prioritete ne rijesi a to su filijala i kriticne pozicije u momcadi.. treba traziti novo rjesenje za poziciju SD-a.
  • emilperska
    6.7k
    Plaćati 500 tisuća eura i plaću za dvije utakmice od kojih ćeš se u jednoj braniti 90 minuta u svojih 20 metara minuta, a u drugoj ćeš vjerojatno igrati u formaciji gdje ti neki Hoxha to može pokrpati nema nikakvog smisla. Ako nam ne može ništa dati, ruka ruci i zdravo.Zambatine škude

Ne znam, govorio sam u kontekstu da se posudba produži, a ne otkupi ugovor. Opet tko zna kako Urawa diše po tom pitanju..
    Bjelica po ovom sto pokazuje nije sklon izmišljanju pozicija, protiv Milana sumnjam da ce Hoxhu na beka, ali zivi bili pa vidjeli..
    Jedino mjerilo je rezultat..
  • emilperska
    6.7k

Da ga je svirao, negodovali bi sigurno. Ali to ne bi bio totalno besmislen penal niti najgore dosuđeni penal ikad protiv nas u LP.. Prilično sam siguran da bi takav penal u HNLu za Hajduk bio sviran..
  • Nino Bule
    14.5k
    Ono se u hnl-u ne sudi, veze ono s penalom nema kao sto je skomina i potvrdio tako da nikakvu gresku tu ogi nije napravio. štoviše dovoljno mu je zasmetao da ne napravi penal i ne bude opasna prilika
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Ono moze bit penal ako nastimas iz nekog kuta. Pratis noge dolje i vidis da Barseghyan staje njemu na nogu. Ono je bio obicni duel, a kad ga usporis i trazis penal mozes naci sta hoces u vecini akcija. Meni ono nema veze s penalom, dogodilo se ravno ispred mene i bio sam iskreno zacuden da se uopce gleda.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Neki su ovdje stvarno cudni tipovi. Sreca je sto igramo sa najgorim RBS-om ikad,sreca je sto imamo Slovan,sad je sreca sto je engleski sudac pa nije sudio penal koji je Ogiwara napravio. Jel moguce da smo toliko sretni ili vi samo pisete nek se nesto pise? A sad na temu SD-a. Mislim da smo jedini klub gdje se masa ljudi bolje od SD-a razumije u taj posao. Ili bolje receno masa ljudi smatra sebe boljom osobom i sposobnijom za taj posao. To sto vi zelite neke igrace i smatrate ih pojacanjima i doveli bi ih istog trenutka onda upalite FM i igrajte. Ne pita se sve Dinamo samo da znate,i ne funkcionira to kako ste si zamislili. Igrace koje je doveo i kadar kakav je napravio je sasvim sigurno miljama ispred svih u HNL-u,isto tako da moze bolje nije uopce upitno.
  • Zagi
    8.5k
    Ajmo ovako, preciznije.
    Primili jesmo 15 golova u 12 utakmica HNLa i možemo u rečenicu sa klubovima s kojima nismo išli u istu od lige za bedaka. To je neporecivo i zahtjeva dublju analizu. Ne moju nego u klubu.
    Sa puno dubljom analitikom, kontestualizacijom i analizom varijabilnosti.
    Siguran sam da je već provedena i iznesena .

Ovo naše je u prdac u vjetar ali nas veseli.

Kaj se ovih tvojih točaka varijabilnosti, po meni, samo djelomično si u pravu.

Odnosno , u pravu si da 12 utakmica nije dovoljan uzorak. To je isto tako neporecivo.
    Famozni xG ili jednostavno ako samo pogledamo tekmu protiv Osijeka, niti Hernani niti Jurišić još dugo dugo neće zabiti onakve golove. Nama jesu.
    To je samo jedna tekma, ima još takvih primjera.
    Pa taj Slaven gdje nemaš glavnog trenera i primiš 4 gola nakon raspada u Munchenu. I to je faktor, kontekst. Sve to stoji.

E sada, dio s kojim se ne slažem.
    Iz generalnog tona postova, a ispravi me ako griješim, iščitavam da smatraš da će se to iznivelirati od trenutno nezasluženo katastrofalnog u dosta dobro?

Ja smatram da će se iznivelirati iz nezasluženo katastrofalnog u ... navučeno podnošljivo.
    Za HNL je odličan napad i podnošljiva obrana dovoljna.
    Za ligu prvaka nije.
  • Zambatine škude
    2.8k
    Iz generalnog tona postova, a ispravi me ako griješim, iščitavam da smatraš da će se to iznivelirati od trenutno nezasluženo katastrofalnog u dosta dobro?Zagi

Prognoziram da ćemo imati najmanje primljenih golova. Ili tu negdje uz najboljeg u ligi, tko god to bude.

Ja smatram da će se iznivelirati iz nezasluženo katastrofalnog u ... navučeno podnošljivo.
    Za HNL je odličan napad i podnošljiva obrana dovoljna.
    Za ligu prvaka nije.
    Zagi

Složit ću se, zato i igramo bitno drugačijim stilom tamo. Ne mislim da bi Bjelica pokušao igrati drugačije da na lijevom beku ima Leovca, a na stoperu Dilavera/prime Perića/koga god.
  • Zagi
    8.5k
    Prognoziram da ćemo imati najmanje primljenih golova. Ili tu negdje uz najboljeg u ligi, tko god to bude.Zambatine škude

Možda, ne mislim da si daleko od istine.
    Samo, imati gol-dva manje od Ri/h je onak, prolazno.
    Daj mi pola primljenih golova od drugog . To je razina na koju ciljam.
    Ne mislim da bi Bjelica pokušao igrati drugačije da na lijevom beku ima Leovca, a na stoperu Dilavera/prime Perića/koga god.Zambatine škude

Ni ja. Ali mislim da bi prime Leovac i Perić dopuštali manje prilika protivniku.
    A Livi obranio više toga kaj ovi propuste.
    U mojoj "analizi" je svakako i golman.
  • Peškaman
    4.8k
    Na šesticu uskoro ide Pavić koji će imati svoje oscilacije. Tko se nada nekakvom Selahiju, nije baš pratio Marićeve izjave.Zagi

Mislim da će Selahi zapravo kod južnjaka završiti.

A što se tiče stopera,mislim da bi trebalo u kupovinu još jednog,nešto tipa Ratnika kojeg je netko ovdje već spomenuo,mlađi koji bi se praksao kroz HNL i naslijedio KTCa kada ovaj završi.
    KTC,Mmae,Torrente,Bernauer,Perković kada se oporavi(i oće li se koristiti na LB ili stoperu) i Perić za kojeg je bila priča da nije više u stanju igrati prof. nogomet.
  • Crni86
    4.6k
    Pavic na 6. ide tek mozda za godinu ili dvije u smislu pune minutaze. Pogledajmo vrbu kako se mucio pa evo tek sad skuplja minute i tekme u loksi i trebat ce mu cijela ova sezona pa da ude u nasu konkurenciju za nasu prvu ekipu. A neki vec sad najavljuju pavica u prvih 11 iduce godine. Blesavo je usporedivat Pavica i s batijem i sucicem jer su obojica odradili seniorske minute kroz dinamo b i zrinjski. Pavic za sada ima jednu jedinu seniorsku utakmicu u seniorskom nogometu. Znaci ne sezonu, nego utakmicu. Druga stvar kroz godinu dana ce vrlo vjerojatno otici bati i sucke, njih ce naslijediti kaca i stojke. Bilo bi jako neozbiljno kreirati tako mladi i “neiskusni” vezni red. Potrebna je kombinacija mladosti i iskustva kako ti mladici ne bi izgorili. Tako da dajte vise polako sa Pavicem i malo postavite realna ocekivanja.

Dok Pavic stasa, nama je potrebno imati vrhunsku 6. uz koji ce se iduce godine bez problema moc razvijati stojke i kaca ako se bati i sucke prodaju. Trebat ce netko iza leda deckima tko ce ih cuvat, tko ce pokrit njihove pogreske, napravit faul i unijet im sigurnost. Da li je to selahi ili netko treci neka odluci sportski sektor, ali za daljnji iskorak potrebna nam je sestica koja je trkacki jaka, agresivna. I vjerujem da ce neno i trazit igraca takvog profila, njegova pragmaticnost, duge lopte na petka i punjenje prostora jednostavno traze takav tip igraca. Upravo zato su moro i sunjic briljirali pod bjelicom. Neno voli igrat 4141 sa jednom pravom agresivnom i trkacki mocnom sesticom koja ce oslobodit osmice da rade svoj posao, jednim razigravacem (prije olmo a sada bati) te sa jednim letacem (prije aki a sada pero sucic).
  • rioda
    5.3k
    Mislim da će Selahi zapravo kod južnjaka završiti.Peškaman

Neće, oporavio im se Žaper.
  • mali M
    5.7k
    Daj mi pola primljenih golova od drugog . To je razina na koju ciljam.Zagi

a baš pretjerujete ponekad.. to ti nemogu garantirati niti Real i Barca, al to je razina koju ciljaš.. Pojasni još SD-u kako da se osvoji LP i to je to.
    Trudim se razumjeti, ma i razumijem vaše upozoravanje na primljene golove, nitko nije sretan radi toga, ali imam osjećaj da se držite tog podatka ko pijani plota pa da više primimo i 2 gola u idućih 15 utakmica. Daj se prestanite pozivati na nešto što je prošlo i za što nam je puuuuno doprinjelo Jakirovo vođenje, i sad kad se polako preslagujemo pod Bjelicom vi i dalje drvljite po tim primljenima... ma iskreno, briga me i da osvojimo prvenstvo sa 90 primljenih, ako ćemo ih dati 180. zbilja mi je to apsolutno sitničarenje i mlaćenje prazne slame..
    Treba nam levi bek, treba nam i stabilan stoper i netrebamo dalje otkrivati toplu vodu, to svi vidimo, al raditi sad nauku cijelu od ove bedastoće... zbilja mi niste jasni...
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Ne, nego mi smeta što je mrtav-hladan izjavio da KTC ne bi imao mjesta u hajduku, Rijeci ili Varaždinu, što nije nikakvo traženje napretka ili boljeg Dinama - to je čisto preseravanje. Bili smo u rasulu, ali sigurno ne zbog Teophilea
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Koliko se sjećam za KTC-a se pričalo da će bit rotacijski stoper ove sezone ali po meni je i dalje koplje iznad Torentea i Maldini za Mmaeea i Maxa.
    Nije dobro toliko ovisit o veteranu koliko god on bio spreman...
    Zato najviše i trubim da nam pored lijevog beka treba i odličan desni stoper(jer to sigurno nisu Mmaee i Max).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.