Ja mislim da ovdje nitko ne zabija glavu u pijesak i brani Marića do kraja nego im je dopizdilo da se nakon svake utakmice ovdje dolazi srati za iste stvari koje se ne mogu trenutno popraviti. — Smotanihaker
Plaćati 500 tisuća eura i plaću za dvije utakmice od kojih ćeš se u jednoj braniti 90 minuta u svojih 20 metara minuta, a u drugoj ćeš vjerojatno igrati u formaciji gdje ti neki Hoxha to može pokrpati nema nikakvog smisla. Ako nam ne može ništa dati, ruka ruci i zdravo. — Zambatine škude
Iz generalnog tona postova, a ispravi me ako griješim, iščitavam da smatraš da će se to iznivelirati od trenutno nezasluženo katastrofalnog u dosta dobro? — Zagi
Ja smatram da će se iznivelirati iz nezasluženo katastrofalnog u ... navučeno podnošljivo.
Za HNL je odličan napad i podnošljiva obrana dovoljna.
Za ligu prvaka nije. — Zagi
Prognoziram da ćemo imati najmanje primljenih golova. Ili tu negdje uz najboljeg u ligi, tko god to bude. — Zambatine škude
Ne mislim da bi Bjelica pokušao igrati drugačije da na lijevom beku ima Leovca, a na stoperu Dilavera/prime Perića/koga god. — Zambatine škude
Na šesticu uskoro ide Pavić koji će imati svoje oscilacije. Tko se nada nekakvom Selahiju, nije baš pratio Marićeve izjave. — Zagi
Daj mi pola primljenih golova od drugog . To je razina na koju ciljam. — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.