• mali M
    5.7k
    buraz al pretjeruješ.. pa samo podigni obrve i vrati pogled na cesti i vozi dalje.. izlazio sam iz auta kad sam imao 20 i kusur.. sad nabacim lagani ironični smješak i dalje vozim.. gdje bi mi bio kraj kad bi razmišljao o svakom selu koje se uzruja kad prođe ZG tablica po njihovom korzu..
  • GaijiZG
    1.7k

Sve pet, ali nema smisla sramotit se po Europi radi par anegdotalnih slučajeva godišnje. Svi imaju gradove/regije, to je tradicija, BiH nema i to je odraz toga da je zemlja slučaj.

Ako si imo dijete u autu, nazoveš murju.
  • Agramer86
    388
    sad bi i nazvao al u trenutku kad se to desilo svima u autu je bio šok pa sam smirio situaciju i nastavio dalje.
    kao što sam reko popričo sam sa čovjekom na smiren način i nastavio dalje. Na takve se neisplati ni obazirat ali kad te čovjek ne pusti moraš nekaj napravit.

Bit je da svugdje ima debila kome smetaju svi koji nisu iz njihovog mjesta. Ja sam to iskusio na teži način a, isključivo samo zbog tablice grada iz kojeg dolazim.
  • GaijiZG
    1.7k

Bit je da svugdje ima debila kome smetaju svi koji nisu iz njihovog mjesta. Ja sam to iskusio na teži način a, isključivo samo zbog tablice grada iz kojeg dolazim.

Al zakonodavstvo i svijet se ne bi trebali prilagodit svakoj nelagodnoj situaciji. Ponekad se jednostavno dese ne fer stvari, i ajmo dalje.
  • Agramer86
    388
    ok to je tvoje mišljenje. Zato sam i pitao da vidim kako diše Zona. Osobno bi stavio da uz nadoplatu možeš bit neoznačen i to je to.
  • mali M
    5.7k
    ali kad te čovjek ne pusti moraš nekaj napravit.Agramer86

ne kužim sad cijelu priču, jel se isprječio ispred tvog auta da nemreš proč ili? pa nisi ti jedini to iskusio, kažem ti svima nam se to događa, ali zbilja sad gledam kakav bi mi bio gubitak vremena i pameti da ga idem trošit na pristojno pojašnjavanje i odgovaranje takvom siroteku kojemu je highlight dana viknuti za zg tablicom...

enivejz, fun memory, jedini auto koji sam svjesno sudjelovao u nehotičnom demoliranju, je bilo na valentinovo ispod zapada, kad se vratilo ime Dinamo... kad su krenule alfe prema nama, svi smo preskakali onu velku ogradu, a iza ograde je bio sparkan neki bijeli (da me ubiješ nemogu se sjetiti marke) auto i služio nam je kao sletna zona sa ograde.. ja mislim da je valjda stotine ljudi sletilo na taj auto.. sve mi ga je bilo žao poslije... al s druge strane, da nisu bezveze krenule alfe nebi se ni to dogodilo..
  • Agramer86
    388
    skretao je u ulicu iz koje sam ja dolazio dok sam stajao na semaforu i kad me vidio izašao iz auta i stao ispred mene. Počeo me psovat i vrijeđat na temelju tablica i trenirke za koju je valjda mislio da je dinamova. Na njemu se vidlo da je pod utjecajem nečeg a, kasnije sam skužio da na retrovizoru ima hajdukovu zastavicu. Sami centar Vinkovaca usred bijela dana...
  • Mali dioničar
    16.1k
    S obzirom na rasulo u Realu, jel mislite da je Modriću malo žao kaj nije u Dinamu? :DGaijiZG

Real je u rasulu jer je drugi u La Ligi pa je Modriću žao da nije u Dinamu koji je treći u HNL-u.

Zanimljivo.
  • GaijiZG
    1.7k

Mislim da Barcelona ima veće šanse za titulu nego Hajduk. I ne govorim samo o tom, nego o generalnoj atmosferi, a ako dođe novi trener, najvjerojatnije će bit prikeljen na klupu.
  • Brusa
    1.7k
    mislim da ne razmišlja o dinamu ni 0,001%, a da ga je za dinamo još manje briga
  • Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    @Brusa nevjerovali ili da, lik gleda dosta utakmica Dinama. Nedavno prije utakmice u Vigu, gledao na streamu Istra - Dinamo.
  • GaijiZG
    1.7k

mislim da ne razmišlja o dinamu ni 0,001%, a da ga je za dinamo još manje briga

Iskreno ne bih se složio sa ovime, mislim da ga je najviše strah reakcije javnosti na njegov prelazak u Dinamo, i da je malo anksiozan da li bi uopće bio prihvaćen od većine Dinamovih navijača.
  • Brusa
    1.7k
    nisam imao pojma. Samo sam svoj dojam napisao. Hvala što sam nešto novo naučio. :grin:
  • Paggini
    26.1k
    Brusa nevjerovali ili da, lik gleda dosta utakmica Dinama. Nedavno prije utakmice u Vigu, gledao na streamu Istra - Dinamo.Nema zaleđa Mikića

Šta da? Otkud ti to? Kao, nije da ne vjerujem, pretpostavio bih možda da upali LP tekme, ali baš da gleda ono mučenje protiv Istre koje smo jedva mi patološki bolesnici gledali....
  • Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    Istrin kondicijski trener je dugo radio u Ancelotijevom timu, a "udaje" se u Ljubuški, pa sam eto, igrom slučaja saznao da je gledao baš tu utakmicu, a i da gleda dosta utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.