• Hnlovac
    1.2k
    Dobro moram priznat nakon što sam vidio da su se posvađali oko vjeverice nanovo sam se iznenadio koliko su luda nacij
  • Brusa
    1.7k
    inače Kamala sad drži oproštajni govor i prije nego je došla na pozornicu, dok su je čekali, je po pozornici pretrčala VJEVERICA :razz:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Nemoj zezat, jel moguce :rofl:
  • Captain America
    18k
    Mojmirino ispiranje mozga nije razočaralo. Naravno, izdvojili su samo izjave ljudi koji su "uplašeni", što u USA, što u Hrvatskoj uz pozadinsku melodiju tipičnu za "In memoriam" priloge. Jedna cura je izjavila: "Nitko normalan ne bi glasao ni za Trumpa ni za", ali su spominjanje Kamale izrezali :lol:
  • ZGBhoy
    1.7k
    Ak si u mogucnosti uzet Napapirji uzmi, nosim vec Godinama a Kvaliteta je po meni 10/10. Uzeo sm svoje isto na Vintedu tada, Zimsku sam dobio za 80€ umjesto 220 koliko je nova
  • NKDZ86
    2k
    ja sam uzeo neku jaknu al za jesen i proljeće kao nepromočivu na temuu za 15e :grin: isto ima čuda na toj stranici
  • Nolifer
    8.5k
    Napapirji uzmi,ZGBhoy

To uvijek čitam "na par pivi" :lol:
  • ZGBhoy
    1.7k
    Mislim da cak postoje takve majice sa tim natpisom :lol:
  • Marley
    2k
    Vidim da ima i dobrih kemicara ovdje (@Sajla@Majki2111), pa pomagajte tko moze! Sorry, nije mozda tema za sank, nego ozbiljan problem :lol:

Unistila sam elektricnu masinu za mljevenje mesa. Tocnije, onaj metalni dio iznutra koji melje, i nozeve, sam oprala u sudjerici. Mislim da nisam smjela haha. Jer otad su ti dijelovi nekako potamnili i stalno ostaje kao siva boja po prstima, koliko god puta rucno operem.
    Ocito je doslo do neke kemijske reakcije. Naravno ne usudim ju se vise koristiti. A steta bacit sve skupa. Samo taj zamjenski dio ne mogu naci za kupiti, stariji je model.

Pa ako netko ima ideju sto mogu pokusati da se to spasi, bila bih jako zahvalna.
  • Droljo
    8.9k

Majki je magistar kemije tak da to smatraj rešenim, samo dok se on pojavi. Ma da je sad već i za vage dosta stručan. Svakog dana u svakom pogledu sve više napreduje.
    Jel se magnet lijepi za te dijelove? I daj slikaj
  • Marley
    2k
    Dobar test da napokon naucim stavit sliku, ajmo probat :lol:

20241107-114312.jpg

Dakle jedino ovaj sjajni dio (nozevi) je ostao normalan, i taj se lijepi za magnet. Ovi drugi dijelovi koji su u banani, se ne lijepe za magnet. Hm, ocito je radi necega u sudjerici (tableta? temperatura previsoka?), otisao gornji sloj, ne polazem bas neke nade da tome ima spasa onda...
  • Sajla
    5.8k
    hm, to je vjerojatno aluminij oksidirao? kao i kad željezo zahrđa, ne možeš vratiti na staro. probaj staviti u ocat neko vrijeme pa dobro oribati da skineš taj oksidirani sloj, ali neće biti kao novo.
  • Marley
    2k
    Probat cu, hvala.
    Ma bilo me frka jer sam vidjela da ostaju sivi tragovi, kao da nesto otpusta. Pa me strah da nas ne potrujem, vise ni psu ne meljem meso u tome :grimace:
  • Droljo
    8.9k
    Imaš one sprejeve protiv oksidacije pa našpricaš i obrišeš. Vidi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.