• Sajla
    5.8k
    ako je to oksidirani aluminij, nema razloga za brigu, nećete se otrovati.
  • Agramer86
    388
    Mislite li da bi trebalo promjeniti dizajn registracijskih tablica? Pod tim mislim na oznake gradova. Često putujem i sa ZG tablica sam prošao cijelu Hrvatsku. U Vinkovcima i Splitu sam samo zbog svojeg grada na tablici imao problem. Skinem dinamova obilježja kad prođem Sveti Rok ili Slavonski Brod i ne provociram ali se nađu ljudi koje smeta to ZG. Govorim i o predrasudama koje postoje i u Zagrebu. Kad netko sa KR tablicama dođe u grad pa se nezna prestrojit odmah je kromanjonac ili netko iz Nove Gradiške čije su tablice često na vozilima osoba romske manjine pa dosta ljudi koje znam sve NG tablice asociraju na rome. U mnogim državama je praksa da nepostoji oznaka grada kao npr. u BIH gdje neznaš jel netko iz Ljubuškog ili Banja Luke.
  • Paggini
    26.1k
    Što želiš reći, ajmo promijeniti cijeli sustav registracija na vozilima, koji je na snazi već desetljećima jer tovarima smeta ZG, jer postoje predrasude prema ekipi iz NG, jer se loše vozače iz Krapine zove kromanjoncima?

I ovo za vinkulju prvi put čujem, da ekipa ima tamo problema
  • Agramer86
    388
    da. Nije teško napraviti novi dizajn, ako ništa drugo samo se umjesto oznake gradova počnu tiskati nasumična slova kao što imaju mađari. Na sljedećoj registraciji dobiješ nove tablice i prometnu i nema više netrpeljivosti oko tog.
  • Hnlovac
    1.2k
    Ja samo znam da je neka "interna" sprdnnja u Osijeku kao da ti je bolje bježati kad vidis BM tablice jer ne znaju ni kojom stranom ceste se vozi
  • Paggini
    26.1k

Nezz, malo mi je, na prvu, preveliki poduhvat s obzirom na banalnost razloga koje si naveo. U Bosni je jasno zašto je taj sustav, ali sad kod nas mijenjati mi je nepotrebno
  • Sajla
    5.8k
    Mislite li da bi trebalo promjeniti dizajn registracijskih tablica? Pod tim mislim na oznake gradova.Agramer86

mislim da bi to bio epski poraz Republike Hrvatske kao države.
  • masacusec
    3.9k
    kromanjoncimaPaggini

krapinjoncima!
  • Agramer86
    388
    Jasno ali koliko je auta bilo oštećeno samo zbog grada u kojem je registriran. Da nisu bile oznake grada to se nebi desilo. Živimo u državi debila kojima smeta kad netko ima druge tablice. Meni je vozač BMW-a sa hajdukovom zastavicom u Vinkovcima jebo mater zagrebačku jer sam imao ZG tablice i gornji dio plave adidas trenirke koji nije imao veze sa Dinamom al je čovjek valjda krivo skužio. Drag mi je taj ZG ali ako mogu bit "neoznačen" to ću odabrat upravo zbog ovakvih kretena.
  • NKDZ86
    2k
    ne trebaš mjenjat tablicu, nego stav. takvim kretenima samo izađeš van.
  • GaijiZG
    1.7k
    S obzirom na rasulo u Realu, jel mislite da je Modriću malo žao kaj nije u Dinamu? :D
    Plus, ne vjerujem da će biti u milosti novog trenera.
  • Agramer86
    388
    jesam riješili smo situaciju. Ali takvih kretena ima svugdje sigurno nisam jedini kojem se slična situacija dogodila...
  • GaijiZG
    1.7k

Nije teško napraviti novi dizajn, ako ništa drugo samo se umjesto oznake gradova počnu tiskati nasumična slova kao što imaju mađari.

Ti kuzis da je u Bosni tako jer su se palili auti nakon rata? Kako bezdušno imati na cesti aute bez gradskih oznaka, da te ne bi netko ruzno pogledao. I nema nista zabavnije nego neko kritizirati na autocesti na temelju registracijske oznake, to je gušt.

Meni je vozač BMW-a sa hajdukovom zastavicom u Vinkovcima jebo mater zagrebačku jer sam imao ZG tablice

I kaj ti njemu nisi jebo mater? Dobro kaj je ljudima, ove današnje generacije...
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Možda njemu je, ali meni nije, pokazao je da mu nismo bitni (Dinamo, ne repka)
  • Agramer86
    388
    neznam iz čega si ti iščito koja sam ja generacija i neznam jel imaš djecu. Ali ako voziš dijete od 6 i 8 godina nije ti se u cilju svađat sa nadroksanim kretenom koji ti je jebo mater zbog tablice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.