• Dani Olmić
    2.4k
    pa da, zato velim, jedino oni i psg mogu
  • Dani Olmić
    2.4k
    Ako dobijemo borussiju ili celtica onda smo skoro pa prosli

ne smije nam se samo ponovit bayern u londonu - al kolko sam vidio danas, i taj arsenal je isto goli k****
  • NitkoBitan
    40k
    Pomalo, korak po korak. Projekcije ce se radit tamo u predzadnje/zadnje kolo, tek smo na pola. Pisete tu o nekim pobjedama/porazima iako je u nogometu apsolutno sve moguce.
  • Marc
    1.4k
    Mislim da bi trebali ici utakmicu po utakmicu a me vec sad nekakve projekcije i kalkulacije radit.. jos su 4 utakmice svasta je jos moguce
  • Pavinho
    667
    pa i dortmundu dolazi bayern 3 dana poslje
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Kad nam se već nisu poklopili rezultati ovih nominalno slabijih klubova, pobjeda Atletica sa zvukom sirene nam ide u prilog.

Atletico ima relativno lagan raspored dalje i sigurno bi i bez sinoćnje pobjede završili iznad nas.

S druge strane, PSG je klub s najtežim ždrijebom u cijeloj ligi. Oni do kraja igraju još samo jednu doma i to sa Cityem dok sve ostalo idu vani i to dvaput Švabama (Bayern i Stuttgart) te u Salzburg.

City i Bayern ne stoje blistavo pa budu morali igrati ozbiljno, Stuttgartu visi 24 pa isto mora na full, a nakon sinoć i Salzburg možda opet vidi neku svoju šansu.

Tak da ak treba tipovati na neki veliki klub koji bu eventualno ostal iza nas, biram PSG

'Drago Vabec — badjibadara

Pred par dana imal rođendan, nisam zamjetil uobičajenu čestitku na fejsu Zone...
  • Droljo
    32.4k
    Pomalo, korak po korak. Projekcije ce se radit tamo u predzadnje/zadnje kolo, tek smo na pola. Pisete tu o nekim pobjedama/porazima iako je u nogometu apsolutno sve moguce — NitkoBitan

Pa to. Budemo do zadnjeg kola živi i to je jedino bitno. To smo do sad napravili sa ovim rezultatima. :strong:
  • masacusec
    8.3k
    Veli Hansi Flick da mu je bed kaj su samo 5 golova utrpali nekoj jebenoj zvezdi.
  • BigZ
    755
    Koji bi ishodi danasnjih tekmi najvise koristili Dinamovom plasmanu u playoff LP?
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Sparta, RBS i RBL ne bi smjeli pobjediti, navijam i za poraz Feyenoorda te PSGa
  • Chempers
    1.5k
    Tek smo na pola puta i svašta je još moguće al po meni glavni su nam Feyenoord i Brugge protiv kojih bi trebali navijati. Sparta, Sahtar, Salzburg mislim da nemaju realne šanse s obzirom na raspored, dok PSG računam da će proći jer imaju Salzburg poslije ovoga i onda City doma i Stuttgart u gostima što bi morali bar 3 boda osvojiti.

Ovo su sve pretpostavke da ciljamo da nam je 10 bodova dosta za prolaz. Manje od toga sigurno neće biti dosta, a više od toga je 99% prolaz
  • jakov1
    1.8k
    Ovu listu ću ažurirati prije svakog kola da vidimo stanje ekipa koje konkuriraju za prolaz i da znamo na kog da navijamo. Ako pretpostavimo da ćemo imati 10 bodova i najgoru gol razliku od takvih, važno nam je da bar 12 ekipa skupi 9 ili manje bodova.

Ispod su ekipe koje još imaju šanse, preostali protivnici i maksimalan broj bodova koji smiju osvojiti. Prebacivat ću na drugu listu kako tko otpadne, ali mislim da su za sad svi s 3 ili manje boda bez šanse za prolaz.

9 bodova
    Slovan - Milan, Atletico, Stuttgart, Bayern
    Zvezda - Stuttgart, Milan, PSV, YB
    YB - Atalanta, Stuttgart, Celtic, Zvezda
    Sturm - Girona, Lille, Atalanta, Leipzig
    Lepizig - Inter, Aston Villa, Sporting, Sturm

8 bodova
    Bologna - Lille, Benfica, BVB, Sporting

6 bodova
    Salzburg - Leverkusen, Leverkusen, Real, Atletico
    Girona - Sturm, Liverpool, Milan, Arsenal

5 bodova
    Shakhtar - PSV, Bayern, Brest, BVB
    Stuttgart - Zvezda, YB, Slovan, PSG
    Sparta - Atletico, Feyenoord, Inter, Leverkusen
    PSG - Bayern, Salzburg, City, Stuttgart

4 boda
    PSV - Skahktar, Brest, Zvezda, Liverpool

3 boda
    Brugge - Celtic, Sporting, Juventus, City
    Feyenoord - City, Sparta, Bayern, Lille
    Benfica - Monaco, Bologna, Barcelona, Juventus

2 boda
    Celtic - Brugge, Dinamo, YB, Aston Villa
    Lille - Bologna, Sturm, Liverpool, Feyenoord
  • Chempers
    1.5k
    Super tablica. Od ovih koji smiju osvojiti 9,8 i 6 mislim da nema teoretske da to netko prebaci.

Od ovih sa 5 Stuttgart i PSG su vrlo realni da ce uspjeti, Sparta i Sahtar vrlo, vrlo teško.

Celtic, Lille, Benfica, PSv bilo bi čudo da ne prebace.

Znači ostaju Brugge i Feyenoord da dođemo do tih 12. Imamo trenutno bolju gol razliku od oboje, oni idu Cityju u goste a mi Arsenalu od najtežih utakmica. Ostalo je tu negdje. Bit će nakon ovog kola dosta jasnije to.
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Salzburg - Leverkusen, Leverkusen — jakov1
    :chin:
  • Kile
    23
    Moze preporuka za stranicu neku za gledanje LP preko mobitela
    Hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.