• Markelo
    2.8k
    Dobro je da se Salzburg malo pokrenuo. Trebaju nam ovi s "dna kace" da otkidaju bodove ovima koji su nam blizu
  • Omake
    3.4k
    Brest je baš super priča.

yvYdByV.jpeg
  • badjibadara
    3.7k
    dres_s_brojem_11.jpg

id91g7n6otbezge1.jpeg

'Drago Vabec igrao je u Brestu od 1979. do 1983. Bio je genijalno lijevo krilo i nesumnjivo najbolji igrač Bresta svih vremena. Pravi nogometni umjetnik. Vješt s obje noge, imao je sjajan dribling, jak i precizan udarac desnom i lijevom nogom. U četiri godine zabio je čak 60 golova za Brest kojima je oduševljavao navijače. Od tih Vabecovih golova ističemo tri gola protiv tada velikog Bordeauxa i njegovog velikog braniča Mariusa Tresora u pobjedi Bresta 3:1 u travnju 1982.', istaknuo je o legendarnom lijevom krilu Dragi Vabecu francuski dnevnik Le Telegramme, koji je zatim citirao Vabeca: 'Mogu žaliti što nisam igrao u nekom većem europskom klubu, ali čelnici Bresta su uvijek bili jako korektni prema meni. Tada nisam bio vruć da idem u Njemačku jer mi se tada nije sviđao njemački stil nogometa. A što se tiče engleskog Tottenhama, Englezi su htjeli prvo da dođem na desetodnevnu probu. No nisam želio i otišao sam u Brest.'
  • Fanboy
    2.8k
    Jel pratio tko Borussiju bilo u LP ili Bundesligi??

Vidim da imaju čak 9 ozlijeđenih igrača, čak i da se neki vrate do tada ne mogu ući u neku formu i ritam...
    Na kraju ako im je zaista toliko ozlijeđeno to će im dosta iscrpiti ove koji igraju srijeda/vikend ...

Svima želim dobro sa ozljedama, no ovo nam ide u prilog.
  • Twisted1
    551
    Ivanusec je potpuno izgubljen u FeynorduElDorado

Njega mi uopće nije žao s obzirom kako je isforsirao transfer i onda one "umjetne" suze na oproštaju. Ma daj molim te....
  • Ivo86
    67
    pratim ih dosta. Imaju velike oscilacije u igri, pogotovo kad igraju gostima. Sa pobjedom protiv Sturma Sahin si je kupio još vremena, što je mislim dobro za nas. Do naše tekme će im se najvjerojatnije vratit Adeyemi i Kobel, a i Anton i Ryerson, tako da bi sa ozljedama trebali izgledat bolje.
    Ali mislim da doma imamo itekako šanse, Stuttgart ih je doma razvalio, izgubili su i u Augsburgu i u Wolfsburgu u Kupu.
    Vjerujem da možemo sa njima
  • Zagi
    8.5k
    Vidim da imaju čak 9 ozlijeđenih igračaFanboy

Već vidim nama 3 boda, a njima titula najslabijeg Dortmunda u povijesti.
    Potpuno sam u redu sa takvom podjelom.
  • Agramer86
    388
    peh je kaj nama Borussia dolazi između Rijeke i Hajduka. Sav fokus mora bit na HNL-u iako nesumnjam da Bjelica ide punim sastavom na sva tri.
  • Zagi
    8.5k
    Ono kaj vidim nitko ne uzima u obzir oko te tri teške tekme, Rijeka pa Dortmund nisu gostovanja.
    Nema putovanja , više odmora. Nije to baš takav ritam kako na prvu izgleda.
  • Fanboy
    2.8k
    Hvala vam na odgovorima...Mislim da nije toliki problem važnost naših utakmica, koliko je što pauza za reprezentacije razbije ritam momčadi i poremeti planski rad ekipe.

Petković, Baturina, Sučić i Pjaca su sa reprezentacijom, to su četiri prvotimca koja su osovina momčadi.

Da se ne lažemo, drago mi je radi poziva jer ti dečki to zaslužuju, velika je čast i na kraju te utakmice mlade igrače grade gdje sazrijevaju protiv elitnih igrača drugih reprezentacija. Puno više rastu nego u utakmicama HNL-a, međutim to je ipak puno utakmica u malo vremena tj. gust raspored.

Što se Rijeke tiče, ide nam u korist što malo zabijaju. U reprezentaciji se Kova vraća, tako da će netko od naših, najvjerojatnije Sučić manje igrati te bi trebao biti odmorniji.
  • Dani Olmić
    447
    Ja mislim da mogu jedino PSG i VfB ući u prvih 24 od ovih koji su trenutno izmedju 25-36 pozicije.

Sparta, Sahtar i Girona imaju jos dosta posla pred sobom. Nadajmo se da ce jos neki klub izmedju 15-24 mjesta skliznut ispod 24. pozicije

Neki Feynoord, Celtic, Brügge ili PSV

auuuuuu koji ce to bit ulog protiv Celtica
  • dinon7
    1k
    Ja ne vidim Feynoord na vise od 9 bodova. Manchester City, Bayern, Lille su za mene nemoguća misija za njih. Spartu vjerujem da će dobiti
  • Dani Olmić
    447
    feynoord i brugge ce maksimalno 10 skupit po meni …

Feyenoord - City/Sparta/Bayern/Lille -> max. 10, ako ne i 9 bod. po meni, s tim da imaju -3 gol razliku a jos ih ceka city i bayern

Brugge - Celtic/Sporting/Juve/City -> isto max. 10, ali prije bij reko max 9 i isto -3 trenutno

Vjerujem da bi s pobijedom nad celticom zavrsili ispred navedena 2 kluba
  • Markelo
    2.8k
    Ispod crte je recimo Sttutgart sa 4 boda al kad pogledaš njihove protivnike - Zvezda, Young Boys i Slovan onda im odma uračunavaš 9 bodova i sa 12 bodova se penju i ulaze u razigravanje.
  • vjeko1701
    9.4k
    Barem jedno bi moglo biti remi, al to nam ne pomaže toliko. U neki poraz ne vjerujem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.