• Crni86
    4.9k
    Steta za slovan bas su jako naivno primili 2. i 3. gol. Zasto je bek onako samo pustio leaa kod drugog gola ce ostat misterij. Izgurao ga je, al ne mozes stat na 25 metara od gola.

Edit. kad se igramo malo usporedivanja dinamova obrana > milanova obrana, mi smo samo jednog primili :cool:
  • rakurs
    333
    E moj Toliću... kakva glupost
  • mosad
    549
    Tolić u stilu Stojketa
  • Omake
    3.5k
    Nadam se da će ovaj sudac što sudi Slovan Milan barem jednom suditi Uremoviću
  • Crni86
    4.9k
    a koliko ovakvog mahanja ima kad igraju veci klubovi pa se nikad ne sankcionira, isto je tak stojke dobio drugi zuti al to je bildanje misica na malim klubovima. Bi vraga dao igracu milana drugi zuti za to.

Ali sasvim opravdano.
  • marcio amoroso
    37.7k
    Koji smiješan crveni Toliću i koja stoka su ovi suci. Izigravaju silu na malim klubovima. Leao ili Hernandez ga nikada, ali nikada u životu ne bi dobili.
  • Crusades1986
    13.6k
    Odlična golčina Slovana za 2:3. Šteta kaj nisu imali puno do kraja da ih malo stisnu još.
  • NitkoBitan
    19.4k
    Namucit ce se Milan u Maksimiru, samo da nama zdravstveno stanje bude dobro. To zadnje kolo bi oni mogli imat rjesenu situaciju pa tim bolje za nas. Samo da maznemo taj Celtic.
  • cibona
    3.5k
    Gdje su sad oni koji su tjednima umanjivali pobjedu protiv Slovana u gostima?

A možda sam ja u krivu, ipak je Slovan danas igrao protiv tamo nekog Milana, tko je pak njih pustio u ligu prvaka. Sve si mislim da ovo nije LP nego liga za bedaka. Imamo raspali Salzburg kojeg bi Osijek dobio u hendikepu, imamo Feyenoord koji bi se po tom principu očito borio za opstanak u našoj ligi budući da su uvjerljivo izgubili od Salzburga. Onda imamo ove amatere iz Slovačke, a kao šećer na kraju tu je Milan koji je amatere pobijedio sa samo jednim golom razlike uz sudački poguranac u završnici utakmice.

Treba ukinuti ligu prvaka, svakakav šljam od klubova se ovdje nakupio.
  • Jurki
    12.7k
    nazalost i mi i Slovan imamo isti problem kod tretmana sudaca.
    Mi smo epizodisti u Ligi prvaka, a oni novajlije.
    I dok se te cinjenice ne promijene, bilo bu takvih gluposti.
  • Maxova dijagonala
    1.6k
    mi sutra osiguravamo prolaz dalje tako da će taj Milan bit utakmica za dušu i dva milijunčeka.
  • Kepec
    6.7k
    Gdje su sad oni koji su tjednima umanjivali pobjedu protiv Slovana u gostima?cibona

A ti isto uzimaš relevantnog protivnika, neš ti Milana. Aj da vidimo Slovan protiv Olimpije, Zire, Ružomberoka i ostalih velikana.
  • Orc123
    8.8k
    Kakav retardirani penal protiv Salzburga hehehe ...vise covjek fakat ne zna kaj je ruka a kaj nije....bolest
  • Peškaman
    5k
    Jebeš mi sve ako je meni više jasno što je penal,što nije kad je riječ o ruci.
    Penal za Leverkusen je sramotan.
  • Jurki
    12.7k
    I naravno raspal se Salzburg..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.