• Dani Olmić
    447
    pa da, zato velim, jedino oni i psg mogu
  • Dani Olmić
    447
    Ako dobijemo borussiju ili celtica onda smo skoro pa prosli

ne smije nam se samo ponovit bayern u londonu - al kolko sam vidio danas, i taj arsenal je isto goli k****
  • NitkoBitan
    19.1k
    Pomalo, korak po korak. Projekcije ce se radit tamo u predzadnje/zadnje kolo, tek smo na pola. Pisete tu o nekim pobjedama/porazima iako je u nogometu apsolutno sve moguce.
  • Marc
    137
    Mislim da bi trebali ici utakmicu po utakmicu a me vec sad nekakve projekcije i kalkulacije radit.. jos su 4 utakmice svasta je jos moguce
  • Pavinho
    84
    pa i dortmundu dolazi bayern 3 dana poslje
  • ZrnTSCHeZ
    325
    Kad nam se već nisu poklopili rezultati ovih nominalno slabijih klubova, pobjeda Atletica sa zvukom sirene nam ide u prilog.

Atletico ima relativno lagan raspored dalje i sigurno bi i bez sinoćnje pobjede završili iznad nas.

S druge strane, PSG je klub s najtežim ždrijebom u cijeloj ligi. Oni do kraja igraju još samo jednu doma i to sa Cityem dok sve ostalo idu vani i to dvaput Švabama (Bayern i Stuttgart) te u Salzburg.

City i Bayern ne stoje blistavo pa budu morali igrati ozbiljno, Stuttgartu visi 24 pa isto mora na full, a nakon sinoć i Salzburg možda opet vidi neku svoju šansu.

Tak da ak treba tipovati na neki veliki klub koji bu eventualno ostal iza nas, biram PSG

'Drago Vabecbadjibadara

Pred par dana imal rođendan, nisam zamjetil uobičajenu čestitku na fejsu Zone...
  • Droljo
    8.9k
    Pomalo, korak po korak. Projekcije ce se radit tamo u predzadnje/zadnje kolo, tek smo na pola. Pisete tu o nekim pobjedama/porazima iako je u nogometu apsolutno sve moguceNitkoBitan

Pa to. Budemo do zadnjeg kola živi i to je jedino bitno. To smo do sad napravili sa ovim rezultatima. :strong:
  • masacusec
    3.9k
    Veli Hansi Flick da mu je bed kaj su samo 5 golova utrpali nekoj jebenoj zvezdi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.