Koja je razlika u proizvodnji octa, vina/žestica? — GaijiZG
pitaju ljude za koga će glasati i zašto, pa je jako puno mlađih žena govorilo da će glasati za kamilu zbog pobačaja, a dosta tipova starijih da će glasati za nju, kako bi njihove kćeri mogle pobacivati...
Edit: koliko sam ja skužio, mlade liberalne amerikanke fakat vole svoje pobačaje, jedno od Kamalih glavnih stvari u kampanji je bilo da ako se izabere Trump da više neće biti pobačaja
Ona je čak imala bus za pobačaje parkiran ispred dvorane na jednom svom mitingu — Brusa
Harris je računala na žene zato što one ne igraju Minecraft i nisu upućene, Trump je 2024 kao i Biden 2020 odnio 95%+ glasova igrača Minecrafta
Isto tako je 2008 i 2012 Obama odnio swing države gdje je najviše ljudi na Steamu kupilo minecraft, međutim prestao je igrati nakon 1.8 Updatea tako da njegovo podržavanje Kamale koja samo igra Sims4 nije puno utjecalo na glasove
Naravno, u kaliforniji je isto outperformao jer je igrao GTA5 online — Hnlovac
Nisam mislio da su im jakne niš posebno nego najviše neš trendy al moram priznat da mi se sviđa kvaliteta jer bi mi bomber uvijek promočio kad bi kišilo cijelu tekmu — Probirštift
sprdo sam se, nikakav minecraft nije utjecao na izbore, a ovo su videi umjetne inteligencije
Ali urnebesno je bilo prije 3 godine gledat ovakve videe I koprcanja kad au ljudi fkt zabrijali da ovi zajedno igraju igrice — Hnlovac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.